Alt Kat Komşum

Be yeni nesil evlerin duvarları çok ince kontrplak gibi resmen onun için ses olayları çok oluyor komşu ile konuşun anlayış gösterir belki yada dahada azıtır.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Ve onlar dışarıdan nasıl göründüğünün farkında olsaydılar utanirdilar. Benim yaşadığım yerde böyle çocuklar akşama kadar dışarıda saat 11de eve gidiyorlar siz düşünün.

Burda komşudan benden çok çeken yoktur.Üst komşu sayesinde delirmeye az kaldı 7 8 aydır sakinleştirici kullanıyorum ama o da fayda etmiyor..Son 2 yıldır bilerek isteyerek inadına yapıyorlar.Bu arada kapılarına bile çıkmadım.Sadece görünce söylemiştim güzel bir üslupla.Bebeğim uyaniyor demiştim demez olaydım.Yapmadiklari pislik kalmadı ne yönetici ne jandarma ne zabıta hiç birşey yapmadı.Defalarca aradım gürültüye gelmiyoruz savcılığa gidin dediler.Evimi satıp en üst kattan ev alacağız.Sana tavsiyem hiç söyleme inadına yapmaları seni daha çok sinirlendirir.Ben elimiz belada kalmasın diye evi satıp kurtulacağız bu yaratıklardan

Bir kâğıda not yaz kapılarına bırak bence..
En mantıklısı bu.. ben olsam öyle yapardım..
Bakalım yine ses yapmaya devam edecekler mi?
Eğer devam ederlerse de apartman toplantısında genel olarak konuşursunuz saat 22 den sonra herkesin dikkat etmesi.gerektigini söyler yeni kurallar yazarsınız...

Gıdıp söle dırekt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…