- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
Kizlar cuma günü 8 Gr bileklik aldım kuyumcu 200 TL işçilik aldi ilk defa duydum dedim abla kimse söylemez ben dogrucuyum dedi şaşırdım bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satılırken biz işçilikten dusmuyoruz dedi hatta iki defa sordum ama içimde şüphe kaldı eşimin yüzünden gezmeden ilk girdiğimiz yerden aldıkİşçilik olan altınlar zaten gramına göre satılmıyor ki. Kuyumcu doğrucuyum demiş ama çok gizli bir bilgi vermemiş yani. Gayet bilinen bir şey altında işçilik muhabbeti. Hatta işçiliği çok olan bilezik, kolye vb takılar satarken de alınan fiyata göre epeyi zarar ederek satılıyor duymadınız mı hiç?
Nasil az 14 ayar bileklik icin fazla bile. Bugun kuyumcu bana cocuk kupesini isciligi fena halde kitleyecekti hesap makinesini onume bir cektim kactan hesapladn dedim ya abla iscilike şu bu geveledi dedim sen kacla carptin altinin grami ne bana once onu soyle bakim dedim. Bak 640 kupe dedi ilk basta. Dustu 550 ye. Onume hesap makinesini cektim bakti anliyorum dusunun 400 tl ye aldim ciktm. Pazarlik ede ede. 80 lira iscilik almis oldu200 tl azmış işçilik ücreti olarak ama alınıyor. satarsanız da yine işçiliği düşüp ödeme yapıyorlar.
Nasil az 14 ayar bileklik icin fazla bile. Bugun kuyumcu bana cocuk kupesini isciligi fena halde kitleyecekti hesap makinesini onume bir cektim kactan hesapladn dedim ya abla iscilike şu bu geveledi dedim sen kacla carptin altinin grami ne bana once onu soyle bakim dedim. Bak 640 kupe dedi ilk basta. Dustu 550 ye. Onume hesap makinesini cektim bakti anliyorum dusunun 400 tl ye aldim ciktm. Pazarlik ede ede. 80 lira iscilik almis oldu
En iyisi öyle yapmakKimse soylemez bilmem ne diye isguzarlik etmis tabii ama iscilik diye bir sey var tabii. İsterseniz baska kuyumculara goz gezdirin, illa vardir aynisi, girip fiyat sorun. 200 tl cok fazla bir iscilik ucreti degil yalniz.
Hayır 22 ayar aldim pazarlık yaptık düşmedi hayırlısı artık bir daha asla gitmemHahahahh sanki devlet sırrı ayrica 200 tl iscilik cok almis 14 ayarmiydi bileklik pazarlik yapsaydiniz
Tebrik ederim vallaNasil az 14 ayar bileklik icin fazla bile. Bugun kuyumcu bana cocuk kupesini isciligi fena halde kitleyecekti hesap makinesini onume bir cektim kactan hesapladn dedim ya abla iscilike şu bu geveledi dedim sen kacla carptin altinin grami ne bana once onu soyle bakim dedim. Bak 640 kupe dedi ilk basta. Dustu 550 ye. Onume hesap makinesini cektim bakti anliyorum dusunun 400 tl ye aldim ciktm. Pazarlik ede ede. 80 lira iscilik almis
Düşmez niye düşsün yatırım icin ceyrek veya cumhuriyet altin alin veya dümdüz bi bilezik.Altinda işçilik alınır tabi ki.Hayır 22 ayar aldim pazarlık yaptık düşmedi hayırlısı artık bir daha asla gitmem
Anammmm 22 ayarlarda iscilik az olur dahada az almasi lazimdiHayır 22 ayar aldim pazarlık yaptık düşmedi hayırlısı artık bir daha asla gitmem
640 dan 400e mi indirdiniz helal olsunNasil az 14 ayar bileklik icin fazla bile. Bugun kuyumcu bana cocuk kupesini isciligi fena halde kitleyecekti hesap makinesini onume bir cektim kactan hesapladn dedim ya abla iscilike şu bu geveledi dedim sen kacla carptin altinin grami ne bana once onu soyle bakim dedim. Bak 640 kupe dedi ilk basta. Dustu 550 ye. Onume hesap makinesini cektim bakti anliyorum dusunun 400 tl ye aldim ciktm. Pazarlik ede ede. 80 lira iscilik almis oldu