Alt göz kapağı ameliyatım Ve sonrasında yaşadığım sıkıntılar

Selam çok geçmiş olsun
benim göz bebeği ile ilgili bir durumum yok
Önceleri çok kafama takıyordum
Özellikle okul çağında
Bir hayko cepkin değilim benimki hafif düzeyde denebilir.
ama özellikle yorgun olduğumda hemen düşer sol gözüm.
En çok fotoğraflarda belli oluyor
Ameliyat olmayı 17-18 lerde düşünüyordum
Sonra ya daha beter olursa diye endişe ettim (bi akrabamız oldu, iyi bir yerde olmasına rağmen bu defa da gözü çok açık oldu)
Bi de kendimi böyle kabullendim
Makyaj ile idare ediyorum yani bi tarafa daha kalın eyeliner sürünce sanki biraz dengeleniyor
Tabiki o da fotoğraf çekilene kadar
Fotoğraflarda illaki belli :)
Bu da benim karakteristik özelliğim diyorum artık.

Okul zamanı ortaokulda falan çocuklar acımasız oluyor, senin oran niye öyle falan soruluyor o zamanlar çok üzülür kendimi hiç beğenmezdim.

Merhabalar, gözlerimin altındaki kılcal damarların belirgin olmasından dolayı ben de gözlerimin altına ışık dolgusu va düşünüyordum..
Korktum bu bahsettiğiniz olay sonrası.
Çok geçmiş olsun.
Hangi dr oldunuz ameliyat, isim verirseniz bu tarz ameliyat düşünen arkadaşlara ve bana da yardımcı olursunuz..

Düşüklük değil de benim de gözlerimin altı çökük, ve kılcal damarlarım belirgin, bu yüzden fotoğraf çekilmekten nefret ediyorum
Ne güzel kabullenebilmişsinşz, ben kabullenemedim.
Arkadaş gibi göz altı dolgusu düşünüyordum,şimdi ondan da tırsıyorum.

Davacı olun süreci başlatın. Manevi yıpranma davasında acin hiç hos bir tavır takınmamis o ne yahu senin algılaman öyle sen araba sensörü müsün? Yanlış algilayacaksin çok büyük terbiyesizlik yapmjs.

Benim gözlerimin altı da bildiğin mor-kahverengi (genetik)
Lisede hakkımda uyuşturucu kullanıyo diye dedikodu çıkmıştı ne ağlamıştım ya üzüntüden.
yani anlayacağın gözlerim hiç güzel değil bence
Ama görüyorlar :)
Fotoğrafları sağ profilden veriyorum
Göz altlarımı da sevmezdim eşim tanıştığımızda gözlerin ne güzel, mısır mitolojisindeki prensesler gibi mi ne öyle bişeyler uydurmuştu beni etkilemek için ben de etkilendim galiba
Sonra kabullendim gitti

Göz kapaklarım için herhangi bir doktor yada yöntem önerisi olanlar varsa yazabilirler mi

Bazı tv programlarında çıkan , ve göz altı ile ilgili bir operasyon düşünürsem gidip görüşüp fikir almak istediğim bir dr var.
Samsun’da hayati Akbaş diye biri..
Kendisini birkaç tv programında gördüm,bayağı bilgili biri sanırım fbm idi,kliniğinin adı..
Siz de Samsun’da yaşıyorsunuz sanırım, görüştünüz mü hiç kendisiyle ?

Benimki morluk kahverengilik değil de, beyaz ve mavi damarlar görünüyor, tıpkı bileklerimiz gibi öyle diyeyim..
Concealer kullanmadan dışarı çıkamıyorum, her akşam pamukla silerek daha fazla tahriş ediyorum diye korkuyorum.
Ömür boyu da bu şekilde kapatamam onu da biliyorum .bu sebeple dolgu düşünmüştüm..
Ama Şimdi bayağı korktum.
Sonuçta şükür görüyorum, azla yetinmeyip daha kötü işler gelirse başıma Allah korusun.
Ne güzel siz kabullenmişsiniz, ben o olgunluğa erişemedim henüz

