• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın aldım aptallık mı ettim?

Aslında bana kalsa yıllarca bozdurmam ama boşanma davasında mal paylaşımı söz konusu olursa çekmek zorunda kalacağım. Boşanma işlemlerinin yavaş ilerlediğini düşürsek her türlü yılsonuna kadar tutabilirim hesabımı. Kar etmeyi geçtim yılsonunda 400ün üzerinde satabilirsem yeter bana. Maksat para erimesin.
Fiziki altın al, gram altın mesela. Sonra banka kasasına koy. Güvendiğin birinin adına da koyabilirsin. Kendi adına da. Sonuçta kasalarda altın para olmak zorunda değil.

Eğer paranın karşılığını altın olarak verecek bir bankaya koyduysan bence dediğim gibi yap.

Merhaba. Birikimim ve bir miktar aile yardımıyla birlikte 30 bin kadar parayı internet üzerinden altına çevirdim ama sonra öğrendim ki altın tarihin en yüksek fiyatını görmüş. Herkes bozdururken ben altın almışım. Uzun vadede bu beni etkiler mi, paramı boşa mı zayi etmiş oldum?

uzun vadede tl harici hiçbir şeyde kaybetmezsiniz korkmayın. bugün tarihin en yüksek rakamı budur, yarın başka bir şey olur. ben 'yok artık 330'u da geçemez diyip ne var ne yok sattım, ertesi hafta 350+++ oldu, bence siz iyi yapmışsınız.

Aslında bana kalsa yıllarca bozdurmam ama boşanma davasında mal paylaşımı söz konusu olursa çekmek zorunda kalacağım. Boşanma işlemlerinin yavaş ilerlediğini düşürsek her türlü yılsonuna kadar tutabilirim hesabımı. Kar etmeyi geçtim yılsonunda 400ün üzerinde satabilirsem yeter bana. Maksat para erimesin.

Uzun vadede altın asla kaybettirmez
2012 de altının gramı 100 TL idi. Şuan 400 tl
Mal paylaşımı için niçin çekmek zorundasınız ? 🤔

Babam 99 yılında 19 liraya mı ne cumhuriyet almış şu anki fiyatı ortada. Muhakkak kazandırır yani 🤭
9 yıl önce 12 bin TLye alınan altınlarım şimdi 70 bin TL ve son 3 senedir ne zaman yeni altın almaya niyet etsem yok artık bu fiyattan sonra yükselmez diyordum. En son artık yükselmez, imkanı yok bu fiyattan yukarı çıkmaz dediğimde 300 TLydi ve o zamandan bu zamana yüzde 25 değerlendi. Sanırım 1 yıl oldu olmadı. Anlamaya başladığım birşey varsa o da Türkiye ekonomisinin en az 10 yıl daha kötüye gideceği. Eldeki para eriyor, altın kalıyor. Bundan sonra elime geçeni altına çevireceğim💐

hiç anlamiyorum bu internet altin yatirim işlerinden.tr banka hesabim yok .
nasil internet altin alip sata bilirim?

Merhaba. Birikimim ve bir miktar aile yardımıyla birlikte 30 bin kadar parayı internet üzerinden altına çevirdim ama sonra öğrendim ki altın tarihin en yüksek fiyatını görmüş. Herkes bozdururken ben altın almışım. Uzun vadede bu beni etkiler mi, paramı boşa mı zayi etmiş oldum?

Altın daha çok cıkar, acil ihtiyacınız olmayan bir paraysa bikac yıl bekleyin asla zarar etmez.

Hayır zarar etmezsin. Altın değer kaybetmez. Pırrrrrrrrr diye düşmez ara ara az az düser ama pırrrr diye yükselir rahat ol.

Back
X