Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alt Kat Komşum
- Konu Sahibi alsem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- komşu komşu gürültüleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Azıtacak tipte durmuyorlar ama insanlara güven de olmaz.Be yeni nesil evlerin duvarları çok ince kontrplak gibi resmen onun için ses olayları çok oluyor komşu ile konuşun anlayış gösterir belki yada dahada azıtır.
- 2 Kasım 2020
- 126
- 80
- 13
- 27
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Ve onlar dışarıdan nasıl göründüğünün farkında olsaydılar utanirdilar. Benim yaşadığım yerde böyle çocuklar akşama kadar dışarıda saat 11de eve gidiyorlar siz düşünün.O kadar haklısınız ki, toplu yaşama kültürü yok bu insanlarda. Hem suçlu hem güçlüler. Bir de bunun sokak versiyonu var. Ben de o şekilde çekiyorum. Bulunduğum yer alışveriş merkezi arkası e5’e 800 mt merkezi bir yer olmasına rağmen sokağım ağzına kadar çocuk dolu. Keşke sadece onlar olsa anneleri de sokaklarda merdivenlerde oturup bağıra çağıra dedikodu yapıyor. Çingene mahallesine çevirdiler sokağı. Günde 10 12 saat kavga gürültü kıyamet top sesi hiç bitmiyor, kapı baca açamıyoruz. Ki en üst katlardayım düşünün. Çocuklar yemek içme uyku ihtiyacı olmasa sokaklarda yaşıyorlar. Bir ara cinnet geçirme kıvamına geldim. Konuşmak da çare olmuyor kavga etmek de dalga geçiyor gibiler, bu yaşamları onlara normal geliyor. Özellikle İstanbul koskoca bir getto oldu çıktı çok bozdu her yer:/
Burda komşudan benden çok çeken yoktur.Üst komşu sayesinde delirmeye az kaldı 7 8 aydır sakinleştirici kullanıyorum ama o da fayda etmiyor..Son 2 yıldır bilerek isteyerek inadına yapıyorlar.Bu arada kapılarına bile çıkmadım.Sadece görünce söylemiştim güzel bir üslupla.Bebeğim uyaniyor demiştim demez olaydım.Yapmadiklari pislik kalmadı ne yönetici ne jandarma ne zabıta hiç birşey yapmadı.Defalarca aradım gürültüye gelmiyoruz savcılığa gidin dediler.Evimi satıp en üst kattan ev alacağız.Sana tavsiyem hiç söyleme inadına yapmaları seni daha çok sinirlendirir.Ben elimiz belada kalmasın diye evi satıp kurtulacağız bu yaratıklardan
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Bir kâğıda not yaz kapılarına bırak bence..
En mantıklısı bu.. ben olsam öyle yapardım..
Bakalım yine ses yapmaya devam edecekler mi?
Eğer devam ederlerse de apartman toplantısında genel olarak konuşursunuz saat 22 den sonra herkesin dikkat etmesi.gerektigini söyler yeni kurallar yazarsınız...
En mantıklısı bu.. ben olsam öyle yapardım..
Bakalım yine ses yapmaya devam edecekler mi?
Eğer devam ederlerse de apartman toplantısında genel olarak konuşursunuz saat 22 den sonra herkesin dikkat etmesi.gerektigini söyler yeni kurallar yazarsınız...
- 9 Kasım 2020
- 148
- 12
- 48
- 29
Gıdıp söle dırektSelam yavrular
Benim tam alt katımda oturan evli bir çift, 2.5 yaşlarında da dünyalar tatlısı da bir yavruları var. iyi insanlar, çok muhabbetimiz olmasa da bir kötülüklerini görmedim. Bazen denk gelip ayaküstü laflıyoruz, gayet düzgün diksiyona sahip, efendi tavırları var. Okumuş etmiş, işinde gücünde insanlar. Hiç geliş gidişimiz olmadı, apartmanda da pek kimseyle öyle samimi değiller.
Sorun şu: Biz bu komşularımızın seslerinden bıktık. Çocuk bu, elbette koşacak, zıplayacak, oynayacak. Eyvallah, burada hiçbir problem yok. Gel gelelim istisnasız her gün "ooooooooooo, aaaaaaaaaa, bravooooooooooooo, afeeriiiiiiiiiinnnnnnnnn, koş kızıııım, hooopppaaaa" nidalarından ve sürekli bir alkış tepkisinden kafam şişti. Karı koca olarak sesleri acayip yüksek. Çocukta da sürekli bir ağlama söz konusu. İstediği olmayınca şımarıyor mu, yoksa 2 yaş sendromu mu yaşıyor bilmiyorum; her türlü ihtimali düşünüp sinir olmamaya çalışıyorum. Bir de çocuk kaçta yatar kalkar? Bu yavrucak gece 01.00'de, 02.00'de ayakta, sabah 08.00'de de lap lap koşarak ayakta. Duvarlar da han duvarı değil ki, her ses olduğu gibi yukarıda. Keza sabah 6.00'da sanki bizim yatağın içindeymişçesine çalan ve en az yarım saat susturmadıkları alarmlarını, gece 23.00'te çalıştırdıkları çamaşır makinesi seslerini ve duvarlarda yankılanan matkap seslerini, hiç saymıyorum. En altta otursalar vallahi diyeceğim ki bu kadar inşaat sesine herhalde hazine arıyorlar. Gerçekten abartmadan söylüyorum, ya çekiç ya matkap sesi her gün var. Bir alt kat komşuya sordum, onlar da rahatsızlar sesten. Şu an başka kimseyle görüşmedim bu durumu.
Kısacası çok gürültülü bir aile.
Ne yapmalı? Apartman toplantısında mı söylesem, yöneticiye mi gitsem, ses yaptıklarında yere mi vursam, kapılarına mi gitsem, apartman grubundan mı yazsam? Kalp de kırmak istemiyorum ama gerçekten kafamız şişti. Çocuğumuz olmadığı için mi acaba böyle düşünüyoruz diyorum ama yan komşumun çocuk odası bizim yatak odasına dayalı, onlarda sadece çocuk çok çok ağlarsa ses duyuyoruz. Her çocuklu aile böyle sesli mi? Biz mi tahammül edemiyoruz acaba?
Siz olsanız n'apardınız?