Alt göz kapağı ameliyatım Ve sonrasında yaşadığım sıkıntılar

Insanlar nasıl bu kadar duyarsız olabiliyo yaa..manevi olarak verdigi zarari karsilayamaz artik bu doktor ama vijdanli olsa en azindan hastanin parasini geri verir...

Ben sahsen bi rahatsizligi vardi ondan yaptirdi sanmistim. Estetik amacli oldugunu duyunca sok gecirdim valla. Cunku estetiklik bi durumu yokmus
Lütfen kişisel almayın, hiç özellikle yorum okumadım öyle mesajları inerken bir sürü üyenin yorumunu görünce genel yazdım. Sizinkini okumamışımdr bile belki.
Çok zor bi psikoloji, üzüldüm konu sahibine ondan yazdım sadece

Ben sahsen bi rahatsizligi vardi ondan yaptirdi sanmistim. Estetik amacli oldugunu duyunca sok gecirdim valla. Cunku estetiklik bi durumu yokmus
Biraz vardı göz altı torbalarım ama kapatıcı ile idare etmeye çalışıyordum şimdi saatlerce ayna karşısında acaba nasıl makyaj yaparsam gözlerim arasındaki asimetri daha az belli olır diye uğraşıyorum

Teşekkür ederim gerçekten çok zor bir süreç geçirdim ve hala geçiriyorum

Gözleriniz hala güzel görünüyor.ben sorunu gorünür olarak sadece göz altlarinizda gördüm.oraya neden yağ koydu? O yagları ordan geri alma gibi bir ihtimal olur mu? Gecmis olsun acil sifalar dilerim. Ama gözleriniz her resimde çok güzel ifade pek degismemis.ilk foto makyajli zaten.Makyajsiz olanlar da hoş.

Bence de dr u dava edin.cok kaba biri ve hic etik davranmamis.

Yağları göz altı torbalarımı alınca çökme olmasın diye koydu şuan resimlerdeki şeklini koruyarak şişliği azaldı yağları alabilirdi ama almadı 2,5 ay beni öyle kalıp gibi göz altlarıyla dolaştırdı

ilk foto zaten full makyajli.Onu hiç baz almiyorum.Üzülmeyin Allah dermansız dert vermesin.

Benim goz altlarim baya cukurdu. Benimde goz altlarima vucudumdan alinan yaglar enjekte edildi.Cok sukur bir sorun yasamadim.Senin ilk resmine baktim aslinda bir problem yokmus.

Benim goz altlarim baya cukurdu. Benimde goz altlarima vucudumdan alinan yaglar enjekte edildi.Cok sukur bir sorun yasamadim.Senin ilk resmine baktim aslinda bir problem yokmus.
Ne bileyim bir kere kafama taktım ya yaptırdım böyle olacağını bilseydim yaptırır mıydım

Amiiiin napalım oldu bir kere bizimde Allah'ımız var sanırım son halinin makyajlı resmini de koymalıydım
Evet simdi insanlar makyajli resime aldanip ne yaptin ne ettin derler.Ama ben inanin ki asimetrik bir durus gormedim.üzülmeyin diye demiyorum. Sadece göz alti sislikleri alinsin super olur.Belki zamanla erir mi? Bu ne bicim dr basladigi işi tamamlamiyor.

Bende gözaltı estetiği oldum ama çok çok memnunum, hiçbir sorun yaşamadım. Sen niye ameliyat oldun canım, gayet güzelmis önceden. Benim gözaltım șișikti onları duzelttirdim

Ne bileyim bir kere kafama taktım ya yaptırdım böyle olacağını bilseydim yaptırır mıydım
Anliyorum seni.Istersen dr onerebilirim sana bir gorusursun.Şu da var ameliyatdan sonra 1 yil icinde daha net belli oluyor.Mesela benimde ilk zamanlar sekil oturasiya kadar yuzum kare seklinde bile oldu.Bence daha duzelme olur

Bence sol gözüm eskisine göre biraz küçüldü sağ gözüm de büyüdü ben asimetrinin çok net farkındayım ama şimdi ameliyat sonrası makyajlı bir resim daha ekleyecem

Anliyorum seni.Istersen dr onerebilirim sana bir gorusursun.Şu da var ameliyatdan sonra 1 yil icinde daha net belli oluyor.Mesela benimde ilk zamanlar sekil oturasiya kadar yuzum kare seklinde bile oldu.Bence daha duzelme olur
Dr ismi verebilirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…