Alt göz kapağı ameliyatım Ve sonrasında yaşadığım sıkıntılar

İnşallah istediğiniz gibi olur zamanla..

Çok sevindim memnun olmanıza ben zerre kadar memnun değilim ama oldu bir kere yapacak birşey yok

çok geçmiş olsun rabbim gönlümüze göre versin inşallah.estetikte doktor tercihi gerçekten cok önemli. Göz hakkında instagamda takip ettiğim iki üç tane doktor var. Ben bizim memleketteki doktorlara çok güvenemiyorum. İyice işi sektöre döktüler para bürümüş gözlerini ve istenilen sonucu almak neredeyse mucize. ünlü isimlerde takip ediyor epey stalk yaptım. sizde bakın isterseniz. drbentalei, tabanmd, kamiparsamd,

Merak ettim. Son durumunuz nasıl ? Ben de malesef kötü bir ameliyat geçirdim ve doktor hiç umursamadı. Göz altlarınız düzeldi mi ? Ben de kırışıklıklar da oluştu. Nasıl geçer bilmiyorum..

Tam tersi kulak burun boğazcı. Bu ameliyatı da çokça yapmış kişiymiş. Bi sürü fotoğraf felan gösterdi. Sahtekar da olabilir. Bi anlık gaflet işte.. Olacaklar olmalı ya, akıl gidiyo..

Dr ismi neydi ve ne kadar pa ra harcadın.bende ameliyat olcam ama şu an fatih Dağdelen diye düşünüyorum.o çok ameliyat yapıo. Çok zenginsen serdar eren veya mehmet mutafa ol. Onlar en iyisi. Ama bende para ne gezer. Ama çok palı

O degilde guzelim gözlerini neden estetik yaptırdınki zaten cok guzeller. Insallah duzelir cok kotu durumda cunku

Çok sevindim memnun olmanıza ben zerre kadar memnun değilim ama oldu bir kere yapacak birşey yok
Canim bence kas sabitlemeden veya asmadan diyelim goz kapagi ameliyati bir sure sonra tekrar dusmeye hatta asimetrik dusmeye daha da otesi kasi da asagi cekmeye sebep oluyor. Cogu isini ehli hekim bunu hastalara mutlaka soyluyor instagram goz cevresine butuncul yaklasmali uyarisi veren doktor dolu. Belki sadece kas asma ile bile duzelir kapak dusuklugun sanki kasa bagli senin durumun. Goz altina gelince dolgu veya yag farketmiyor enjeksiyon yaptirip mutlu olan hasta goremedim bu sitede. Topaklanmadan sislige fitiklasmaya veya yanaga dogru kaymaya kadar bir suru komplikasyon bildirilmis mutsuz hasta dolu real self sitesi. Ama doktorlarin bu uyarilari yapmamasi apayri bir durum ve cok uzucu. Insanlar canini emanet edip parasini riske ediyor o ameliyata guvenip giriyor. Mesela badem-cekik-bella eyes denen islem de gozleri daha kucuk gosteriyor imis bunu sikayetleri okuyarak tespit ettim, dr a ancak ozellikle sorunca evet malesef oyle oluyor dedi. Cogu kisi umutla girip ameliyat sonrasi sonucu gorup saskin ve uzgun kalakaliyor hani diyorlar ya hasta iyi arastirma yapacak dogru doktoru bulacak!?. Cok tuhaf gelmiyor mu bu laf size? Hasta dr un anlatimina ve ona verilen yetkinlik belgesine bakarak guveniyor ve bu kabahat mi oluyor simdi?

Konu 4 yaşında...

Benim de ust goz kapagima yag dolgusu yaptirmak istiyordum korkup vazgectim.yuz gerdirme yaptirdigimda gozleri de cektirtcem.ust goz kapagim bos ve cok rahatsizlik verici
Hatta resim ekliyorum goz kapagi benim gibi çokuk olup yaptiran varsa ya da cozum bulan ozelden yazsin

Eklentiler

• 20220228_011320.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…