- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
- 53
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
Kısa boylu ve minyon olunca emin olun öyle duruyor... Kafa küçük vücut büyük saçma bi goruntu cikiyo... Ki ben 50yi cok asmadim bugune kadar... En fazla 52 oldum. Ve hayatim boyunca hep xs giydim... Simdi L bazisinda xl oluyo... Normalse bile bana hic normal gelmiyoBir insan 65 kiloyla ne kadar sisman olabilir ki? Su an 50 kiloyum ama 65 ken de kilolu degildim, neyse, emzirirken en iyi diyeti diyetisyen verir, ben de emzirirken diyetisyenle zayıflamıştım, bikaç kez gidince sistemi öğrenip kendiniz de devam edebilirsiniz.
Rezeneden tiksindim ben çok kötü geliyo tadi... Dereotuda market herzaman getirmiyo saolsunlar... Is desen inan durmuyom hic... Surekli pire gibi bi oraya bi oraya aksam artik elim ayagim titriyo yorgunluktan... Ama bunye meselesi heralde... Masallah sen vermissin sanirsam...Valla dereotu hem acaip kaliteli süt yapıo hem de kilo yapmıo bi de rezene çayı bunlar süpeer yardımcı bi de ev iş yapuodum çoook fazlq kilo için
Planım o canım68 kilo bana fazla gelmedi ya verirsin canım arkadaşların dediği gibi ekmeği bırak birde havalar ısınıyor park sezonu açıldıat bebişi arabaya hem yürüyüş yap hem onu eğlendir mis
Ogun atlamiyorum ama aralarda bisey yememeye ozen gosteriyorum... Sadece su iciyorum... Ha bide 1 nescafe yoksa enerjim gidiyo uyukluyorum yoksa...öğün atlamayın dereotu, bulgur pilavı, kuru incir, kuru üzüm, hurma bende güzel süt yapıyordu. az az ve sık yemelisiniz. akşam yediğiniz ekmeği kesebilirsiniz. benim ekmekle pek aram yoktur kahvaltı hariç.günde 3 lt de su tabiki.
bu arada evde olduğunuz yerde yürüseniz bile kar kardır
Sanki gıcıklık olsun diye geliyo geliyo göbeğim çıktı sanki yemeği azaltiyim deyip duruyo...Çocuk doğurmuşsun bir evladın olmuş kilon da olacak tabi kilo bu verilir ya eşin biraz ayıp ediyor bence.
Sana mesaj mı vermeye çalışıyorSanki gıcıklık olsun diye geliyo geliyo göbeğim çıktı sanki yemeği azaltiyim deyip duruyo...inadina karniyarik falan yapasim geliyo
Walla bilmiyorumda biraz daha devam ederse erkeğe şiddet diye haberlere malzeme olucazSana mesaj mı vermeye çalışıyorama zaten çocuk hareketlenince verirsin kilo bir de havalar güzelleşti artık dışarı çıkarsınız yavaş yavaş.
Ya zaten akla kilo vermek algısı yerleşti mi en zahmetli şeyler bile yapıp yemek istiyor insan ben de konuyu okurken dün akşam yaptığım tatlıyı hatırladım ve onu yiyorumoysa ki doktor yeme dikkat et falan demişti ben de ama bu sütlü ama bu muzlu çocuğa faydalı olur falan diye kendimi avutuyorum
Kimyon o kadar ise yarıyor mu yaaa... Baharatı çok severim zaten bunuda ayrı içerim.. Inşallah ise yarar
Birlikte diyet yapalım deWalla bilmiyomda biraz daha deva
Walla bilmiyorumda biraz daha devam ederse erkeğe şiddet diye haberlere malzeme olucazgeliyo geliyo soyluyo deli! Şakamı yapiyosun diyorum. Yoo yapmiyorum ciddiyim diyo... Bende pislik olsun sen en iyisi hicbisey yeme akşamları yememe diyeti... Sabah isyerinde yersin diyorum.. walla bende oyle oyle yedim... Al bunu ye suna iyi gelir al bunu ye buna iyi gelir falan bi bakmisiz bisuru sismisiz isin garibi hamileyken sevimli duruyodu
Insallah canım hem başlıcam.. Cok saol..ALLAHIN izniyle çok faydasını görürsün canım merak etme
Acayip mutsuzum..bi doğum yaptım resmen bunalıma girdim... Normalde zor kilo alan bi insandım ama hamileyken kendime engel olamadım iradesiz kaldım.. Herkes dogum yapınca geçer deyip durdu. Herkes ağzıma birşeyler tıkıştırdı.. E bende engel olamadım haliyle sonrasında efenim bi çıktım ki 68 kiloyum.. Bebeğim 6 aylık ben sadece 3 kilo verdim... Şimdi saç dökülmesi, çatlaklar patlaklar, evden soğuk olduğundan dolayı dışarı çıkamama... Evdeki tek işlevim çocuğu emzir,temizle,camasir yika,ev temizle , kek yap, misafir al oldu... Eşimde sanki inatmiş gibi surekli ustune başına biseyler aliyo susleniyo bakimli olmaya basladi... Ben desen yaninda kocakarı... Az bise diyete başlasam hemen sütüm azaliyo