Cevap vermediniz doktor ismi hakkında
Şuan cevap vermek istemiyorumCevap vermediniz doktor ismi hakkında
Yok tabi ki zorlama olamaz ister cevap verir ister vermez. Geçen gün topikten bir arkadaş bahsetti de oradan hatırladım sanki...Arkadaslar doktor ismi icin uyeyi zorlamayin. Konu sahibi siz de isim vermemeye devam edin. İfsa suc, hakliyken haksiz duruma dusmeyin dava acma durumunuz olursa.
Ayrıca ben doktorun şahsına yada geçirmediğim operasyonla ilgili işine bir şey söylersem buda suç olur benim amacım bu şekilde sıkıntı yaşayanlar yada yakını yaşayanlar varsa ne tür bir yol izledikleri ve bana önerebilecekleri doktorlar varsa bunlatı öğrenmekŞimdi ameliyat başarılı olunca isim verilince oluyor da sıkıntı olunca yazılınca neden suç oluyo ki ben kendi özelimi ifşa ettim dr un özelini değil dr un özel hayatıyla ilgili birşey yazarsam hakaret edersem bu suç olur ben bana yaptığı işlem ve sonucunda gördüğüm zararı anlatıyorum dava edecem elbette önce dr bana koyduğu psikolojik hasta teşhisinin cevabını versin ben de sonrasında sorarlarsa neden ismini açıkladığımı söylerim
Bence de doktorun ismini vermeli...sonucta burda o doktora gitmeye karar vermiş insanlar olabilir...kimse boyle bi is ahlakina sahip doktora gitmemeli ameliyatinda sorun cikmayacak olsa bile...
Ben de şöyle düşünüyorum acizane, ameliyat olup membun kalan da kalmayan da paylaşmalı ki insanlar tarrabilsin...
Canım anlaşıldı şimdi senin derdin nur1971 ozan bitik deyince senin de içgüdüsel olarak savunma isteğin geldi ben ister açıklarım ister açıklamam bu beni ilgilendirir sen ne güzel ozan bitik E ameliyat oldum memnunum yazmışsın sen de şimdi doktoru ifşa ettin sanırım bir suç işledinYok tabi ki zorlama olamaz ister cevap verir ister vermez. Geçen gün topikten bir arkadaş bahsetti de oradan hatırladım sanki...
Ben de ozan beye geçen mart ayında karın germe ameliyatı oldum çok memnunum gerçekten kendisi kibar nazik çok beyefendi biri bilmiyorum ben hiç bir terslik yaşamadım çok şükür üstelik benim daha önce emboli atmıştı akciğere ve yüzde elli genetik çıktı. Yani çok yüksek risk vardı...
Çok doktor gezdim kendisinde karar kıldım ve memnun da kaldım herhangi bir terslik yaşamadım o yüzden çok şaşırdım...
Inşallah bir an evvel düzelir üzüldüm sizin için çok güzelmiş gözünüz.
Tekrar geçmiş olsun. canım
Burcum neden bir sorunun yokken doktorunu ifşa ettin suçmuş yaYok tabi ki zorlama olamaz ister cevap verir ister vermez. Geçen gün topikten bir arkadaş bahsetti de oradan hatırladım sanki...
Ben de ozan beye geçen mart ayında karın germe ameliyatı oldum çok memnunum gerçekten kendisi kibar nazik çok beyefendi biri bilmiyorum ben hiç bir terslik yaşamadım çok şükür üstelik benim daha önce emboli atmıştı akciğere ve yüzde elli genetik çıktı. Yani çok yüksek risk vardı...
Çok doktor gezdim kendisinde karar kıldım ve memnun da kaldım herhangi bir terslik yaşamadım o yüzden çok şaşırdım...
Pardon nur1971Yok tabi ki zorlama olamaz ister cevap verir ister vermez. Geçen gün topikten bir arkadaş bahsetti de oradan hatırladım sanki...
Canım anlaşıldı şimdi senin derdin nur1971 ozan bitik deyince senin de içgüdüsel olarak savunma isteğin geldi ben ister açıklarım ister açıklamam bu beni ilgilendirir sen ne güzel ozan bitik E ameliyat oldum memnunum yazmışsın sen de şimdi doktoru ifşa ettin sanırım bir suç işledin
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.bu göz boşluklarına yağ enjeksiyonunu bana da doktroum önermişti.açıkçası yaptırmayı düşünmedim çünkü ben göz kapağının görünmesini seviyorum.o yağlar erir dert etmeyin bence sürekli masaj yapın.kısalmayla ilhili bi şey diyemewceğim.yüz yogası yapın göz hateketleri tabi önce doktora sorun. Bu aneliyatı yapan barış çakır var.bi de ona gidin dilerseniz
Canım hiç bir derdim yok ki benim sadece durumuna çok üzüldüm en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum...Canım anlaşıldı şimdi senin derdin nur1971 ozan bitik deyince senin de içgüdüsel olarak savunma isteğin geldi ben ister açıklarım ister açıklamam bu beni ilgilendirir sen ne güzel ozan bitik E ameliyat oldum memnunum yazmışsın sen de şimdi doktoru ifşa ettin sanırım bir suç işledin
Anladım da hemen menün kaldığını yazmış ama benim sorunum göz kapağı ameliyatı sonrası oldu karın germe ile pek bağlantı kuramadım ondan söyledimCnm arkadas zaten memnun kalanin da kalmayanin da doktor ismini ifşa etmesi gerektigini savunuyo...kötü niyetli olsa senin doktorun ismini açıklamanı istemez...
AynenCanım hiç bir derdim yok ki benim sadece durumuna çok üzüldüm en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum...
Ben dr un avukatı değilim tanıdığı da değilim topikten bi arkadaş bahsetti sizden de acaba sizmisiniz diye merak ettim. Yoksa kimi memnun olur kimi olmaz banane yani.