- 24 Mayıs 2024
- 20
- 1
- 27
- Konu Sahibi mervebella
Merhaba, maalesef 7 ay bitti düzelmediMerhaba. Gözünüz düzeldi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, maalesef 7 ay bitti düzelmediMerhaba. Gözünüz düzeldi mi ?
Merhaba, foreo bear aldım eyes ve lips için olanı 1 aydır kullanıyorum ama onunda bir etkisi yok şimdilik. Birde direkt göz kapağına uygulamayı önermiyor zatenBak bu foreo bear'in muadili. Böyle bir şey işine yarar. Vergi dahil 417 liraya geliyor. Aşağı yukarı benzer model tüm saticilarda aynıdır. Etrafinda Ali express kullanan biri var ise satıcı puanlarına falan bakıp yardım etsin sana.
Pitozis mi oluştu? Sıcak su kompresi deneyin. Bayağı sıcak cildi yakmayacak derecede suyun içine pamuk koyup göz kapağı ve alına günde çok defa masajla beraber yapın. 1 yıl bekleyin. En geç 1 yıl etkisi sürüyor. 1 yıl sonra umarım düzelir Bir de alına altın iğne deneyin.Hifu da botoksu bozuyor dediler bana. Altın iğne bayağı etkili. Tabiki göze değil alına yapılacak zaten alına yapılan botoks gözü düşürüyor. Altın iğneyi dermatolog yapar. Alphagan damlaya bir süre devam edin. Ama tansiyon düşürüyor çok dikkat edin.Merhaba, maalesef 7 ay bitti düzelmedi
Sıcak su vs botoks etkisini azaltmak için yapılıyor ama botoks etkisi kalmadı zaten. Ki 6 aylık süreçte sıcak uygulama da yaptım düzelmedi. Botoks etkisini azaltan iğneler veya uygulamalar var ama botoks etkisi kalmadığı için bir anlamı olmuyor. Alphagan da kullandım bu sürede ama daha fazlasının göze zararlı olacağını söyledikleri için bıraktım. Sol göz kapağımda düşüklük kaldıPitozis mi oluştu? Sıcak su kompresi deneyin. Bayağı sıcak cildi yakmayacak derecede suyun içine pamuk koyup göz kapağı ve alına günde çok defa masajla beraber yapın. 1 yıl bekleyin. En geç 1 yıl etkisi sürüyor. 1 yıl sonra umarım düzelir Bir de alına altın iğne deneyin.Hifu da botoksu bozuyor dediler bana. Altın iğne bayağı etkili. Tabiki göze değil alına yapılacak zaten alına yapılan botoks gözü düşürüyor. Altın iğneyi dermatolog yapar. Alphagan damlaya bir süre devam edin. Ama tansiyon düşürüyor çok dikkat edin.
Aynen söylediğiniz gibi görünüyor zaten bir göz biraz daha küçük gibi . Benimki de 7 ayda düzelmemişti Kasım da yaptırdım Ağustos tatilinde bile aynıydı fotoğraflardan daha net belli oluyor o asimetri . Şu an öyle bir problemim yok ama ne zaman düzelmiş hatırlamıyorum 8. Ayda hala aynıymış amagöz kapağımda düşüklük yoktu iki gözümde eşit büyüklük ve şekildeydi fakat birisi şuan daha küçük durumda. 7 ay oldu düzelmedi zaten
Ayy bunlar umut oluyor bana çünkü 7-8 ay olunca artık asla geçmez diye düşünüyorum 9. ayda falan mı iyileşti acaba? O dönemden resminiz varsa sadece göz hizanızdan özelden paylaşabilir misiniz kendiminkinin derecesi ile kıyaslamak istiyorumAynen söylediğiniz gibi görünüyor zaten bir göz biraz daha küçük gibi . Benimki de 7 ayda düzelmemişti Kasım da yaptırdım Ağustos tatilinde bile aynıydı fotoğraflardan daha net belli oluyor o asimetri . Şu an öyle bir problemim yok ama ne zaman düzelmiş hatırlamıyorum 8. Ayda hala aynıymış ama
Moralim bozulmuştu o resimleri sildim tam hatırlamıyorum kaçıncı ay düzeldi ama 1 seneye yakın diyelim . Zaten yapısal göz kapağım aşağı doğru iyice küçülünce bütün o dönem fotolarını temizledim ama geçti dediğim gibi geçen hafta tekrar botoks yaptırdım bu sefer olmadı öyle bir problem yanlış yere yapmışlar demekki öncesindeAyy bunlar umut oluyor bana çünkü 7-8 ay olunca artık asla geçmez diye düşünüyorum 9. ayda falan mı iyileşti acaba? O dönemden resminiz varsa sadece göz hizanızdan özelden paylaşabilir misiniz kendiminkinin derecesi ile kıyaslamak istiyorum