Valla bence ışık dolgusu denen şey yapılabilir iyi bi doktor ile
Biraz paraya kıyıp sosyetenin gittiği doktorlara gidilebilir
Madem sizi üzüyor neden böyle yaşayasınız?
Işık dolgusu falan çok kalıcı şeyler değil sanırım
Riski az olan uygulamaları deneyebilirsiniz

Kalıcılığı da maalesef 4 ile 8 ay arasındaymış..
Her 4 ayda bir de bu işlem yaptırılmaz ki.
Sanıyorum tek çözüm olan uygulama lazer, onda da bir ton risk var diye okudum.
Alt kirpik dipleri iltihaplanıyormuş, bir sürü şey .
Kol ,bacak olsa gidip yaptırılır da göz olunca İnsan 2 kere düşünüyor..

bunu herkesten duymussunuzdur ama gercekten orjinal haliniz cok guzelmis keske dokundurmasaymissiniz ama olan olmus dava açın adamin sosyal medya hesaplarina resimlerinizi paylasin musterileriyle iletisime gecin

Gecmis olsun duyu organlarinda sorun yok evet goz kapaginin biri dusuk iceriden gorus mesafesi vs sikintilarinida tabiki biz anlamyizda sen var diyorsan vardir birde neden dr soylemiyorsunuz ki İsmini verin ispatinizi fotografla yapipta memnun kalmadiginiz skinti yasadiginiz islerde ismini verinki Gercekten ihtiyaci olan yaptirmak isteyene fikir olsun is sadece estetik boyutu degilki yuz de yasanan sikintilar kas hast vs goz kapagi sorunlari olup insanlar mudahale yaptirmak zorunda kalabiliyor ben boyle ispat yapilan islerde isim verilmesi taraftariyim insallah iyi bir dr denk gelirsiniz

Duzeltmenceki konunuzda isim vermissiniz iyi olmus bu dr karalamak degil oncelikle bunu belirtmek isterim yapmaya calistiginizin bu olmadigida belli bu insanlara siklar arasindan secim yapma hakkinda yardimci olmak elbetteki memnun olan hast coktur herkes tartar bicer ona gore gider en azindan

Son düzenleme:
goz altlarima filler dusunuyorum bazen, sonra aklima nekadar gunah oldugu geliyor, kendimi kandirip o dusunceleri silince de bu senaryolar geliyor aklima. neden gobeginizden yag aldilar normal hazir filler kullanmadilar goz altlariniza?

Goz kapaginizla neden oynattiniz onu hic anlamadim

Dertsiz başınıza dert almışsınız.Çok geçmiş olsun.Acaba tekrar bir operasyon geçirmek düzeltirmi ben korkardım açıkcası.Çok güvendiğiniz bir doktor olması lazım.Hiç dokundurmayın baya düzelmiş aslında.İnşallah bir daha canınız yanmaz...

Teşekkür ederim İkinci bir operasyonundan bende korkuyorum ama sol gözümdeki gerginliğe dayanamıyorum sol alt göz kapağım için kısalan kasa vücudun başka yerinden alınacak dokularla ek yapmayı sağ alt göz kapağım için de uzayan kası kısaltma işlemi önerdiler ama bende tedirginim ne yapmam kime yaptırmam konusunda

Evet haklısın ama bunu doktor karalamak diye değerlendirenler oluyor bu forumda ama aynı doktora işlem yaptırıp ismini açıklayınca hiç kimse doktoru ifşa etmiş olmuyor biz sıkıntı yaşayıp yazınca olmuyor bende bunu anlamıyorum

Yurt dışına çıkamam ama İzmir'de söylediğim iniz doktor için teşekkürler en kısa sa zamanda iletişime geçecem kendisiyle

Hiç sormayın başıma iş açtım

Teşekkür ederim

bunu herkesten duymussunuzdur ama gercekten orjinal haliniz cok guzelmis keske dokundurmasaymissiniz ama olan olmus dava açın adamin sosyal medya hesaplarina resimlerinizi paylasin musterileriyle iletisime gecin
Ben bana yaptığı işlemle ve sonucuyla ilgili resimleri paylaşabilirim paylaştım da onun dışında yaptığı işlemlerle ilgili yorum yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…