Alt göz kapağı ameliyatım Ve sonrasında yaşadığım sıkıntılar

Günahmıymış ne guzel hiç günah islemiyorsunuz

Benim de çocukların acımasızlığı şimdiden derdim oldu:/
Aslında Allah öyle yaratmışsa yakıştırmış da yaratmıştır diyorum hep ben de:) önemli olan onu kabullenip,öyle sevmek kendini. Öyle düşününce kusur değil,karakteristik bir özellik gibi görür insan. Umarım ben de kızıma bunu benimsetebilirim.
Sevgiler

Ya çocuklar çok acımasız ama gözü olmasa adıyla adı olmasa saçıyla illa bişeyle birbirlerini incitiyorlar. Bunla mücadele etmek de bence insanı geliştiren bir şey, evet içgüdü ile korumak istiyoruz ama aslında biraz da kendini savunarak, kendiyle barışık olarak insanlarla baş edebilme yetisi gelişecek. Allah korusun ama bir uvzu olmayan ya da yüzünde yanık, doğum lekesi olan insanlar var. Her an bizlerde de olabilir bazı görünüş kusurları. Önemli olanın bunlar olmadığını ancak yeterince olgunlaşınca anlıyoruz sanırım.
Çok mu belirgin kızınızın?

Çok haklısın söylediklerinde ama öğretmenim ben de ve o kadar karşılaşıyorum ki çocukların acımasızlığıyla..insanlıktan tiksiniyorum resmen:/
Kızımın çok belirgin spizella,üstelik estetikle ilgili başka sıkıntılar da var: yemek yerken gözü atıyor(bunun tedavisi yok),bir de göz bebeği damla şeklinde yarıktan dolayı..

Olurmu oylesey memnun olanda olur bir dr dan olmayanda cerrahi hemsiresiniz benden iyi bilirsiniz sureci buralari kullanma amacimiz fikir alisverisi sirf estetik vs yok ki cogu kisi drlarini buradan buluyor tecrube paylasiyoruz sizin olumsuz bir tecrube ile karsilasmaniz dr kotu yapmaz (kisisel fikrim vakasini inkar eden sahip cikmayan kotudurde genel yaziyorum ) ama hastayida toz pembe bulutundan indirir buda oluyormus bilir cok keyfi bir isse dusundurur
Buralar dr ovucu kayniyor o kisma takilmayin cogu belkide calisan bilme imkani ancak paylasimlarla oluyor sizde acik acik paylasmissiniz foto surec vs bu karalama degil derdine derman arama keske bilsemde birini onerebilsem mutlu olsaniz

Ben bir çok estetik cerrahla sadece göz kapağı travmaları ile ilgilenen oküloplastik cerrahlarla yüz cerrahisi ile ilgilenen KBB doktorları ile görüştüm düzeltiriz dedi ama birkaç kombine operasyonla birine karar vericem ama bu kararı yaşadığım sıkıntılardan dolayı vermekte zorlanıyorum tabiki de karalamıyorum ifşa etmiyorum durumum ortada ben doktorun özelini anlatmıyorum burada yaptığı iş ulu orta yapılan bir meslek herkesin sonuçlarını rahatlıkla görebildiği bir meslek benim şuan tek amacım karar verme sürecimi hızlandırmak olabileceğin en iyisini kim yapacaksa onu bulmak

Tabi ki davayı açın hakkınız savunun. Siz farkı anlıyorsunuzdur tabi ki ama şu anki halinize bakan da bu ne hal demez.

Ne diyelim geçmiş olsun. Verdiği zararı telafi etmez ama umarım kazanırsınız davayı

canım başta yağlıyolar paklıyorlar tatlı dil ağızları kulaklarında para koparana kadar.
senin suçun yok doktor diye kapısını çaldığımız insanların çoğu bizi hasta olarak değil müşteri olarak görüyor.
iki kez burun ameliyatı yaptırmak zorunda kalmış biri olarak söylüyorum bunları.
inşallah herşey düzelir sağlığına kavuşursun.
geçmiş olsun

Teşekkür ederim inşallah

Doktori mutlaka sikayet edin. Zor bir islem degil internetten bakip bir sikayet dilekcesi olusturun ve savciliga goturun. Daha da guzeli bir avukatla gorusun o herseyi halleder. Once ceza davasi acilir ardindan da tazminat davasi acarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…