Sağ göz kapağımda yukarı çıktı biri düştü biri çıktı:))Geçmiş olsun, gözlerinizde operasyon sonrası asimetri oluşmuş çok net, fakat bence sağ gözünüz küçülmüş ve gözkapağı düşmüş
Sağ göz kapağımda yukarı çıktı biri düştü biri çıktı:))Geçmiş olsun, gözlerinizde operasyon sonrası asimetri oluşmuş çok net, fakat bence sağ gözünüz küçülmüş ve gözkapağı düşmüş
Göz altı torbalarımı aldırmaktı herhangi bir sağlık sorunum yoktu Allah belamı verdiYaptirma amaciniz neydi acaba ?
Ben de rinoplasti ameliyatı olmuştum ilk bir yıl boyunca iki burun deliğimin şekli birbirinden o kadar farklıydı ki hatta o kadar zaman sonra ikisinin eşit görünüme ulaşacağına inanamamıştım fakat bir yıl sonra tüm asimetriler problemli yerler düzeldi acaba sizin için de böyle bir süre mi gerekiyor? Sağlıkçı olduğunuz için siz daha iyi bilirsinizSağ göz kapağımda yukarı çıktı biri düştü biri çıktı:))
Göz altı torbalarımı aldırmaktı herhangi bir sağlık sorunum yoktu Allah belamı verdi
Şimdik şöyle oluyor burun Ve göz kapağı çok farklı yapılar benim sol alt göz kapağım büzüştü üst göz kapağım alta uyum sağlamak için düştü kapağım düşünce kaşım da düştü bunu on yıl beklesem de düzelme gibi bir ihtimali Yok çünkü göz çevremdeki yapılar yer değiştirdi benim gözümde herhangi bir şişlik yada ödem Yok zaten ameliyattan göz kapağım Ve kaşım düştü şöyle düşün burnun herhangi bir sebepten kırıldı şişlik ve ödem geçince kırık burnun düzelir mi yada rinopilasti ameliyatlarından Sonra burun düşmesin diye bazı yöntemler kullanılır benim gördüklerimde ve girdiğim ameliyatlarda burundan çıkarılan kıkırdak iyice ezilir surgisel denen ve vücutla uyumlu bir maddeye sarılıp burna yerleştirilir zaman içerisinde bunun yerinden kaydığını düşün 10 yıl beklesen de o eski yerine geri gelir mi benimki de o hesapBen de rinoplasti ameliyatı olmuştum ilk bir yıl boyunca iki burun deliğimin şekli birbirinden o kadar farklıydı ki hatta o kadar zaman sonra ikisinin eşit görünüme ulaşacağına inanamamıştım fakat bir yıl sonra tüm asimetriler problemli yerler düzeldi acaba sizin için de böyle bir süre mi gerekiyor? Sağlıkçı olduğunuz için siz daha iyi bilirsiniz
Ya Allah aşkına 32 yaşıma kadar farketmediğim bir asimetriyi şimdi farkediyorum sıkıntım sadece görsellik değil ki sol göz çevremdeki yapıların tamamen yeri değişti görme alanım daraldı sürekli sol şakağımı elimle çekmek zorunda kalıyorum rahat görmek için sol kalımınsürekli yukarı kaldırıyorum 4 aydır gerginlik ağrı sızı geçmedi böyle birşeyi nasıl kabul edebilirim siz olsanız kabul edebilirmisinizBisey dicem gercekten o kadar kotu gorunmuyor. Lutfen demeyin oyle seyler.
Allah beterinden saklasin. Eridikce duzelir o goruntu sonucta dolgu degil yag enjeksiyonu yapilmis.
Bir de simdi size o kadar belirgin geliyor her insan da vardir asimetri. Evet sizde de var ama siz demeseniz cok dikkat edilmez ki.
