• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altedemedim şu adamı!

B

Bende çok içiyorum şu ama bana o kadar yazmıyo... Bana kayısı suyu çok yapıyor...
Ne guzel iste devam et canm ayriyete ac karinla su icmeye calis cok etkisi oluyor veririain zaten evin isinide sabah bitirmeye calis gun icinde bebwgine vw kendine vakit ayir esin gelmeden bakiminida yparsin

bol bol kımyon ye canım sabah az ekmekle karnını guzelce doyur üzerine 1 çay kaşıgı kımyon iç

salatalı bol etli sebzeni ye üzerine bir çay kaşıgı kimyon iç ,

akşam yemegını erken ye izgara tavuk köfte ekmeksiz ye üzerine bir çay kaşıgı kimyon iç ,

yemeklerın yanında kuru sogan ye iç üstüne bol suyu ,

bak bakalım hem kılo verip nasıl sütün artıyor allahın izniyle ,

Acayip mutsuzum.. :110: bi doğum yaptım resmen bunalıma girdim... Normalde zor kilo alan bi insandım ama hamileyken kendime engel olamadım iradesiz kaldım.. Herkes dogum yapınca geçer deyip durdu. Herkes ağzıma birşeyler tıkıştırdı.. E bende engel olamadım haliyle:anneadayı: sonrasında efenim bi çıktım ki 68 kiloyum.. Bebeğim 6 aylık ben sadece 3 kilo verdim... Şimdi saç dökülmesi, çatlaklar patlaklar, evden soğuk olduğundan dolayı dışarı çıkamama... Evdeki tek işlevim çocuğu emzir,temizle,camasir yika,ev temizle , kek yap, misafir al oldu... Eşimde sanki inatmiş gibi surekli ustune başına biseyler aliyo susleniyo bakimli olmaya basladi... Ben desen yaninda kocakarı... Az bise diyete başlasam hemen sütüm azaliyo göze alamıyorum.. Sonuçta oğluşum daha önemli.. Ama walla sinirime dokunuyo... Bise olunca esim hemen evde spor yap yemegi kes diyo sonra niye yemiyon sutun azalcak diyo... Gecen esimin akrabasinin dugunu vardi giycek hicbiseyim olmadığından biseyler almaya gittik.. Gittigime pisman oldum keske pijamayla gitseydim düğüne.. Bi gömlek,1 pantolon,1 esofman alti ve hamile tshirtlerimden oluşuyo dolabım... Soyleyince sanki paramiz yok niye almiyosun diyo... E hadi gidelim bisey alalim diyorum kilo vericen ya o zaman al bence diyo... Biyere gidicek oluyoruz oturmaya niye bunlari giyiyon git duzgun giyin diyo... Walla aklımı yitircem.. Tombul diye sevmeye başladı beni... Nese evde birşeylerle uğraşıyım diyorum aksama film indiriyorum cay corba ne varsa hazirliyorum aksam geliyo yemegi yiyo cocugu az seviyo uyuyakaliyo... Somurtuncada ne var ne istiyosun ne derdin var senin şükret haline ne insanlar var diyo... :mad: alt edemedim şu adamı! Gelin dertleselim a dostlar sinirim bozuk :hasta:
Az yemekle sut azalmaz. Bilinçsiz yemekle sut azalir. Şekerin ve karbonhidratın süte hic yarari yok mesela. Ekmeği, unlu gidalari, şekeri kes. Yagi azalt. Bunlari hic almazsan bile sütüne etkisi olmaz. Bol soğan ye sütun cogalsin istiyorsan. Yumurta sarisi ye ve bol su iç.

bol bol kımyon ye canım sabah az ekmekle karnını guzelce doyur üzerine 1 çay kaşıgı kımyon iç

salatalı bol etli sebzeni ye üzerine bir çay kaşıgı kimyon iç ,

akşam yemegını erken ye izgara tavuk köfte ekmeksiz ye üzerine bir çay kaşıgı kimyon iç ,

yemeklerın yanında kuru sogan ye iç üstüne bol suyu ,

bak bakalım hem kılo verip nasıl sütün artıyor allahın izniyle ,
Kimyon o kadar ise yarıyor mu yaaa... Baharatı çok severim zaten bunuda ayrı içerim.. Inşallah ise yarar

Kalorisi yüksek ama sağlıklı ve dengeli beslenirseniz hem kilo verirsiniz hem sütünüz azalmaz.
Eşinizle alışverişe çıkmayı bekliyorsunuz bir de sanırım, tek çıksanız?

