• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt kat komşumun surekli duvara vurması

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.337
5.037
358
39
Herkese merhaba yaklaşık bir sene önce ev aldık 9 yaşında bir oğlum birde 11 aylık bir bebeğim var. Sorunum şu alt kat komşu çok sıkıntılı en ufak bir seste hemen duvara vuruyor. Kendilerinin yaşı büyük bizden iki yetişkin çocukları var. İlk tasindigimizda eşime adam bizden önceki ev sahibiyle yaka paça kavga ettiklerini çocuklarının çok gürültü yaptığını falan söylemiş yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayına getirmiş. Kadın bana sizin ebeveyn banyosundan cok su sesi geliyor dedi bende orayi yiktirip kilere cevirdim kullanmıyorum ki dedim. Klozet bozuldu usta cagirdik dogal olarak tamirat sesi oldu adam esimi ariyor o ses sizden mi geliyor diyor. Bunun gibi bir sürü sey soylenip duruyor. O kadar ev degistirdim kirada hic bir komşudan böyle bir sikayet duymadım hatta buyuk oglum bebekliginde cok zordu cok hircindi aglamasi yaramazlıgi bitmezdi ben inip alt komşudan ozur dilerdim onlarda sagolsun bizde çocuk büyüttük olur öyle şeyler derlerdi. Büyük oğlum sabah eşimle okula gidiyor akşam eşimle birlikte geliyor yemek yiyip ders çalışıp uyuyor hiç gürültü yapmaz küçük bebeğim zaten daha yeni emekliyor oldu ki oyuncağını yere attı daha ben atmasın diye elinden almadan duvara vuruyorlar. Bu arada bu komşum kendisi deri dövme kursuna gidiyor evde pat pat deri dövüyor oğlu saksafon çalıyor. Anne oğul sürekli kavga ediyorlar apartman inliyor resmen. Biz bunların hiç birine ses etmiyoruz. Artık iyice sinirim bozulmaya başladı ne önerirsiniz bana böyle bir durumla karşılaşan oldu mu.

Herkese merhaba yaklaşık bir sene önce ev aldık 9 yaşında bir oğlum birde 11 aylık bir bebeğim var. Sorunum şu alt kat komşu çok sıkıntılı en ufak bir seste hemen duvara vuruyor. Kendilerinin yaşı büyük bizden iki yetişkin çocukları var. İlk tasindigimizda eşime adam bizden önceki ev sahibiyle yaka paça kavga ettiklerini çocuklarının çok gürültü yaptığını falan söylemiş yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayına getirmiş. Kadın bana sizin ebeveyn banyosundan cok su sesi geliyor dedi bende orayi yiktirip kilere cevirdim kullanmıyorum ki dedim. Klozet bozuldu usta cagirdik dogal olarak tamirat sesi oldu adam esimi ariyor o ses sizden mi geliyor diyor. Bunun gibi bir sürü sey soylenip duruyor. O kadar ev degistirdim kirada hic bir komşudan böyle bir sikayet duymadım hatta buyuk oglum bebekliginde cok zordu cok hircindi aglamasi yaramazlıgi bitmezdi ben inip alt komşudan ozur dilerdim onlarda sagolsun bizde çocuk büyüttük olur öyle şeyler derlerdi. Büyük oğlum sabah eşimle okula gidiyor akşam eşimle birlikte geliyor yemek yiyip ders çalışıp uyuyor hiç gürültü yapmaz küçük bebeğim zaten daha yeni emekliyor oldu ki oyuncağını yere attı daha ben atmasın diye elinden almadan duvara vuruyorlar. Bu arada bu komşum kendisi deri dövme kursuna gidiyor evde pat pat deri dövüyor oğlu saksafon çalıyor. Anne oğul sürekli kavga ediyorlar apartman inliyor resmen. Biz bunların hiç birine ses etmiyoruz. Artık iyice sinirim bozulmaya başladı ne önerirsiniz bana böyle bir durumla karşılaşan oldu mu.
Onlarin her sesine de siz ses edin. Siz sustukca sizi ezmeye devam edecekler belli. Apartmanda yonetici yok mu onunla konussaniz.

