Altın alırken işçilik parası aldı kuyumcu

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
Kizlar cuma günü 8 Gr bileklik aldım kuyumcu 200 TL işçilik aldi ilk defa duydum dedim abla kimse söylemez ben dogrucuyum dedi şaşırdım bilgisi olan var mı

İşçilik olan altınlar zaten gramına göre satılmıyor ki. Kuyumcu doğrucuyum demiş ama çok gizli bir bilgi vermemiş yani. Gayet bilinen bir şey altında işçilik muhabbeti. Hatta işçiliği çok olan bilezik, kolye vb takılar satarken de alınan fiyata göre epeyi zarar ederek satılıyor duymadınız mı hiç?

İşçilik olan altınlar zaten gramına göre satılmıyor ki. Kuyumcu doğrucuyum demiş ama çok gizli bir bilgi vermemiş yani. Gayet bilinen bir şey altında işçilik muhabbeti. Hatta işçiliği çok olan bilezik, kolye vb takılar satarken de alınan fiyata göre epeyi zarar ederek satılıyor duymadınız mı hiç?
Satılırken biz işçilikten dusmuyoruz dedi hatta iki defa sordum ama içimde şüphe kaldı eşimin yüzünden gezmeden ilk girdiğimiz yerden aldık

Kimse soylemez bilmem ne diye isguzarlik etmis tabii ama iscilik diye bir sey var tabii. İsterseniz baska kuyumculara goz gezdirin, illa vardir aynisi, girip fiyat sorun. 200 tl cok fazla bir iscilik ucreti degil yalniz.

200 tl azmış işçilik ücreti olarak ama alınıyor. satarsanız da yine işçiliği düşüp ödeme yapıyorlar.
Nasil az 14 ayar bileklik icin fazla bile. Bugun kuyumcu bana cocuk kupesini isciligi fena halde kitleyecekti hesap makinesini onume bir cektim kactan hesapladn dedim ya abla iscilike şu bu geveledi dedim sen kacla carptin altinin grami ne bana once onu soyle bakim dedim. Bak 640 kupe dedi ilk basta. Dustu 550 ye. Onume hesap makinesini cektim bakti anliyorum dusunun 400 tl ye aldim ciktm. Pazarlik ede ede. 80 lira iscilik almis oldu

Nasil az 14 ayar bileklik icin fazla bile. Bugun kuyumcu bana cocuk kupesini isciligi fena halde kitleyecekti hesap makinesini onume bir cektim kactan hesapladn dedim ya abla iscilike şu bu geveledi dedim sen kacla carptin altinin grami ne bana once onu soyle bakim dedim. Bak 640 kupe dedi ilk basta. Dustu 550 ye. Onume hesap makinesini cektim bakti anliyorum dusunun 400 tl ye aldim ciktm. Pazarlik ede ede. 80 lira iscilik almis oldu

14 ayar olarak düşünmedim ben :)

Nasil az 14 ayar bileklik icin fazla bile. Bugun kuyumcu bana cocuk kupesini isciligi fena halde kitleyecekti hesap makinesini onume bir cektim kactan hesapladn dedim ya abla iscilike şu bu geveledi dedim sen kacla carptin altinin grami ne bana once onu soyle bakim dedim. Bak 640 kupe dedi ilk basta. Dustu 550 ye. Onume hesap makinesini cektim bakti anliyorum dusunun 400 tl ye aldim ciktm. Pazarlik ede ede. 80 lira iscilik almis
Tebrik ederim valla

Satmaya kalsanız çok zarar edersiniz bu işçilik muhabettinden ama sonuçta takmak için aldıysanız çok üzerine düşmeyin.

Satarken de işçilik düşüyor zaten, alırken işçilik alıyorum diyenini hiç duymadım. Böyle birşey söylemesine gerek yokmuş. Belki siz satarken oraya gitmeyeceksiniz başka bir yere gideceksiniz. Satarken siz işçilik ödediniz şimdi sizden almayalım mı diyecekler. Aklıma yatmadı sanki birşeyler..

640 dan 400e mi indirdiniz helal olsun 😂
Tanıdık kuyumcu şart fena kazıklıyorlar insanı

Back
X