• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Almor'un Yatak Odası

canım yatak odanı çok beğendim bizde yatak odası bakıyoruz ama daha karar verbilmiş değilim doğtaşa baktığımda ölçüler çok büyük gelmiişti yatak odam biraz küçük olucağından gardropu geniş alarak küçültmektee istemiyorum seninkinin ölçüsü 2.40 sanırım biz baktığımızda doğtaşta 2.90 dediler dahada azı yok demişlerdi:18:

Evet canım 2.40 bizimki. daha fakrlı ölçüler de vardı tek tip ölçü mü olur öyle 2.60 lık 2.70 lik olan dolaplar da vardı hatta ama bir modelin mesela bazen tek ölçüsü olabiliyor onu demiş olabilirler ona göre model değiştirebilirsiniz.

yatak odamız aynıı :9: içime sindi benim ufak tefek aksaklıklar da şansa kalmış artık :)) benimde ünitem(infinity) ve koltuğum yataş enza, inşallahh yuvalarımız güzel olucak:)

yatak odamız aynıı :9: içime sindi benim ufak tefek aksaklıklar da şansa kalmış artık :)) benimde ünitem(infinity) ve koltuğum yataş enza, inşallahh yuvalarımız güzel olucak:)

Siz de güle güle mutlu günlerde kullanırsınız umarım. :16:

Çok güzelmiş canım güle güle kullanın.:nazar:

Çok teşekkür ediyorum sağolun. :17:

Back
X