• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
benim 5i geciyo :))))) hep 1 kiz 1 erkek çıkıyor. 1 düşüğüm, 1 kimyasal gebeliğim var.
Demek ki düşüğün ve kimyasal gebeliğin 1 i kız 1 i erkekti. Alyansa göre bu hamileliğin dışında 2 hamileliğin daha olacak. ben de 2 oğlan var 2 de kız çıkıyor. Ama ben 2. Ye hamile iken ilki erkek ikinci kız çıkıyordu, sonra duruyordu. Şimdi ise 2 erkek, iki kız çıkıyor. Bu fal benim psikolojime göre değişiklik gösteriyor sanki.

Demek ki düşüğün ve kimyasal gebeliğin 1 i kız 1 i erkekti. Alyansa göre bu hamileliğin dışında 2 hamileliğin daha olacak. ben de 2 oğlan var 2 de kız çıkıyor. Ama ben 2. Ye hamile iken ilki erkek ikinci kız çıkıyordu, sonra duruyordu. Şimdi ise 2 erkek, iki kız çıkıyor. Bu fal benim psikolojime göre değişiklik gösteriyor sanki.
bu biraz değişiyor evet. cin takvimi tuttu mesela bende

bu biraz değişiyor evet. cin takvimi tuttu mesela bende
Benim iki çocugumdada çin takvimi doğru çıktı.Doldurduğunuz yaşı baz almanız gerekiyo sadece.iki çocugumada aynı ay hamile kaldım biri 38 digeri 39 yaşındayken.

Eklentiler

• 20161028_232309.jpg
    20161028_232309.jpg
    221,2 KB · Görüntüleme: 128
Hangisi o? Yukarıda yüklediğin mi?
Burda bakarken de yaşımızın üzerine bir yaş ekliyor muyuz?
Evet yukarda paylaştım.Hayır bunda yaş eklemiyosun sadece hamile kaldıgın ay hangi yaşı doldurduysan o yaşa bakıyosun.içinde bulundugun yaşa bakmıyosun.

bend
Evet yukarda paylaştım.Hayır bunda yaş eklemiyosun sadece hamile kaldıgın ay hangi yaşı doldurduysan o yaşa bakıyosun.içinde bulundugun yaşa bakmıyosun.
bendee yanlis cikiyo :) 1 yas ekleyince doğru çıkıyor

Canım ben 21 agustos 1988 dogumluyum 6 ağustosta hamile kaldım kaca bakmam lazım

Back