Meltem bende arkadaslarla ortakoyde okey-tavla oynar sohbet ede ede tarabyayi sariyeri bulurduk :roflol: orda borek yerdik herkes evine dagilirdi sonra hatta yillar evvel sariyerde lunapark vardi simdi otopark olmus oraya giderdik okul cikisi yerimseniben .
Aslinda burda kendi tarzimda pek bir sey bulamiyorum zaten tek tuk onlardada beden sorunu oluyor ama yaz tatili icin genelde direk tatil bolgesine (bodrum.antalya vs) gidildigi icin burdan alisveris yapmam gerekiyor, kisin ist.a gittigimde ordan bi seyler aliyorum.
Bu sefer bodruma gitmeden ist.da 3-5gunumuz var o surede de trafikte alisveris yapilmaz ailemle zaman geciririm bari :sm_cool:
yerimseniben tatilden dondukten 10-15gun sonrasina biletim var gidicem zaten ist.a sonra a.s kurban bayraminda var, subatada aldim :roflol: yani simdiden 4 gidislik biletim hazir erkenden aliyorum.
Diger 3gidisimde (yaz tatili haric) alisveris yapicam zaten hatta simdiden germanwingsten 10kg ekstra kilo hakki icin kart cikartiyorum.
Malum germanwings in biletleri uygun oldugu icin yuk hakki kisitli 23kg zaten bos valiz 4-6kg gibi bir sey kisin gidince 2-3 cizme koy valiz doluyor
klava: o yuzden arti yuk hakki cok isime yarayacak a.s
Sen araba ile gitmekle en iyisini yapiyorsun daha once yazdim mi bilmiyorum ama bizde 1-2ay once vazgectik arabadan benzin isi cok pahalliya geldi 2 kisi icin degmiyor ucak bileti aldik.