Almanyadan Ev Satin Almak

sevgili arkadaşlar,almanyada eski bina komple bina fiatlarıne kadardır? saygıarımla

Son düzenleyen: Moderatör:
melita, bildigim kadariyla böyle bir sey mümkün degil. Ama 300.000 euro ile hem eski bina alip hem de tamir ettirmek baya bir pahali.

Hem ssk dan emekli hem de bu kadar nakit varsa Tr. de krallar gibi yasanir diye düsnüyorum. Buraya geldigine de, gelecegine de pisman olursun.

Merakimi maruz görün arkadaslar, burada ev alip da pisman olanlar var mi? Varsa neden pisman oldunuz?

saygılar hanım ağa teşekkür ederim

melita, anladim ticari amacla Almaya'ya gelmek istemiyorsunuz, ev alip burda yasamak istiyorsunuz.
Demek istediklerini anladim da, ben anlatamadim sanirim. Almanya' ya gelmek baya bir zorlasti, burda oturum almak da zorlasti.... uzun hikaye yani.

Kiralik ve satilik evleri takip ediyorum sürekli evler cok pahali. Iyice bir arastirma yaparsan göreceksin, Almanya eskileri mumla aratmaya basladi bile.

sevgili hanımağa ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim,almanyaya sıcak para getiren,ve almanyada yatırım yapacağını taahhüt eden türkiyedeki türklere bazı kolaylıklar veriliyormuş,bizler bu konu hakkında bilgisi olan gurbetteki kardeşlerimizden bilgi rica ediyoruz.saygılarımla
32514514.gif

Arkadaşlar bende ev almayı planlıyorum. Hatta çok uygun buldum fakat zwangversteigerung olayı varmış!!!
Nedir bu tam anlamış değilim, bi fikri olan var mı?

selammm kizlar ,,benim evim mustakil zaten rahatim cok iyi karisanim görüsenim yok cok rahat oluyor temizligide o kadar olucak kolay degil 3 katttkaydirigubbakcemile2 öyle degilmi ??? daireden daha iyi komsumu biliyom gelenimiz gidenimiz belli daha ne olsunn cocuklarimda rahat ohh darisi sizin basiniza hsckkk

arkadaşlar türk lirası olarak söylermisiniz almanyada 80metrekare bir ev ne kadar eder???

ben nrw de lünen de yasiyorum burasi biraz kücük ve pahali bi yer. ama yine de cok metrekare basina 1ooo avro yani 2000 tl ye ev bulunuyor.immobilienscout24 diye bi site var. bu ara hep ordayim:)direkt evlere ve fiyatlara bakabilirsin:KK66:

bende düsünüyorumda alipta pisman olan varmi memnun olanlar varmi bilgi verirseniz cok sevinirimEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Merhabalar.
Size danismak istedigim konu(belki sizin icin cok basit ama)
Almanyada ev almak icin alman vatandasi olmak yada sinirsiz oturma izni vs olmasi gerekiyormu?yoksa daha 2 yillik calisma ve oturma iznimizle alabilirmiyiz?
Tesekkurler..

Merhabalar.
Size danismak istedigim konu(belki sizin icin cok basit ama)
Almanyada ev almak icin alman vatandasi olmak yada sinirsiz oturma izni vs olmasi gerekiyormu?yoksa daha 2 yillik calisma ve oturma iznimizle alabilirmiyiz?
Tesekkurler..

Ev icin 40% ödemelisin ve kredi alabilmen icin kesintisiz gelirin oldugu Festvertrag olmali. Oturma hakkin olup ve kalici gelirin var bu gelirini banka evde yasanlara göre hesapliyor ona göre kredi veriyor. Bu gelirin icine Kindergel katilmiyor, o cocuklarin hakki.

Arkadaşlar bende ev almayı planlıyorum. Hatta çok uygun buldum fakat zwangversteigerung olayı varmış!!!
Nedir bu tam anlamış değilim, bi fikri olan var mı?

Zwangsversteigerung diye evi olup kredisini ödeyemeyen kisinin evine Banka el koyuyor geri kalan parasini kurtarmak icin evi arttirmaya cikartiyor, bu acik Arttirmada bazen cok ucuza evler satilabiliyor.

X