Ya Allah aşkına 32 yaşıma kadar farketmediğim bir asimetriyi şimdi farkediyorum sıkıntım sadece görsellik değil ki sol göz çevremdeki yapıların tamamen yeri değişti görme alanım daraldı sürekli sol şakağımı elimle çekmek zorunda kalıyorum rahat görmek için sol kalımınsürekli yukarı kaldırıyorum 4 aydır gerginlik ağrı sızı geçmedi böyle birşeyi nasıl kabul edebilirim siz olsanız kabul edebilirmisiniz
Talihsizlik mi denir bilemedim tekrar geçmiş olsunŞimdik şöyle oluyor burun Ve göz kapağı çok farklı yapılar benim sol alt göz kapağım büzüştü üst göz kapağım alta uyum sağlamak için düştü kapağım düşünce kaşım da düştü bunu on yıl beklesem de düzelme gibi bir ihtimali Yok çünkü göz çevremdeki yapılar yer değiştirdi benim gözümde herhangi bir şişlik yada ödem Yok zaten ameliyattan göz kapağım Ve kaşım düştü şöyle düşün burnun herhangi bir sebepten kırıldı şişlik ve ödem geçince kırık burnun düzelir mi yada rinopilasti ameliyatlarından Sonra burun düşmesin diye bazı yöntemler kullanılır benim gördüklerimde ve girdiğim ameliyatlarda burundan çıkarılan kıkırdak iyice ezilir surgisel denen ve vücutla uyumlu bir maddeye sarılıp burna yerleştirilir zaman içerisinde bunun yerinden kaydığını düşün 10 yıl beklesen de o eski yerine geri gelir mi benimki de o hesap
Ne güzel söyledin sonradan oluşmuş asimetri ama geçmeyecek çünkü her geçen gün göz kapağım va kaşım biraz daha düşüyo elbette sizin yorumlarınız benim için çok önemli ama benim yaşadığım bu sürecin ne maddi ne manevi telafisi YokKabul edin ya da doktorunuzu sikayet etmeyin diye soylemedim. Yanlis anlamayin. Sadece kendinizi daha fazla uzmeyin diye dedim. Sonradan olusmus asimetri ama insallah gecer.
Teşekkür ederimTalihsizlik mi denir bilemedim tekrar geçmiş olsun
Ne güzel söyledin sonradan oluşmuş asimetri ama geçmeyecek çünkü her geçen gün göz kapağım va kaşım biraz daha düşüyo elbette sizin yorumlarınız benim için çok önemli ama benim yaşadığım bu sürecin ne maddi ne manevi telafisi Yok
Amin teşekkürlerAllah yardimciniz olsun.
bu bahsettiğim işlem törpülenen burun kemeri yerine yapılıyor zaman içinde çökmesin diye burun ucuna da dorktorun gerekli gördüğü burunlarda yine düşmesin diye burundan çıkarılan kıkırdaktan burnun yapısına göre tam üçgen olmamakla birlikte üçgene benzer bir şekil kesilip burun kanatları ile birlikte dikilir zaman içerisinde herhangi bir sebepten bu yapının bozulduğunu düşün kendi kendine düzelmesini beklemek boşuna beklemekten başka birşey değildirBen de rinoplasti ameliyatı olmuştum ilk bir yıl boyunca iki burun deliğimin şekli birbirinden o kadar farklıydı ki hatta o kadar zaman sonra ikisinin eşit görünüme ulaşacağına inanamamıştım fakat bir yıl sonra tüm asimetriler problemli yerler düzeldi acaba sizin için de böyle bir süre mi gerekiyor? Sağlıkçı olduğunuz için siz daha iyi bilirsiniz
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim mutlu olmana ben de göz altı torbalarımı aldırdım
Gecnıs olsun son 2 resım 2.ve 3.resımlerden cok ıyı cok sukur ki goz altına ınen yaglar dagılmıs dımı nasıl uzuldum anlatamam ozelden yazabılırsın bana her zaman dınlerımAnkarada çok ünlü bir estetik cerraha oldum
Merhaba spizella, benim kızımın da sol göz kapağı doğuştan düşük. Kas zayıflığı var,aynı zamanda göz bebeği tam yuvarlak değil ve arkadan yuvarlak bir gözbebeği tarafından desteklenmediği için de düşüyor...Göz kapağı estetiği üzerine çalışan bir prof.bulduk ve operasyon kararı alındı ama bir süre bekleyeceğiz,çok küçük yavrum.Yaşadıklarına çok üzüldüm
İlk halin çok güzel ve bence kusursuzmuş
Son halin benim normal halim diyebiliriz
Benim doğuştan sol göz kapağım düşük sağ gözüm soldan biraz daha açık / büyük görünüyor.
Eğer daha kötü olabilecek şekilde risk varsa elletme.
Böyle de alışıyorsun ama yıllarca normal iki gözün varken şimdi birinin kapağının düşük olmasının can sıktığını anlıyorum
Yine de madem düzelme ihtimali çok zormuş bi kaza geçirmiş de bu hale gelmiş gibi düşünüp daha kötüsü olmadığı için alışmaya çalış derim.
Çok geçmiş olsun