- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.792
- 598
- 31
- Konu Sahibi Esrin mine
Hayatımın hatası aralık ayında tüm altınları bozdurarak yaptım.. 2. Hata da çeyrek gecenlerde 599 oduğu zaman elimdeki nakitle almayarak yaptım. Bakalım düşer diye bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum biz bilemeyiz ki gramı,ayarı her şeyi etken :)Arkadaşlar konuyla ilgisiz belki ama bir şey sormak istiyorum beyaz altın beş taş yüzüğüm var bozdurma istesem ne kadar acaba
Arkadaşlar konuyla ilgisiz belki ama bir şey sormak istiyorum beyaz altın beş taş yüzüğüm var bozdurma istesem ne kadar acaba
Bende 3 bin tl kredi cekticektim 6 ay sonra ödemesi başlayacak aylık 113 tl olarak altın düşer mi diye bende bekliyorum 5 tane çeyrek alacağım inşallahben de acaba 50000tl kredi cekip 3yilda odesek ve o parayla altin mi alsak diye dusunuyorum. bozdurma planim yok insallah.
Aynen bende bekliyorumHayatımın hatası aralık ayında tüm altınları bozdurarak yaptım.. 2. Hata da çeyrek gecenlerde 599 oduğu zaman elimdeki nakitle almayarak yaptım. Bakalım düşer diye bekliyorum
Benimde 2 yaşında bi çocuğum var elimde 10 bin civarında bi param var. Hesabı açmak istiyorum onun adına altın hesabı. Hangi bankada var, bilginiz var mı?Altın hiçbir zaman kaybettirmez. İki sene önce 19 bin eden bileziklerim şuan kırk küsür oldu sanırım. Bebesi olanlar altın hesabı açın biriktirin valla mis gibi birikim
En iyisi ziraat onda acınBenimde 2 yaşında bi çocuğum var elimde 10 bin civarında bi param var. Hesabı açmak istiyorum onun adına altın hesabı. Hangi bankada var, bilginiz var mı?
2 buçuk sene önce 15 bin lira ile altın aldım. Şu an 40 bin liram oldu.
Ellemeyin onu orda. Altın en azından 5 senelik yatırımdır. VE daima kazandırır.
Iyiki altın diye bi şey var.. iyiki altın almışım zamanında.
Altın hiçbir zaman kaybettirmez. İki sene önce 19 bin eden bileziklerim şuan kırk küsür oldu sanırım. Bebesi olanlar altın hesabı açın biriktirin valla mis gibi birikim
Öyle bir şey yok. Alıp bırakabilirsiniz.altın hesapında sürekli al sat yapman gerekiyomuş,pek anlamadım altın hesapı açtırıp direk öyle bıraksak olmuyormu
Zaten çok yüksek ve saçma bir vergi o.Banka faizleri düşük olduğu için ekonomistlerin bazıları altın hesabına talep artirmak için verginin dusurulecegini soyledi
Altın almakla iyi yaptınız sonbahardan sonra tekrar bir yükseliş görecek özellikle 2021 yılında büyük bir yükseliş olacakMerhaba. Birikimim ve bir miktar aile yardımıyla birlikte 30 bin kadar parayı internet üzerinden altına çevirdim ama sonra öğrendim ki altın tarihin en yüksek fiyatını görmüş. Herkes bozdururken ben altın almışım. Uzun vadede bu beni etkiler mi, paramı boşa mı zayi etmiş oldum?