• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altedemedim şu adamı!

oyy doğum sonrası kilolar valla zor. ben 30 kilo verdim 40 kilo verdim laflarının herkesle örtüştüğünü sanmıyorum. ben 10 kilo aldım doğumdan çıktım 1 hafta sonra 3 kilosu benimleydi. ve o kadar dikkat etmem rağmen gitmedi. illa ki sıkı diyet yapmam lazımdı. ee bu da emen oğluma haksızlıktı. kaldı ki günde en az 3 litre süt bol yeşilliğe rağmen sütüm yetmedi. ben de içliköfte gibi kalorili şeyler süt yapıyordu. emzirmeden sonra verdiğim 7 kiloyu da aldım. çünkü sıkı diyet şart bana. bünyeden bünyeye değişiyor. bir arkadaşım baklava et yeyince sütü oluyordu . başka şeyler işe yaramıyordu mesela.
Walla acikcasi bendede kayisi suyu ise yariyo... Bende inaniyorum buna

Çocuğun annesi sizsiniz =))
Anne ne derse o olur =))
Hem çocuk bu evde de hasta olabilir
Bilakis temiz hava onun direnci için önemli bir şey
Kardeşim bu konularda konuşturmaz kimseyi =))
Benim çocuğumu benden daha çok mu düşüneceksiniz lafı alnında yazıyor sanki, babaları dahil kimseyi karıştırmaz =))
Ama eşini de çok uzak tutmaz mesela haftada bir gün büyük oğlanı alıp dışarı çıkartıyor babası, bir kaç saat dışarıda oluyorlar, kardeşime nefes alma fırsatı doğuyor. Bir de hep evde depresif oluyor insan, asıl sorun o, annenin bunalmaması lazım
Walla benim eşim daha aktif bizim evde... Hemde çocuk konusunda aşırı pimpirikli... Ilk doggm yaptigimda delirtcekti beni az daha.. Sanki dediginiz gibi ben bilmiyorum biseyleri yapmayi ben dikkat etmicem cocuguma gibi... Cocuk doymuyo heralde sutunmu az senin yok altina ustune baktinmi yok sunu yapma yok bunu yapma... Hergun 5 defa sutum oldugunu sıkarak gosteriyodum oyle inaniyodu... Sinirden ağlıyodum... Simdi bile yeni yeni duzeldi biraz... Onceden severken agliyodu cocuk "cocugun biyerinimi sıktın acittinmi yoksa niye aglasin" diye kosa kosa kavgaya geliyodu... Iyiki o dogurmadi dogursa nolurdu bilmem yani

Canım nasıl verdin o kiloyu.diuetle filanmı
Ekmegi makarna ve pilavi hayatimdan cikardim. Suyu cok ictim ki sut icinde gerekli. Bol et ve sut urunleri tukettim. Ayrica internette lesli diye bir bayanla yuruyus videosu var her sabah cocugu uyutunca sadece su icip evde yuruyus calismasi yaptim. Video cok eglenceli kisik sesle cocugu uyandirmadan yaptim. Uyanirsa yuruyemedigi icin ya kucagima aldim ve devam ettim spora yada oyun yeri yapip destekli oturttum. Irademe sahip cikip hergun yaptim bunu. 3 ayin sonunda 12 kilo gitmisti ve sporda yaptigin icin sarkma olmadi. Ardina birde 4 dk lik duz karin egzerzisi yaptim. Gobegimde kalmadi suan. Kis bebegi oldugu icin disari cikmayinca bu iyi geldi. Her atistirma istedigimde sut ictim bol bol. Baya faydasini gordum. Suan hamilelik oncesi tum kiyafetlerime rahat giriyorum vermisken dahada inceleyim dedim. Sporu suan is ile zor oldugu icin biraktim ama yememe dikkar ediyorum.

T
Ekmegi makarna ve pilavi hayatimdan cikardim. Suyu cok ictim ki sut icinde gerekli. Bol et ve sut urunleri tukettim. Ayrica internette lesli diye bir bayanla yuruyus videosu var her sabah cocugu uyutunca sadece su icip evde yuruyus calismasi yaptim. Video cok eglenceli kisik sesle cocugu uyandirmadan yaptim. Uyanirsa yuruyemedigi icin ya kucagima aldim ve devam ettim spora yada oyun yeri yapip destekli oturttum. Irademe sahip cikip hergun yaptim bunu. 3 ayin sonunda 12 kilo gitmisti ve sporda yaptigin icin sarkma olmadi. Ardina birde 4 dk lik duz karin egzerzisi yaptim. Gobegimde kalmadi suan. Kis bebegi oldugu icin disari cikmayinca bu iyi geldi. Her atistirma istedigimde sut ictim bol bol. Baya faydasini gordum. Suan hamilelik oncesi tum kiyafetlerime rahat giriyorum vermisken dahada inceleyim dedim. Sporu suan is ile zor oldugu icin biraktim ama yememe dikkar ediyorum.
Helal olsun walla sana... Tebrik ederim:KK9:

Çocuklar evde oturunca asıl hasta olur, dışarı çıkması hava alması lazım, çıkın gezin. Onların bizden çok üşüdüğünü düşünürüz ama tam tersidir,biz büyükler daha çok üşürüz.biz üşüyünce kendimize sokuluruz cenin gibi( yüzey alanımızı küçültmeye çalısırız) Havaya göre siz ne giyiyorsanız ona da öyle giydirin atın kendinizi dışarı gezin tozun yürüyüş yapın. Arkadasın biri demiş diyetisyene gidin o size uygun bir program verir. Eve kapanmayın moralinizi de bozmayın:)

Back