Altedemedim şu adamı!

Ammmaaaannn evinin kadını çocuğunun annesi ol yeterrr deki ben şişko seviyorum kendimi böyle şirinim ona hep kusur bul kompleks 'e gitsin oda

Haklısınız aslında... 2. Hamileliğinde yine aynı durum başımda olucak.... Yemek konusundada evde hamurişi yapmıyorum belki 2 ayda 1 denk geldi yediğim oda azıcık... Misafirlere yaptığımdan bile yemiyorum... Ekmek günlük 1 yada 2 dilim yiyorum oda kepekli... Olabildiğince mekik,bacak hareketleri,evde kolidorda yürüyorum. Zaten hic durmadan ev temizliyorum... Evin isi hic bitmiyo.. (Benim evin kolidorlarida kosu pisti gibi git git bitmiyo.. Yatak odasina gidesiye aksam oluyo) gunde kocaman bardakla belki 10 sefer su içiyorum... Ama gercekten beceremedim... Yemeklerdede olabildigince az yagli sebze yada firin yemekleri yapiyorum... Hic olmadi salata falan yiyorum... Ama olmadi bi türlü anlamadim gercekten.. Halbuki cok inanmistim... Bide cocuktan sonra hem biyere gidememek esimin boyle yapmasi hicbi hayatimin kalmamasi hepsi bi arada olunca bunaltti beni...

Ammmaaaannn evinin kadını çocuğunun annesi ol yeterrr deki ben şişko seviyorum kendimi böyle şirinim ona hep kusur bul kompleks 'e gitsin oda
Adamin komplekse gircek hicbiseyi yokki. diriliş ertuğrula benzedi... Nerdeyse ayni oldular suan... Diziye girse kimse farketmez kıskanç bi hatun oldum iice

Adamin komplekse gircek hicbiseyi yokki. diriliş ertuğrula benzedi... Nerdeyse ayni oldular suan... Diziye girse kimse farketmez kıskanç bi hatun oldum iice
Onlar doğmuyor çocuğu çünkü kendini sen beğenicen önce ki eşin de beğensin çaktırma komplekse girdiğini sakın aynaya bak deki heyyytt be çocuk doğurdum hala çok gzelim vücudum deforme olmadı çok şanslı sın kendini çirkin görürsen eşin de ego tavan yapar ben göbeğim var mesela eşimi görünce içine çekerim ki sen doğum yapmışsın normal yani sıkıntı yok

walla harikasın çaktırma göbeğimi bende içime çekiyorum dönüyorum bak göbeğim gitti diyorum oda hıııı gitti gitti anladık diyo

Evde spor yapın bebek uyuduğunda. yeşillik yiyin su icin süt azalmaz. Pilates yapın evde. Yavastan verirsiniz.

Ben hamileliğimde 23 kilo aldım, doğumdan sonra 28 kilo verdim. Şu an 55 kiloyum. Süt miktarının yediklerimizle pek ilgisi yok aslında, sadece yüksek moral ve bol su tüketimi yeterli süt için :) Oğlum şu an 9 aylık hala emziriyorum, hala sütüm var. Tabi ki sağlıklı ve dengeli beslenin kendinizi aç bırakacak diyetler yapmayın. Sonuçta emziriyorsunuz, sizin depolarınızdan gider ve geri dönülmez zararlar verebilirsiniz kendinize.

salatayla öğün geçirirdim sütümde azalma falan olmadı. gayette fit anne oldum.

çok yemekle sütün kalitesi artmaz.

spor yapın evde bebek uyuyunca.

başlık adamı altedemedim değil kiloları altedemedim olsa daha iyi olurmuş.

Siz neler yaptiniz mesela?

Walla öğlenleri fix yemegim salata.. Onu yemesem bile bi meyve yer geçiştiririm... Aslında çok yemiyorum... Sadece olduğundan kestiğimde düşüyo... Gercekten cok azaliyo... Mesela 1 gunde
Sabah 6-7 zeytin.1 domates. 1 yumurta 2-3 bardak cayla 1 dilim ekmek bazen onu bile yemem
Öğlen genelde salata yada meyve
Aksam yemek ne varsa az ondan yaninda yine salata ayran falan 1-2 dilimde ekmek belki... Aralarda buyuk bardakla devamli su iiciyoum... Ama degisiklik olmadi sadece 3 kilo verebildim dogumdan beri...

öğün atlamayın dereotu, bulgur pilavı, kuru incir, kuru üzüm, hurma bende güzel süt yapıyordu. az az ve sık yemelisiniz. akşam yediğiniz ekmeği kesebilirsiniz. benim ekmekle pek aram yoktur kahvaltı hariç.günde 3 lt de su tabiki.

bu arada evde olduğunuz yerde yürüseniz bile kar kardır

Bir insan 65 kiloyla ne kadar sisman olabilir ki? Su an 50 kiloyum ama 65 ken de kilolu degildim, neyse, emzirirken en iyi diyeti diyetisyen verir, ben de emzirirken diyetisyenle zayıflamıştım, bikaç kez gidince sistemi öğrenip kendiniz de devam edebilirsiniz.

Valla dereotu hem acaip kaliteli süt yapıo hem de kilo yapmıo bi de rezene çayı bunlar süpeer yardımcı bi de ev iş yapuodum çoook fazlq kilo için

68 kilo bana fazla gelmedi ya verirsin canım arkadaşların dediği gibi ekmeği bırak birde havalar ısınıyor park sezonu açıldı at bebişi arabaya hem yürüyüş yap hem onu eğlendir mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…