• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altedemedim şu adamı!

Zate. Kiloluyum bu kilonun üstüne kilo almıyım diye yemek yedirmeye çalışan millete resmen çirkeflik yapıyorum. Artık kendimden soğudum. Misafirliğe gitmiyorum zorla yedirmesinler diye. Merak etme verirsin. Bem bir yerde okudum. Yediklerin değilmiş süt yapan. İçtiğin suymuş. Hatta baya araştırdım. İstersen birde öyle dene. Bol su içerek ekmeği tatlıyı hamur işini keserek. Benimki de hamile kalınca süslenmeye başladı. Bir kaç kilo aldım daha 5 aylık. Millet 5 aylık demez. Bunlara bir öz güven geliyor. Kırıcam benimkinin bacaklarını. Bu sabha giyinmiş süslenmiş olmuşmu diyor birde. Kesicem bütün kıyafetleri o olucak :KK76: delirtir bu kocalar adamı.

Kilonuz çok aşırı değil bence tabiki hamilelikten önce çok zayıfsanız bir anda değişim rahatsız etmiş olabilir sizi
Bende yeşillik özellikle dereotu ve suyun süte iyi geldiğini diyette olsanda onları tüketince sorun olmadığını duymuştum
Bu arada benimde doğumdan sonraki kabusum bu ama doğumdan sonra sizin kiloda olsam şükrederim

Zate. Kiloluyum bu kilonun üstüne kilo almıyım diye yemek yedirmeye çalışan millete resmen çirkeflik yapıyorum. Artık kendimden soğudum. Misafirliğe gitmiyorum zorla yedirmesinler diye. Merak etme verirsin. Bem bir yerde okudum. Yediklerin değilmiş süt yapan. İçtiğin suymuş. Hatta baya araştırdım. İstersen birde öyle dene. Bol su içerek ekmeği tatlıyı hamur işini keserek. Benimki de hamile kalınca süslenmeye başladı. Bir kaç kilo aldım daha 5 aylık. Millet 5 aylık demez. Bunlara bir öz güven geliyor. Kırıcam benimkinin bacaklarını. Bu sabha giyinmiş süslenmiş olmuşmu diyor birde. Kesicem bütün kıyafetleri o olucak :KK76: delirtir bu kocalar adamı.
İnsan deli oluyo dimi! Walla ben benimkini parçalıcam!!

Sanırım hamilelik aynı psikolojideyiz benim eşim eskisinden farklı değil ama kötü giyinsin parfüm vs kullanmasın istiyorum hatta onun için kalorili yiyecekler hazırlayıp kendim diyetisyen kontrolünde besleniyorum kilo alsın şişsin çok mu kötüyüm :KK62:

Kilonuz çok aşırı değil bence tabiki hamilelikten önce çok zayıfsanız bir anda değişim rahatsız etmiş olabilir sizi
Bende yeşillik özellikle dereotu ve suyun süte iyi geldiğini diyette olsanda onları tüketince sorun olmadığını duymuştum
Bu arada benimde doğumdan sonraki kabusum bu ama doğumdan sonra sizin kiloda olsam şükrederim
Doğumdan önce 50 kilodum... Kendimi bildim bileli hep xs giyerdim... Şimdi L giyiyorum... Kendimi aştım

Doğumdan önce 50 kilodum... Kendimi bildim bileli hep xs giyerdim... Şimdi L giyiyorum... Kendimi aştım
Pilatese vs gidecek zamanın durumun var mı acaba çünkü ben 65 kiloyken XS giyiyordum pilates sayesinde sıkı olduğum için bide kilo içinde yağ değil kas fazla olunca

Bence bi hafta sonu eşiniz bebeğinize baksın. Sütünüzü sağın bırakın. Önce bir kuaföre gidin saçınızı , tırnaklarınızı yaptırın . Cilt bakımı yaptırın . Makyaj hatta masaj bile yaptırın :) Sonra gidip güzelce alışveriş yapın ve eve dönün ;)

Canim bu iste cok yemek ye sutun kesilir diyenleri bosver cunku bos konusuyorlar onlara kalsa obiriiks gibi oluruz bende enziriyorum ozeklikle bol su iciyorum meyve ayriyenten masallah sutumde oluyor alakasi yok yemekle dogum yaptigimda 85 ti 2 ay icindede 60 dustum