İnşallah benimki de geçer yaa. İlk defa yaptırmıştım botoks birdaha cesaret edemem sanırımMoralim bozulmuştu o resimleri sildim tam hatırlamıyorum kaçıncı ay düzeldi ama 1 seneye yakın diyelim . Zaten yapısal göz kapağım aşağı doğru iyice küçülünce bütün o dönem fotolarını temizledim ama geçti dediğim gibi geçen hafta tekrar botoks yaptırdım bu sefer olmadı öyle bir problem yanlış yere yapmışlar demekki öncesinde
Kesinlikle uzak durulamalı ben zehirmendim neler yaşıyorum günlerdir burun boğaz ağız kuruluğu kafamın geri geri gitmesi gözlerde bulanıklık mide ağrısı kusma ateş diş etlerimde çekilme...neler neler allahım kimseye yaşatmasın habire kusmada çekilmiyor...Ben de çok şaşırdım doktorların tepkilerine. Çünkü araştırmalarım benzer birçok vaka olduğunu ve bazılarında durumun kalıcı olduğunu, 1 sene veya 2 sene devam edenlerin de bulunduğunu gösterdi. Fakat doktorlar 6 aydan fazla sürmeyeceği konusunda hemfikirler ve eğer geçmediyse öncedendir diye düşündüklerinden estetikten başka bir şey önermiyorlar. 6 ay içinde geçer ümidi ile bekledim ama 6 ayı da tamamladım o yüzden kalıcı olmasından korkuyorum. Bu cihazı bilmiyordum etkili olacaksa gerçekten almak isterim doktorların yapacağı işlemler (botoks etkisi hafiflesin diye iğne uygulamaktan bahsetti birisi) tek tek muyane ücretleri derken o tutarlara zaten ulaşacak gibi
Botoksun etkisi zamanla azalıyor diye biliyorum göz kapağı ameliyatı olursanız ve etkisi geçerse daha sıkıntılı olmazmıMerhaba, 5 ay önce 3 bölge (alın, kaş arası ve göz kenarları) için ilk kez botoks yaptırmıştım. Ve 2. dozun sonucunda sol gözümde göz kapağı düşüklüğü yaşadım. Doktorla görüştüğümde gözümün üzerine mezoterapi iğnesi uyguladı ancak bir etkisi olmadı. Daha sonrasında botoksa bağlı düşüklüğün 2,5 içerisinde iyileşeceğini söyleyerek göz damlası reçete etti. Üstelik ilk botoks olduğu için tutmaz ve daha çabuk iyileşir dedi. Göz damlasını kullandım ama bir işe yaramadı üstelik sürekli uykumu getirip göz yorgunluğu yaptı. Sonra zamana bırakmaya başladım ama 5 ay geçti düzelme olmadı. Danıştığım çoğu doktor 3,5-4 ay içerisinde düzelmiş olması gerektiğini ve 5. aydan sonra artık kalıcı olabileceğini söyledi. Bu durum tamamen yanlış doz ve yanlış kasa uygulama ile ilgiliymiş. Artık kalıcı olacağını anladım ama maalesef tedavi seçeneği bulmakta zor. Danıştığım doktorlar göz kapağı ameliyatı diyor ama ilk botoks işleminden yaşadığım deneyim sonra estetikle ilgili herhangi bir şeye cesaretim yok. Üstelik hangi doktora gidilmeli o konu bile muallak. Muayene için bile birsürü para harcanacak. Hatta bazı doktorlar botokstan sonra iyileşeceğine o kadar emin ki önceden öyledir diyip geçiştirmektedir. Araştırmalarım çoğunlukla botoksa bağlı komplikasyonların geçtiğini gösterse de kalıcı olduğu iletilen birsürü vakayla karşılaştım. Bu yaklaşımları gerçekten ilginç. Ya direkt ameliyat önermekteler. Botoks sonrası göz kapağı düşüklğünü tedavi eden bir hekim veya ameliyat harici bir işlem biliyor musunuz? Sorunu çözmek için ne yapılacağı bile muallak. Lütfen yardımmm!
MaalesefMerhaba. Gözünüz düzeldi mi ?
Çok geçmiş olsun. Bu denli bir yan etkisine daha önce denk gelmemiştimKesinlikle uzak durulamalı ben zehirmendim neler yaşıyorum günlerdir burun boğaz ağız kuruluğu kafamın geri geri gitmesi gözlerde bulanıklık mide ağrısı kusma ateş diş etlerimde çekilme...neler neler allahım kimseye yaşatmasın habire kusmada çekilmiyor...
Botoks etkisi geçti zaten 9 ay oldu. Gözüm geçmedi ama. Genelde botoksun etkisi gidince gözün düşmesi de düzeliyor bu en fazla 6 ay sürüyor. Ama botoks etkisi geçmesine rağmen düzelmezse, kalıcı oluyor. O yüzden göz düşmeniz varsa genelde 2 ay içinde hafifler 4 ay içinde tamamen iyileşir. 6 aydan uzun sürdüyse geçmeyeceğine emin olabilirsiniz :/Botoksun etkisi zamanla azalıyor diye biliyorum göz kapağı ameliyatı olursanız ve etkisi geçerse daha sıkıntılı olmazmı