göze alamıyorum.. Sonuçta oğluşum daha önemli.. Ama walla sinirime dokunuyo... Bise olunca esim hemen evde spor yap yemegi kes diyo sonra niye yemiyon sutun azalcak diyo... Gecen esimin akrabasinin dugunu vardi giycek hicbiseyim olmadığından biseyler almaya gittik.. Gittigime pisman oldum keske pijamayla gitseydim düğüne.. Bi gömlek,1 pantolon,1 esofman alti ve hamile tshirtlerimden oluşuyo dolabım... Soyleyince sanki paramiz yok niye almiyosun diyo... E hadi gidelim bisey alalim diyorum kilo vericen ya o zaman al bence diyo... Biyere gidicek oluyoruz oturmaya niye bunlari giyiyon git duzgun giyin diyo... Walla aklımı yitircem.. Tombul diye sevmeye başladı beni... Nese evde birşeylerle uğraşıyım diyorum aksama film indiriyorum cay corba ne varsa hazirliyorum aksam geliyo yemegi yiyo cocugu az seviyo uyuyakaliyo... Somurtuncada ne var ne istiyosun ne derdin var senin şükret haline ne insanlar var diyo... alt edemedim şu adamı! Gelin dertleselim a dostlar sinirim bozuk
Ama her bunye bir degil gercekten.. Bende hemen veririm sandim ama olmadi.. Belkisen verirsin hemen...Birlikte diyet yapalım debenim ihtiyacım yok ama senin biraz göbeğin çıkmış de
Benim de eşim çok yoğun çalıştığı için kilo verdi ben de aldım malum hamilelik
Ben de yiyorum şimdilik hunharca sonra veririm diye ama madem güvenmeyeyimhamileyken sevimli de sonra bir yarım dünya gibi görüneceğim galiba
Insallah canım hem başlıcam.. Cok saol..
Ben enteresan bir şekilde doğumdan sonra iştahtan kesildim.. Günde bazen tek öğün beslendiğim oldu.. Bebek bakımı malum, bazen fırsat bulamadım.. Yalnız günde 6lt yakın su içiyordum. İnanılmaz susuyordum çünkü. Onun dışında inanın hiç birşey yapmadım. Bebeğim 2,5 aylıkken işe döndüm. Ev, iş, bebek derken koşturmacada gitti bütün kilolar.Siz neler yaptiniz mesela?
Yanlız olmadığımı bilmek guzelah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı benim 4-5 ay önceki halim :) fazla kilolar, kapıda yarım metre kar,evde kapalı kalmak günlerce.. ay hiç eski hayatıma dönemicem sanmıştımama öyle bi geçti ki.. benim de oğlum 7 aylık oldu ben hamilelikte 24 kilo aldım 16 kilosu gitti şükür şimdi eski kotlarıma girebilmeye başladım bi de ben şurda iki aydır doğru düzgün besleniyorum işe başladığımdan beri yani :) ondan önce bütün gündüz bi peynir ekmekle duruyodum oğlum çok zor bi bebekti hep memedeydi akşam 7ye kadar aç bekliyodum ama ha bire su içiyodum ona rağmen sütüm azalmadı sıvını aldıktan sonra tatlı, hamurişi, ekmek, kızartma bilmem ne hiiiç alakası yok sütle falan sen de normal dengeli beslen o zaman kilo verirsin mesela iki gündür midem rahatsız sırf çorbayla duruyorum ama süt var şükür, bebişin emdiği sürece sütün olur ama sağlıklı beslenmen lazım tabi senin için ve sağlıklı bir süt için..
eski haline döneceksin merak etmebiraz da bünye meselesi belki yavaş verirsin belki hızlı ama o kilolar gidicek, o dolabına kavuşacaksın tekrar sosyal hayata karışacaksın ve bebişinin büyümesini izliceksin bu arada kendine böyle telkin ver yavrunun tadını çıkar
Evet bende cok susuyorum ozellikle emzirirken... Sende durumlar farkli ama... Benim o kadar kosturmacam yok.. Oda bi nevi spor sayilirBen enteresan bir şekilde doğumdan sonra iştahtan kesildim.. Günde bazen tek öğün beslendiğim oldu.. Bebek bakımı malum, bazen fırsat bulamadım.. Yalnız günde 6lt yakın su içiyordum. İnanılmaz susuyordum çünkü. Onun dışında inanın hiç birşey yapmadım. Bebeğim 2,5 aylıkken işe döndüm. Ev, iş, bebek derken koşturmacada gitti bütün kilolar.
Yanlız olmadığımı bilmek guzelbeni kimse anlamaz "amaaaaannn suna bak hem dogurmus hem gezmek istiyo" derler zannediyodum... Gercekten derdim gezme degil hava almak... Surekli ayni evde ayni odanin icinde duvarlar ustume geliyo.. insallah bende donerim eski kiyafelerime tez zamanda...
Sıkıyosa dönmesinbu arada sen kendi mutluluğna yoğunlaş kendini revize etmeye bak eşini görmezden gel bi süre sen toparlayınca o da eski ayarına döncek bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?