Pilatese vs gidecek zamanın durumun var mı acaba çünkü ben 65 kiloyken XS giyiyordum pilates sayesinde sıkı olduğum için bide kilo içinde yağ değil kas fazla olunca
Çocuğu bırakıcam kimsem yok burda... Hiçbiryere gidemiyorum... Evden yapıyorum ne yapiyosam

Bence bi hafta sonu eşiniz bebeğinize baksın. Sütünüzü sağın bırakın. Önce bir kuaföre gidin saçınızı , tırnaklarınızı yaptırın . Cilt bakımı yaptırın . Makyaj hatta masaj bile yaptırın :) Sonra gidip güzelce alışveriş yapın ve eve dönün :KK66:
Adamda evde delirsin :KK70: çıldırır walla

Acayip mutsuzum.. :110: bi doğum yaptım resmen bunalıma girdim... Normalde zor kilo alan bi insandım ama hamileyken kendime engel olamadım iradesiz kaldım.. Herkes dogum yapınca geçer deyip durdu. Herkes ağzıma birşeyler tıkıştırdı.. E bende engel olamadım haliyle:anneadayı: sonrasında efenim bi çıktım ki 68 kiloyum.. Bebeğim 6 aylık ben sadece 3 kilo verdim... Şimdi saç dökülmesi, çatlaklar patlaklar, evden soğuk olduğundan dolayı dışarı çıkamama... Evdeki tek işlevim çocuğu emzir,temizle,camasir yika,ev temizle , kek yap, misafir al oldu... Eşimde sanki inatmiş gibi surekli ustune başına biseyler aliyo susleniyo bakimli olmaya basladi... Ben desen yaninda kocakarı... Az bise diyete başlasam hemen sütüm azaliyo göze alamıyorum.. Sonuçta oğluşum daha önemli.. Ama walla sinirime dokunuyo... Bise olunca esim hemen evde spor yap yemegi kes diyo sonra niye yemiyon sutun azalcak diyo... Gecen esimin akrabasinin dugunu vardi giycek hicbiseyim olmadığından biseyler almaya gittik.. Gittigime pisman oldum keske pijamayla gitseydim düğüne.. Bi gömlek,1 pantolon,1 esofman alti ve hamile tshirtlerimden oluşuyo dolabım... Soyleyince sanki paramiz yok niye almiyosun diyo... E hadi gidelim bisey alalim diyorum kilo vericen ya o zaman al bence diyo... Biyere gidicek oluyoruz oturmaya niye bunlari giyiyon git duzgun giyin diyo... Walla aklımı yitircem.. Tombul diye sevmeye başladı beni... Nese evde birşeylerle uğraşıyım diyorum aksama film indiriyorum cay corba ne varsa hazirliyorum aksam geliyo yemegi yiyo cocugu az seviyo uyuyakaliyo... Somurtuncada ne var ne istiyosun ne derdin var senin şükret haline ne insanlar var diyo... :mad: alt edemedim şu adamı! Gelin dertleselim a dostlar sinirim bozuk :hasta:
68 kilo çok fazla kilo mu cnmya doğum yyapmışsun emziyorsun sabır işi yani.ben diyetle daha 70 kiloya inemedim.siz yine alın kıyafet 2 3 adet giyin.kilonuzu verince alırsınız istediğinizi yine.

B
Canim bu iste cok yemek ye sutun kesilir diyenleri bosver cunku bos konusuyorlar onlara kalsa obiriiks gibi oluruz bende enziriyorum ozeklikle bol su iciyorum meyve ayriyenten masallah sutumde oluyor alakasi yok yemekle dogum yaptigimda 85 ti 2 ay icindede 60 dustum
Bende çok içiyorum şu ama bana o kadar yazmıyo... Bana kayısı suyu çok yapıyor...

Bence abartılacak bir kiloda değilsiniz.
illa ki hızlı zayıflayayım diyorsanız, gündüz vakit olmasa da akşam eşiniz eve geldikten sonra bebeği babaya emanet edin. 1 saat spor salonunda takılın. siz eve geldikten sonra uyuklayıversin babası :ıslık:
süte de etki edeceğini sanmıyorum. hızlı ve sağlıklı zayıflarsınız :)

Back