Gündüz saatleri içinde parti seviyelerine gelmedikçe günlük rutin şeyler göz ardı edilebilir. Çocuk dediğini düşe kalka büyür. Çok geç saatlerde ve sabahın köründe bir iş yapmadığınız sürece komşu kafasına göre sürekli duvara vuramaz. Yapacağınız şey, en yakın karakola gidip. Komşunuzdan rahatsız olduğunuzu, günün normal işleyiş saatlerinde yaptığınız işlere engel olduğunu belirtip şikayetçi oluyorsunuz. Polis işin içine girdikten sonra bir daha yapmazlar. Yaparlarsa hukuki süreçler de devreye girer

Geçmiş olsun.Yüksek sesle gece sevişin diyeceğim de çocuklar varmış.Konuşsanız komşunuzla veya yöneticiye söyleseniz uyarması için.Hiç bir şey işe yaramazsa sizde ses geldiği zaman duvara vurun.

Geçmiş olsun.Yüksek sesle gece sevişin diyeceğim de çocuklar varmış.Konuşsanız komşunuzla veya yöneticiye söyleseniz uyarması için.Hiç bir şey işe yaramazsa sizde ses geldiği zaman duvara vurun.
Duvara vurmak cok saygısızca geliyor bana ama sanırım bende öyle yapacam mecburen

Duvara vurmak cok saygısızca geliyor bana ama sanırım bende öyle yapacam mecburen
Bana da.Sadece bir kere yaptım.Hiç bir şekilde seslerine tepki göstermemiştim.Biz iki kişiyiz ve evde çoğunlukla olmayız.Bir akşam bana misafir geldi ki gürültü oldu.Elimde de değildi.Sürekli vurdu.İlk ses çıkardığında bende deli gibi vurdum onun duvarına.Ondan sonra hiç duvara vuruşmadık.😂

Hiç kimse böyle arsız insanlarla karşılaşmasın . Ne yapılır ki , sizde onun duvarına vurun desem o kişilerle aynı duruma düşmüş olacaksınız . Bence görmezden gelin , önemsemeyin .

Yönetici kendisi maalesef
Yönetici olduğu için kurallardan muaf tutulmuyor doğal olarak. Düzgünce konuşun.
Nefret ederim kıl kuyruk komşulardan. H.içi izin günümdür öğlenden sonra Tv'de yeri gelir 70 80e kadar sesi çıkarıp müzik açar temizlik yaparım. Aynı şekilde komşularım da yaparlar, gece veya sabahın 7si 8i olmadıkça daha kimsenin kapısına gitmedim. Gecenin 12sinden sonra evinde gürültü yapanın da kapısına gider, düzgünce uyarırım. Ne demek duvara vurmak yani. Hangi uygarlıktan kalma bu

Amaaaan hiç umursamayın. Vurur vurur durur. Ev bu, ses olacak illa ki.
Konuşup anlatamazsınız bu tip insanlara bir şeyi, sakınmayın hiç.
Annem bendeydi bebek elinden oyuncağını düşürdü hemen duvara vurdular annem şok oldu noluyo ya bi bismillah bi oyuncak sesiyle bunu yapan yürümeye başlayınca bebek düşüp duracak o zaman nolcak dedi huzursuzluk istemiyorum ve beni huzursuz ediyorlar

Benden bahsediyorsunuz sanırım hayır bizim üstümüzdekilerin çocukları lise çağındalar. Ayrıca bizim üstekilerin gürültüsü akşam 6 dan sabah 6 ya kadar sürüyor…
Konu sahibiyle komşu çıksaydınız dünya ne küçük derdim.

Yönetici olduğu için kurallardan muaf tutulmuyor doğal olarak. Düzgünce konuşun.
Nefret ederim kıl kuyruk komşulardan. H.içi izin günümdür öğlenden sonra Tv'de yeri gelir 70 80e kadar sesi çıkarıp müzik açar temizlik yaparım. Aynı şekilde komşularım da yaparlar, gece veya sabahın 7si 8i olmadıkça daha kimsenin kapısına gitmedim. Gecenin 12sinden sonra evinde gürültü yapanın da kapısına gider, düzgünce uyarırım. Ne demek duvara vurmak yani. Hangi uygarlıktan kalma bu
İnanın çok dikkat ederim zaten çalışıyoruz ücretsiz izindeyim şu an temizlik hafta sonunda olur onda da 12 den önce yapmam müzik bile yüksek seste açmam yan komsum ya yasiyormusunuz hiç sesiniz çıkmıyor çocukların seside gelmiyor der bu kadar dikkat ediyorken böyle muamele görmek sinirimi bozuyor

Back