• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın aldım aptallık mı ettim?

Hayatımın hatası aralık ayında tüm altınları bozdurarak yaptım.. 2. Hata da çeyrek gecenlerde 599 oduğu zaman elimdeki nakitle almayarak yaptım. Bakalım düşer diye bekliyorum

Ah ki ne ah 4-5 ay önce tüm birikimimi altına çevirmiştim o zaman birden düştü ve ben panikle zararına bozdurdum 1 ay içinde.Ardından bir Yükseldiki ve benim tüm birikimimi faizde halen şimdi de alamıyorum eridi gitti param o kadar pişmanımki anlatamam

Arkadaşlar konuyla ilgisiz belki ama bir şey sormak istiyorum beyaz altın beş taş yüzüğüm var bozdurma istesem ne kadar acaba

Arkadaşlar konuyla ilgisiz belki ama bir şey sormak istiyorum beyaz altın beş taş yüzüğüm var bozdurma istesem ne kadar acaba

Taşlarını söküyorlar. Kalan altını tartıyorlar. Kaç ayar altın? 14 mü 18 mi? Kaç gram? Ona göre değişir.
Beş taş derken gerçek pırlanta mı? Ben değil diye yazdım üstteki yorumu. Gerçek pırlanta ise sertifikası var mı?
Çok değişken alacağınız fiyat.

içiniz ferah olsun bence zarar etmezsiniz. Bankacıyım ve her gün herkes altın almaya devam ediyor.. Altın yüksek bugün alma yarın alma derken ne zaman alacaksınız ki dur durak bilmiyor 🤷🏻‍♀️ Uzun vadede altın kaybettirmez

ben de acaba 50000tl kredi cekip 3yilda odesek ve o parayla altin mi alsak diye dusunuyorum. bozdurma planim yok insallah.
Bende 3 bin tl kredi cekticektim 6 ay sonra ödemesi başlayacak aylık 113 tl olarak altın düşer mi diye bende bekliyorum 5 tane çeyrek alacağım inşallah

Altın hiçbir zaman kaybettirmez. İki sene önce 19 bin eden bileziklerim şuan kırk küsür oldu sanırım. Bebesi olanlar altın hesabı açın biriktirin valla mis gibi birikim
Benimde 2 yaşında bi çocuğum var elimde 10 bin civarında bi param var. Hesabı açmak istiyorum onun adına altın hesabı. Hangi bankada var, bilginiz var mı?

Altın hiçbir zaman kaybettirmez. İki sene önce 19 bin eden bileziklerim şuan kırk küsür oldu sanırım. Bebesi olanlar altın hesabı açın biriktirin valla mis gibi birikim

altın hesapında sürekli al sat yapman gerekiyomuş,pek anlamadım altın hesapı açtırıp direk öyle bıraksak olmuyormu

Banka faizleri düşük olduğu için ekonomistlerin bazıları altın hesabına talep artirmak için verginin dusurulecegini soyledi

Merhaba. Birikimim ve bir miktar aile yardımıyla birlikte 30 bin kadar parayı internet üzerinden altına çevirdim ama sonra öğrendim ki altın tarihin en yüksek fiyatını görmüş. Herkes bozdururken ben altın almışım. Uzun vadede bu beni etkiler mi, paramı boşa mı zayi etmiş oldum?
Altın almakla iyi yaptınız sonbahardan sonra tekrar bir yükseliş görecek özellikle 2021 yılında büyük bir yükseliş olacak

Back
X