ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı benim 4-5 ay önceki halim :) fazla kilolar, kapıda yarım metre kar,evde kapalı kalmak günlerce.. ay hiç eski hayatıma dönemicem sanmıştım
ama öyle bi geçti ki.. benim de oğlum 7 aylık oldu ben hamilelikte 24 kilo aldım 16 kilosu gitti şükür şimdi eski kotlarıma girebilmeye başladım
bi de ben şurda iki aydır doğru düzgün besleniyorum işe başladığımdan beri yani :) ondan önce bütün gündüz bi peynir ekmekle duruyodum oğlum çok zor bi bebekti hep memedeydi akşam 7ye kadar aç bekliyodum ama ha bire su içiyodum ona rağmen sütüm azalmadı
sıvını aldıktan sonra tatlı, hamurişi, ekmek, kızartma bilmem ne hiiiç alakası yok sütle falan sen de normal dengeli beslen o zaman kilo verirsin
mesela iki gündür midem rahatsız sırf çorbayla duruyorum ama süt var şükür, bebişin emdiği sürece sütün olur ama sağlıklı beslenmen lazım tabi senin için ve sağlıklı bir süt için..
eski haline döneceksin merak etme
biraz da bünye meselesi belki yavaş verirsin belki hızlı ama o kilolar gidicek, o dolabına kavuşacaksın tekrar sosyal hayata karışacaksın ve bebişinin büyümesini izliceksin bu arada kendine böyle telkin ver yavrunun tadını çıkar