• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın aldım aptallık mı ettim?

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Merhaba. Birikimim ve bir miktar aile yardımıyla birlikte 30 bin kadar parayı internet üzerinden altına çevirdim ama sonra öğrendim ki altın tarihin en yüksek fiyatını görmüş. Herkes bozdururken ben altın almışım. Uzun vadede bu beni etkiler mi, paramı boşa mı zayi etmiş oldum?

Aslında bana kalsa yıllarca bozdurmam ama boşanma davasında mal paylaşımı söz konusu olursa çekmek zorunda kalacağım. Boşanma işlemlerinin yavaş ilerlediğini düşürsek her türlü yılsonuna kadar tutabilirim hesabımı. Kar etmeyi geçtim yılsonunda 400ün üzerinde satabilirsem yeter bana. Maksat para erimesin.

Merhaba. Birikimim ve bir miktar aile yardımıyla birlikte 30 bin kadar parayı internet üzerinden altına çevirdim ama sonra öğrendim ki altın tarihin en yüksek fiyatını görmüş. Herkes bozdururken ben altın almışım. Uzun vadede bu beni etkiler mi, paramı boşa mı zayi etmiş oldum?
Uzun vade duracaksa zarar etmezsin iyi yapmışsın,bende fiyatı yüksek felan demem alırım elime para gectikce

Ben epeydir altına yatırıyorum şu an yine alıcam 15 bin lil bi ara düşmüştü biraz ama kaçırdık. Altın uzun vade de en iyi yatırım aracıdır pişman olma. Ben epeydir alıyorum düştüğünü görmedim biraz düşse sonra daha da çıkıyor düşecek gibi de hiç durmuyor zaten

Bizde çıkan hiç bir şey inmez :D

Bende hep düşlerde zarar ederim diye alamayanlardanım bir çeyrek bile almaya korkuyorum zarar mı ederim diye almalı mıyım o zaman yorumlar baya alınmalı diyor

2 buçuk sene önce 15 bin lira ile altın aldım. Şu an 40 bin liram oldu.

Ellemeyin onu orda. Altın en azından 5 senelik yatırımdır. VE daima kazandırır.

Iyiki altın diye bi şey var.. iyiki altın almışım zamanında.
9 yıl önce 12 bin TLye alınan altınlarım şimdi 70 bin TL ve son 3 senedir ne zaman yeni altın almaya niyet etsem yok artık bu fiyattan sonra yükselmez diyordum. En son artık yükselmez, imkanı yok bu fiyattan yukarı çıkmaz dediğimde 300 TLydi ve o zamandan bu zamana yüzde 25 değerlendi. Sanırım 1 yıl oldu olmadı. Anlamaya başladığım birşey varsa o da Türkiye ekonomisinin en az 10 yıl daha kötüye gideceği. Eldeki para eriyor, altın kalıyor. Bundan sonra elime geçeni altına çevireceğim💐

Internet üzerinden nasil oluyor?

Altın uzunvadede zarar ettirmez.. Düğün takılarım ve üzerine birikimle eklediklerimiz duruyor.. bozdurmayı da düşünmüyoruz altın yükselir huyu o çünkü.. 😌

Aslında bana kalsa yıllarca bozdurmam ama boşanma davasında mal paylaşımı söz konusu olursa çekmek zorunda kalacağım. Boşanma işlemlerinin yavaş ilerlediğini düşürsek her türlü yılsonuna kadar tutabilirim hesabımı. Kar etmeyi geçtim yılsonunda 400ün üzerinde satabilirsem yeter bana. Maksat para erimesin.

Boşanma davan devam ediyor ise kendi adına almasaydin annenin yada kardesinin üzerine alsaydın yada çok güvendiğin birinin. Bankada kasa dahil hiçbir hesabın olmasın . kendi birkiminide mi ona verecen akıllı ol.artik banka kasalarını bile hakim karariyla noter huzurunda acabiliyirlar .

Back
X