Canım hiç bir derdim yok ki benim sadece durumuna çok üzüldüm en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum...
Ben dr un avukatı değilim tanıdığı da değilim topikten bi arkadaş bahsetti sizden de acaba sizmisiniz diye merak ettim. Yoksa kimi memnun olur kimi olmaz banane yani.[/
bırakmayı düşünmüyorum zaten sadece önceliğim sıkıntılarımı gidermek çünkü çok fazla ağrım varİlk resim gayet güzel bence kendinize dert aramışsınz. sizin yerinizde olsam doktoru sikayet ederdim. Ne olursa olsun ilgilenmeli yaptığı isin arkasında durmalı. Bence peşini bırakmayn.
Fizik tedavinin nasıl bir etkisi olur bilemedim ama fizik tedavi uzmanlarına sorarımÜzüldüm,gecmis olsun .Fizik tedaviye baslayın belki kaslar düzelir .
You tube ta gözkapağı düşüklügüne ....diye cözümler var birinde bi yapıstırıcı gibi biseyle cözüm süper .bitkisel kürlerde var .İnanamadım ne fikirler var .Fizik tedavinin nasıl bir etkisi olur bilemedim ama fizik tedavi uzmanlarına sorarım
Ben şimdi ameliyat öncesi ve sonrası resimleri koydum bakmak isterseniz bakabilirsinizEvet simdi insanlar makyajli resime aldanip ne yaptin ne ettin derler.Ama ben inanin ki asimetrik bir durus gormedim.üzülmeyin diye demiyorum. Sadece göz alti sislikleri alinsin super olur.Belki zamanla erir mi? Bu ne bicim dr basladigi işi tamamlamiyor.
operasyonun ardından iddia ettiğim buydu benim sol gözüm küçüldü sağ gözüm büyüdü iki gözüm arasında belirgin asimetri oldu var dedim zaten bu ısrarım yüzünden bana duyu organlarımı algılamamla ilgili bir psikolojik bozukluk tanısı koydu bu iki göz aynımı şimdiEvet simdi insanlar makyajli resime aldanip ne yaptin ne ettin derler.Ama ben inanin ki asimetrik bir durus gormedim.üzülmeyin diye demiyorum. Sadece göz alti sislikleri alinsin super olur.Belki zamanla erir mi? Bu ne bicim dr basladigi işi tamamlamiyor.
Haklısınız belirgin bir üst kapak düşüklüğü olmuş o da küçülmüş izlenimi veriyor. Ama sorun kapak düşüklüğünde. Sizin üst göz kapağınızla ilgili bir sıkıntınız yokmuş öncesinde . Ameliyata bağlı komplikasyon oluşmuşoperasyonun ardından iddia ettiğim buydu benim sol gözüm küçüldü sağ gözüm büyüdü iki gözüm arasında belirgin asimetri oldu var dedim zaten bu ısrarım yüzünden bana duyu organlarımı algılamamla ilgili bir psikolojik bozukluk tanısı koydu bu iki göz aynımı şimdi
Evet bir fark göruyorum şu an.Sağ göz kapaği farkindaysaniz ilk fotoda da daha belirgin. Yine o fark kapanmamiş.insanin iki gözü birebir ayni olmaz benim bildigim.ameliyati daha yeni olmussunuz daha da son görünümüne kavusacaktir.drunuzun kabaligi ve sizi memnun edememesi konusunda hak veriyorum size.Eki Görüntüle 2137440 Eki Görüntüle 2137441
Dün arkadaşlar ameliyat sonrası resimler makyajsız belirgin bir asimetri yok demişti bu ameliyat öncesi ve sonrası makyajlı resimlerim
Tamam teşekkür ederim aklımda bulunsunHaklısınız belirgin bir üst kapak düşüklüğü olmuş o da küçülmüş izlenimi veriyor. Ama sorun kapak düşüklüğünde. Sizin üst göz kapağınızla ilgili bir sıkıntınız yokmuş öncesinde . Ameliyata bağlı komplikasyon oluşmuşAma düzelmeyecek birşey değil bence işinin ehli bir doktor bulduğunuz takdirde ufak bi operasyonla düzeleceğini düşünüyorum. Nişantaşında bir doktor var Nuri Çelik adında. Göz alanında çok iyi olduğu söyleniyordu farklı plastik cerrahlar tarafından ona yönlendirilmiştim karar aşamasında. Ama fiyat çok uçuktu o yüzden olmadım ben ona. Aklınızda bulunsun yine de.
Sol üst göz kapağım düştü bu sol alt göz kapağımdaki gerginlikten dolayı oldu sağ üst göz kapağım daha yukarı kalktı oda sağ alt göz kapağımın fazla gevşek oluşundan oldu tabiki insanların %99 u zaten asimetrik bir yüze sahip değildir ama benim öncesinde beni rahatsız eden belirgin bir göz asimetrim yoktu ama ameliyattan Sonra belirgin asimetrim oldu Ve ben bunu kabul ettiremedim kendisine ve üstüne bana psikolojik hasta tanısı koyduEvet bir fark göruyorum şu an.Sağ göz kapaği farkindaysaniz ilk fotoda da daha belirgin. Yine o fark kapanmamiş.insanin iki gözü birebir ayni olmaz benim bildigim.ameliyati daha yeni olmussunuz daha da son görünümüne kavusacaktir.drunuzun kabaligi ve sizi memnun edememesi konusunda hak veriyorum size.
Hayır yaptırmadım sol kaşım bir miktar düştüKaşlariniza da birsey yaptirdiniz mi?kaşlar da degismis sanki
Sol göz kapağım düşerken kaşımı da çekti aşağı sol tarafım kaşım göz kapağım suratıma yapıştı resmenKaşlariniza da birsey yaptirdiniz mi?kaşlar da degismis sanki