Alt göz kapağı ameliyatım Ve sonrasında yaşadığım sıkıntılar

Ankarada çok ünlü bir estetik cerraha oldum
Ahhh kardeşim çok geçmiş olsun.Yaşadıklarınız aynı benim başıma gelenler gibi.Ne yaptınız?Revizyon oldunuz mu?Ben de göz çevresini iyi bilir diye göz doktoru tercih etmiştim ve servet ödedim güya bu konuda uzmandı.Sonuç tam bir fiyasko.Mahvetti gözlerimin güzelliği bozuldu.Sanki bilerek mahvetti güzelim gözlerimi.Bi de engellemiş hepimizi başka sorun yaşayanlar da var.Dünya gözde oldum Altunizade’de tam bir kasapmış.

Bana da üst göz kapağına dolgu için doktor önerebilir misiniz işin ehli

Me
merhabalar geçmiş olsun diyeceğim ama şu zamana kadar geçmemiş olması ihtimali beni korkutuyor.Sizin yaşadığınız talihsizliğin aynısını eşim de yaşadık.5 yıl geçti kaç revizyon ameliyatı oldu sonuç hala aynı.Çok dr aradık kimisi düzelmez diyip kapıdan gönderdi kimisi de öneride bulundu başka isim vererek gönderdi, en sonunda pes ettik kaldı gitti öyle.Ben ara ara araştırıp bazı isimleri takibe alıyorum.Bigün cesaretimizi toplarsak gideriz.Sizde son durum ne oldu?Sizi eski halinize döndürecek bir dr a rastlayıp rastlamadığınızı merak ediyorum.

dr ayşe dolar bilge var. revizyon ameliyatında çok başarılı. ben ona göz altı torbası ameliyatı olmak için para biriktiriyorum. geçen sene 50 bin istemişti. şimdi ne kadar ister bilmiyorum ama gidenlerin yorumlarını bi okuyun. revizyonda çok başarılı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…