- 14 Temmuz 2017
- 29
- 7
- 1
- 31
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar diliyorum. Ben 23 yaşında bir bayanım. Şuan acikogretim 4 yıllık bir bölüm okuyorum. Okuduğum bölüm iç açıcı değil. Lisede meslek lisesi çocuk gelişiminden mezun oldum. Şuanda durumum ve Türkiye şartlarında bana iş yok doğru düzgün. Sıkıntılı travmali dönemler yaşadım. Buradan da uzaklaşmak istiyorum. Yurtdisinda işler beni beklemiyor bununda farkındayım ama fikirlerinize çok ihtiyacım var ne yapabilirim? Almanyaya ne şekilde gidebilirim? Gitsem bir iş bulma ve geçinme şansım nedir ? Hem çalışmaya hem uzaklaşmaya ihtiyacım var. Çok afedersiniz gerekirse essek gibi çalışıp mutlu iyi yaşamak istiyorum. Türkiyede yasamak da istemiyorun. Bu tamamen kisisel yasadigim aci olaylarla alakali. Yoksa memleketinde herkez kalmak ister. Hayatımda çok zorluklar çektim. Hayata tutunmak bir yerden başlamak istiyorum. Ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Başarmak istiyorum. Eğitim durumum şuan üniversite bitmedi henüz. Herhangi bir iş tecrübem de yok. Ne yapabilirim bilmiyorum. İmkansız mi oraya yerleşmek ve düzen kurmak. Bilgisi olanlar lütfen tecrübenizi paylaşın. Şimdiden çok teşekkür ediyorum