Ben de kendimi bildim bileli 49 kiloudum. Doğumdan sonra 1 yıl kilo vermedim. 65te takılı kaldım. Dogumdan 9 ay sonra bile hala hamile sananlar oluyordu.

Birincisi yemek yemek süt yapmaz. Ozellikle sıvı alımına dikkat edeceksiniz.

Ikincisi beyaz ekmek ve Hamur işini kesince anında kilo veriyorsunuz, evde yapılan yarım saatlik karın eritici egzersizler, haftada bir gün yüzme yetiyor da artıyor bile.

Durumdan gerçekten rahatsız oluyorsaniz dediklerimi yapmaniz su an için yeterli.

Hiçbir çaba göstermeden sadece söylemek ya da şikayetçi olmak sizi mutsuz eder. Kocanizi alt etmeye de çalışmayın. Siz doğum yapmış bir annesiniz. Erkekler pek bu durumdan anlamıyorlar. Bi süre sonra da tamamen normale donersiniz. Geçici bir süreç bu. Bunu unutmayın.

Üstünüze başınıza kiyafet alın ayrica. Bunun ikinci hamileliği de var. Olmadı zayiflayinca ihtiyacı olana verirsiniz.

Boyunuz kaç acaba? Eşinizin kilo ile ilgili şakalar yapması hoş değil ama film izlemeyip uyumasına kızmayın bence. Eve uyku vaktinde gelen erkekler var.

Boyunuz kaç acaba? Eşinizin kilo ile ilgili şakalar yapması hoş değil ama film izlemeyip uyumasına kızmayın bence. Eve uyku vaktinde gelen erkekler var.
Boyum 160... Kızıyorum çünkü 2 sohbet bile edemiyoruz. Film bahane... Genel olarak öyle.. Aksama kadar onu bekliyorum gelsin sohbet edelim diye...

Boyum 160... Kızıyorum çünkü 2 sohbet bile edemiyoruz. Film bahane... Genel olarak öyle.. Aksama kadar onu bekliyorum gelsin sohbet edelim diye...
Biz de de durum aynı böyle canım kendi hiç konuşmaz beyefendi ben konuşunca da cevap vermez. Çok konuşan kadını da sevmezmiş... Amaaan ne yapıyım ben de iki çocuğum ile konuşurum ya da sizlerle

Bu donemde normal. Bende ayni seyleri bu sene yasadim. Hic birsey olmuyo yeni aliuorum dugunlere gidiyorum. Sonra fotolara bakip duba gibi olmusum diyorum. Simdi diyete basladim. Ilk asamada 3 ayda 12 kilo verdim. Simdi geriye 3 kilom kaldi bitti nerdeyse. Dusuncelerimde gecyi. Logusalik ayri bir bela. En onemlisi ye diyem kimseyi dinlemedim neye niyet ettoysem onu yaptim.

Bu donemde normal. Bende ayni seyleri bu sene yasadim. Hic birsey olmuyo yeni aliuorum dugunlere gidiyorum. Sonra fotolara bakip duba gibi olmusum diyorum. Simdi diyete basladim. Ilk asamada 3 ayda 12 kilo verdim. Simdi geriye 3 kilom kaldi bitti nerdeyse. Dusuncelerimde gecyi. Logusalik ayri bir bela. En onemlisi ye diyem kimseyi dinlemedim neye niyet ettoysem onu yaptim.
Canım nasıl verdin o kiloyu.diuetle filanmı

O da bisey mi ?Benim herif bana aşki dombili dombik diyor bide sevimli söylüyor bisey de diyemiyorum bende ona aşki Dümbüllü Dümbük diyorum gecinip gidiyoruz 9 kilo fazlayla :KK60:

Back