- 15 Nisan 2017
- 13.360
- 15.803
-
- Konu Sahibi lou salome
Ya evet ben Ankara'dayim ilk kez altın birikimibe başladım bütün kuyumcular o kaynaktan fiyat söylüyor.Uygulamayi indirdim baktım hep uçuk fiyatlar.Aynen baya fazla hem de , iç Anadolu’da altınkaynak com dan takip ediyormuş kuyumcular , nette altın şu kadar oldu yazıyor , bu sitede çok daha fazla yazıyor
Git gide zarara giriyoruummmm , gram I 515 ken 30 bin civarı altın aldım , şuan düşüyoooooBende 2 gün önce ziraat hesabımdan aldım. Altın düşüşte ama yükselecek mutlaka altının yerinde durduğu görülmemişÖnemli olan uzun vadede altını elinde tutmak
Bende ayni durumdayim 50 bin liralik aldim.Bozdurma asla panige kapilip unut.Yanilmiyorsam 2 sene yada 3 sene onceydi 250 lere cikmisti altin birden cok yukselmisti simdiki gibi bak simdi kaçlarda.Uzun vadede asla zarar etmezsin.Git gide zarara giriyoruummmm , gram I 515 ken 30 bin civarı altın aldım , şuan düşüyooooo
Kesinlikle zarar etmezsin mutlaka düşüşler olacak ama uzun vadede karlı çıkarsınız emin olunGit gide zarara giriyoruummmm , gram I 515 ken 30 bin civarı altın aldım , şuan düşüyooooo
Ben bugün düşüşü değerlendirmek için biraz aldım.Kızlar altın alsam mı ilk defa bu ise gircem desu an 456 ne dersiniz?
Denizbank, Vakıf Katılım ve Kuveyt Senin Bankan bunlarda var.Gumus hesabı hangi bankalarda var kızlar
Denizbank, Vakıf Katılım ve Kuveyt Senin Bankan bunlarda var.
Kuveyt Senin Bankan internet hesabı, diğeriyle karışabilir dikkat.
Denizbank, Vakıf Katılım ve Kuveyt Senin Bankan bunlarda var.
Kuveyt Senin Bankan internet hesabı, diğeriyle karışabilir dikkat.
Altın gibi kademeli alın onu da.Hayatımda ilk defa 165 gram gumus aldım denizbank
Heyecan yaptım şimdi ne yapcam bilmiyorum hiç ahahahha
Altın gibi kademeli alın onu da.
Varsa nakitiniz düşüce yine alırsınız.
Yine sabır, yine panik satış yok. Finanscepte, finanswebte bir bakın burada al sat yapan çok var.
Kaçtan aldınız?Şu an alim zamani miydi peki cat diye aldım ben ama :)
Kaçtan aldınız?
Gümüşe çok hakim değilim ama grafiği altına çok benziyor.5.99 dan
165 gram altın 989
10 tl de vergi desek
1000tl harcadım.
Bakalım bu 1000 tl ka c tl olacak
Gümüşe çok hakim değilim ama grafiği altına çok benziyor.
Anladığım kadarıyla kritik eşik 6.20 onu kırarsa yükseliş. Ama gümüş çok sert çıkıp sert iniyor.
O yükselişte de satış yer ve tekrar çıkar. O yüzden al satçılar çok seviyor gümüşü.
6.20 kırılırsa beklenti 7-7,20
Siz de biliyorsunuz düşüş olmadan yükselme olmuyor. Bugün çok dalgalandı, seyri bu gece belli olur gibi.
Altın gibi kendinize alım satım seviyeleri belirlerseniz ve sabırlı olursanız sıkıntı olmaz bence.