• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Almor'un Yatak Odası

canını sıkmak gibi olmasın ama benim de aynı yatak odasından var ve inan 7 aydır 4 tane kapak değişti ve her gelen çizikti.(son gelen yine boydan boya çizik öylece duruyır daha gelecekler) komodinin de kulpunun taşı düşük geldi hala bekliyorum değiştirecekler. hayatımda doğtaş kadar rezil bir firma görmedim. umarım ürünlerin sağlam gelir yoksa yıllarca uğraşıp durursun benden söylemesi. yatak odamdan öyle soğudum ki ilk yapacağım şey kaldırıp atmak olacak.

Valla artık çok geç almış bulunduk ne çıkarsa bahtımıza gibi. :18: Söylemen iyi oldu yalnız kuruluma geldiklerinde incik cıncık her yerini inceleyeceğim.

Valla artık çok geç almış bulunduk ne çıkarsa bahtımıza gibi. :18: Söylemen iyi oldu yalnız kuruluma geldiklerinde incik cıncık her yerini inceleyeceğim.

ah tatlım ah zaten bende geldiler dolap kapağı çizikti foto çektik te ondan sonra 3 kez daha kapak değişti ve düşün son kapakta hala çizik. sorun ne biliyor musun doğtaş ta muhatap olacağın kimse yok. müşteri hizmetleri fasa fiso defalarca aradım 1 kez bile dönüş yapmadılar. resmi sitelerinde de şikayette bulundum ama müşteri hizmetleri dedi ki online şikayetler sisteme düşmüyor sadece göz boyamaymış .inan yeni evlendimnisan ayında aldım mobilyamı ve artık soğudum kullanmak bile istemiyorum. umarım sende hiçbir sorun çıkmaz da benim gibi uğraşmazsın . çünkü ben tükendim artık :( bak yine sinirlendim

ah tatlım ah zaten bende geldiler dolap kapağı çizikti foto çektik te ondan sonra 3 kez daha kapak değişti ve düşün son kapakta hala çizik. sorun ne biliyor musun doğtaş ta muhatap olacağın kimse yok. müşteri hizmetleri fasa fiso defalarca aradım 1 kez bile dönüş yapmadılar. resmi sitelerinde de şikayette bulundum ama müşteri hizmetleri dedi ki online şikayetler sisteme düşmüyor sadece göz boyamaymış .inan yeni evlendimnisan ayında aldım mobilyamı ve artık soğudum kullanmak bile istemiyorum. umarım sende hiçbir sorun çıkmaz da benim gibi uğraşmazsın . çünkü ben tükendim artık :( bak yine sinirlendim

Çok geçmiş olsun ya sorun sadece dolap kapağının çizik olması ve bir komodindeki taşların düşük olması mıydı? Nasıl bir çizikti acaba böyle boydan boya baya çizilmiş ürünü mü gönderdiler size? Korktum şimdi ya ama peşin de aldık yapacak bir şey yok. :25:

güle güle kullanın mobilyalarınızı..bende mobilyalarımı değiştiriyorum bu takımı çok beğendim alacaktım ama son anada fikir değiştirip bolero yatak odası takımını aldık..beklemedeyiz şimdilik..21 iş gününde geliceği söylendi..yanlız biz ücretini ödemedik..yanlızca 100 tl kaporo verdik..keşke sizde öyle yapsaydınız..umarım sıkıntısız şekilde gelir eşyalarımız..ağız tadıylada kullanırız...

güle güle kullanın mobilyalarınızı..bende mobilyalarımı değiştiriyorum bu takımı çok beğendim alacaktım ama son anada fikir değiştirip bolero yatak odası takımını aldık..beklemedeyiz şimdilik..21 iş gününde geliceği söylendi..yanlız biz ücretini ödemedik..yanlızca 100 tl kaporo verdik..keşke sizde öyle yapsaydınız..umarım sıkıntısız şekilde gelir eşyalarımız..ağız tadıylada kullanırız...

Nakitte baya indirim olunca peşin verdik. Siz de güle güle kullanırsınız inşallah yatak odanızı.

Hayırlısı olsn güzel seçim :))

Çok teşekkür ederim. :16:

Çok güzel bir takım canım güle güe kullanın :nazar:

Sağol canım. :16:

bende beyaz istiyorken gittim başka renk aldım, nasip işte :) aklım hala beyazda yalnız... her renk nevresim takımı ile öyle şık görünür ki özellikle mor... :34:

Almorcum öncelikle hayırlı olsun :nazar:

Beyaz bence en iyi tercih mobilyada, ttoz tutmak odayı ferah gösterir :31:

Mutlulukla kullanmak nasip olsun tatlım :16:

canım doğtaştan aldığın yatak modeli nedir senin yaa 1000 tl ye 1500 tl ye diyorlar sitelerinde hele istikbal uçmuş yaa yada acap teknoloji yapmışlar anlamıyorum bu teknoloji havadan ble nem kapan yatak modelleri nasıl hangi ara ortaya çıktı

sen bana fiyatını ve modelini söylersen bende alayım 150 200 oldu bizim ölçüler

canım doğtaştan aldığın yatak modeli nedir senin yaa 1000 tl ye 1500 tl ye diyorlar sitelerinde hele istikbal uçmuş yaa yada acap teknoloji yapmışlar anlamıyorum bu teknoloji havadan ble nem kapan yatak modelleri nasıl hangi ara ortaya çıktı

sen bana fiyatını ve modelini söylersen bende alayım 150 200 oldu bizim ölçüler

Doğtaş-Clima Plus canım bizim yatak ölçüleri de 160x200 cm 950 liraya almıştık sanırım biz 1500 liradan düşmüştü.

Doğtaş-Clima Plus canım bizim yatak ölçüleri de 160x200 cm 950 liraya almıştık sanırım biz 1500 liradan düşmüştü.

canım aldığın yatak çok güzel ama kumaşın clima özelliği 2 yıl sürüyormuş öyle okudum detaylarından bende onu beğenmiştim ama sonra başka birşeye kaydı kafam bakalım zaten alzelerde bile böyle özellikler varmış nelerde çıkarıyorlar ya

canım aldığın yatak çok güzel ama kumaşın clima özelliği 2 yıl sürüyormuş öyle okudum detaylarından bende onu beğenmiştim ama sonra başka birşeye kaydı kafam bakalım zaten alzelerde bile böyle özellikler varmış nelerde çıkarıyorlar ya

Açıkçası çok da özelliğine bakmadım gizcim alırken yatak da bir özellik aramıyordum fiyatı da uygun gelince aldık direk. :9:

canım yatak odanı çok beğendim bizde yatak odası bakıyoruz ama daha karar verbilmiş değilim doğtaşa baktığımda ölçüler çok büyük gelmiişti yatak odam biraz küçük olucağından gardropu geniş alarak küçültmektee istemiyorum seninkinin ölçüsü 2.40 sanırım biz baktığımızda doğtaşta 2.90 dediler dahada azı yok demişlerdi:18:

Back
X