Ben bu yoruma katılıyorum. Maktap makine sesi konusunda haklısınız ama alarm ve çocuk sesini nasıl çözebilir insanlar diye bir düşündüm konuyu okuyunca doğrusuÇocuklu ev illa ki bir miktar ses olacaktır. Bir kısmı tolere edilebilir fakat her gün matkap ve çekiç sesi pek normal değil. Alt kat komşunuzdan geldiğine emin misiniz? Açıkçası diğer bahsettiğiniz sesler de normal sesler, konuşma sesi, alarm sesi. Hiçbir binada yalıtım yok ki, bu seslerin hiçbirinin gelmemesi lazım aslında. Fakat apartmanda gece 12’de 1’de ses yüksekliğine, çamaşır makinesi çalıştırmamaya özen gösterilmesi lazım bunlar da genel geçer kurallar. Anlattığınız gibi bir aile ise anlayışla karşılayabileceklerini düşünüyorum, kibarca rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz karşılaştığınızda.
Muhabbetiniz varmış bence güzelce konuşun eğer sorun çıkarırsa yöneticiye gidin derim.şey mi yapsam acaba? kadınla konuşayım güzelce, yöneticiye de şikayet amaçlı değil ama kural konması adına "gece 22.00'den sonra ev aleti çalıştırılmasın, yüksek sesle tv izlenmesin" vb. karar almak için toplantı mı yaptırsak?
Zaten apartmanın yazılı kuralları konulup gırıse asılmalıydı dıye dusunuyorumşey mi yapsam acaba? kadınla konuşayım güzelce, yöneticiye de şikayet amaçlı değil ama kural konması adına "gece 22.00'den sonra ev aleti çalıştırılmasın, yüksek sesle tv izlenmesin" vb. karar almak için toplantı mı yaptırsak?
Evet ve bu bizim apartmanda yok. 3 sene dolacak bu evdeyim, hâlâ balkona çamaşır asalım mı toplantısı yapıyoruz.Zaten apartmanın yazılı kuralları konulup gırıse asılmalıydı dıye dusunuyorum
Alarmla cocuk sesi tamam da ondan cok bagiran oooo , aaaa eee gbi garip sesler cikaran anne baba hic mi dusunmez azcik sessiz konusayim apartmandayiz diye. Bu kadar galeyana getirmenin ne geregi var?anne baba bunu yapıyorsa cocuk daha ses çıkarir adi ustunde cocuk ama koca koca insanlarin koca sesleriyle arayıp tepkilerini azaltabilmeleri gerek.Ben bu yoruma katılıyorum. Maktap makine sesi konusunda haklısınız ama alarm ve çocuk sesini nasıl çözebilir insanlar diye bir düşündüm konuyu okuyunca doğrusu
inanın çocuğun sesinde değilim. çocuk bu kızsan da ağlar, acısa da ağlar, ilgi gösterilsin diye de ağlar. zaten gülme sesi gelmiyor ama avazı çıktığı kadar ağlıyor, yine de eyvallah. o masuma bir şey demem. mesele komşuların gürültülü davranması. bu kadar yüksek sesle sevmeye, çocukla oynamaya gerek var mı bilmiyorum. çocuğum yok, acaba onlarınki normal de ben mi anormal düşünüyorum diye tereddütteyim.Ben bu yoruma katılıyorum. Maktap makine sesi konusunda haklısınız ama alarm ve çocuk sesini nasıl çözebilir insanlar diye bir düşündüm konuyu okuyunca doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?