goz altlarima filler dusunuyorum bazen, sonra aklima nekadar gunah oldugu geliyor, kendimi kandirip o dusunceleri silince de bu senaryolar geliyor aklima. neden gobeginizden yag aldilar normal hazir filler kullanmadilar goz altlariniza?
Goz kapaginizla neden oynattiniz onu hic anlamadim
Benim de çocukların acımasızlığı şimdiden derdim oldu:/Selam çok geçmiş olsun
benim göz bebeği ile ilgili bir durumum yok
Önceleri çok kafama takıyordum
Özellikle okul çağında
Bir hayko cepkin değilim benimki hafif düzeyde denebilir.
ama özellikle yorgun olduğumda hemen düşer sol gözüm.
En çok fotoğraflarda belli oluyor
Ameliyat olmayı 17-18 lerde düşünüyordum
Sonra ya daha beter olursa diye endişe ettim (bi akrabamız oldu, iyi bir yerde olmasına rağmen bu defa da gözü çok açık oldu)
Bi de kendimi böyle kabullendim
Makyaj ile idare ediyorum yani bi tarafa daha kalın eyeliner sürünce sanki biraz dengeleniyor
Tabiki o da fotoğraf çekilene kadar
Fotoğraflarda illaki belli :)
Bu da benim karakteristik özelliğim diyorum artık.
Okul zamanı ortaokulda falan çocuklar acımasız oluyor, senin oran niye öyle falan soruluyor o zamanlar çok üzülür kendimi hiç beğenmezdim.
Benim de çocukların acımasızlığı şimdiden derdim oldu:/
Aslında Allah öyle yaratmışsa yakıştırmış da yaratmıştır diyorum hep ben de:) önemli olan onu kabullenip,öyle sevmek kendini. Öyle düşününce kusur değil,karakteristik bir özellik gibi görür insan. Umarım ben de kızıma bunu benimsetebilirim.
Sevgiler
ErzurumHangi şehirde yaşıyorsunuz?
Çok haklısın söylediklerinde ama öğretmenim ben de ve o kadar karşılaşıyorum ki çocukların acımasızlığıyla..insanlıktan tiksiniyorum resmen:/Ya çocuklar çok acımasız ama gözü olmasa adıyla adı olmasa saçıyla illa bişeyle birbirlerini incitiyorlar. Bunla mücadele etmek de bence insanı geliştiren bir şey, evet içgüdü ile korumak istiyoruz ama aslında biraz da kendini savunarak, kendiyle barışık olarak insanlarla baş edebilme yetisi gelişecek. Allah korusun ama bir uvzu olmayan ya da yüzünde yanık, doğum lekesi olan insanlar var. Her an bizlerde de olabilir bazı görünüş kusurları. Önemli olanın bunlar olmadığını ancak yeterince olgunlaşınca anlıyoruz sanırım.
Çok mu belirgin kızınızın?
Olurmu oylesey memnun olanda olur bir dr dan olmayanda cerrahi hemsiresiniz benden iyi bilirsiniz sureci buralari kullanma amacimiz fikir alisverisi sirf estetik vs yok ki cogu kisi drlarini buradan buluyor tecrube paylasiyoruz sizin olumsuz bir tecrube ile karsilasmaniz dr kotu yapmaz (kisisel fikrim vakasini inkar eden sahip cikmayan kotudurde genel yaziyorum ) ama hastayida toz pembe bulutundan indirir buda oluyormus bilir cok keyfi bir isse dusundururEvet haklısın ama bunu doktor karalamak diye değerlendirenler oluyor bu forumda ama aynı doktora işlem yaptırıp ismini açıklayınca hiç kimse doktoru ifşa etmiş olmuyor biz sıkıntı yaşayıp yazınca olmuyor bende bunu anlamıyorum
Ben bir çok estetik cerrahla sadece göz kapağı travmaları ile ilgilenen oküloplastik cerrahlarla yüz cerrahisi ile ilgilenen KBB doktorları ile görüştüm düzeltiriz dedi ama birkaç kombine operasyonla birine karar vericem ama bu kararı yaşadığım sıkıntılardan dolayı vermekte zorlanıyorum tabiki de karalamıyorum ifşa etmiyorum durumum ortada ben doktorun özelini anlatmıyorum burada yaptığı iş ulu orta yapılan bir meslek herkesin sonuçlarını rahatlıkla görebildiği bir meslek benim şuan tek amacım karar verme sürecimi hızlandırmak olabileceğin en iyisini kim yapacaksa onu bulmakOlurmu oylesey memnun olanda olur bir dr dan olmayanda cerrahi hemsiresiniz benden iyi bilirsiniz sureci buralari kullanma amacimiz fikir alisverisi sirf estetik vs yok ki cogu kisi drlarini buradan buluyor tecrube paylasiyoruz sizin olumsuz bir tecrube ile karsilasmaniz dr kotu yapmaz (kisisel fikrim vakasini inkar eden sahip cikmayan kotudurde genel yaziyorum ) ama hastayida toz pembe bulutundan indirir buda oluyormus bilir cok keyfi bir isse dusundurur
Buralar dr ovucu kayniyor o kisma takilmayin cogu belkide calisan bilme imkani ancak paylasimlarla oluyor sizde acik acik paylasmissiniz foto surec vs bu karalama degil derdine derman arama keske bilsemde birini onerebilsem mutlu olsaniz
dava aç[/QUOTE
tabiki açıcamdava aç
Öyle demeyin deGöz altı torbalarımı aldırmaktı herhangi bir sağlık sorunum yoktu Allah belamı verdi
Gözlerimin şeklinde herhangi bir düzelme Yok hatta daha kötü duruma geldiÖyle demeyin de
İlk resimde zaten gözaltı torbalarınız çıkmamış
Hala aynı mı yoksa bar mı düzelme
Bilemem zaman gösterecekTabi ki davayı açın hakkınız savunun. Siz farkı anlıyorsunuzdur tabi ki ama şu anki halinize bakan da bu ne hal demez.
Ne diyelim geçmiş olsun. Verdiği zararı telafi etmez ama umarım kazanırsınız davayı
Estetiksel bir bozukluk yoktu sadece biraz göz altı torbalarım vardıIlk fotografta ben bir estetiksel bozukluk goremedim. Fotografta mi belli olmadi acaba?
Teşekkür ederim inşallahcanım başta yağlıyolar paklıyorlar tatlı dil ağızları kulaklarında para koparana kadar.
senin suçun yok doktor diye kapısını çaldığımız insanların çoğu bizi hasta olarak değil müşteri olarak görüyor.
iki kez burun ameliyatı yaptırmak zorunda kalmış biri olarak söylüyorum bunları.
inşallah herşey düzelir sağlığına kavuşursun.
geçmiş olsun