ben sana gucendimm .tesekkurler konuyu actirmada yardim ettin ama kustumm ben sana:sinifsinif::gitme:hayatım sabır lütfen....
pardon ben ne yaptım da gücendin anlamadım??ben sana gucendimm .tesekkurler konuyu actirmada yardim ettin ama kustumm ben sana:sinifsinif::gitme:
canim ben spor salonunda ise basladim .plateste yapilacak olan hareketler var bunlari insanlara duzgun sekilde soylemem lazimm bana yardimci olabilirmisin mesela su cumleyibuyur arkadasim neyi tercume edelim???buyrunnnnnnnnn
gurba dedik prenses dedik bagrimizin ta dibine bastikkpardon ben ne yaptım da gücendin anlamadım??
tesekkurler gulsum hosgeldinn benim sorunum buu yardimci olursaniz sevinirima.s.Geldikk da....
canim ben spor salonunda ise basladim .plateste yapilacak olan hareketler var bunlari insanlara duzgun sekilde soylemem lazimm bana yardimci olabilirmisin mesela su cumleyi
1. yere oturun sirtiniz iyice gerilsin
2. yere yatarken omurlarinizi tek tek kullanin
3. kollariniz ensenizde
4. sanki sizi arkadan biri itiyomus gibi farzedin..:1hug:
gurba dedik prenses dedik bagrimizin ta dibine bastikk
seni tebrik ettim nisanlandigin icin
ceyizde yardim edelim dedik ama bi sey duymadik
insan soyle biseyler yazar yani kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
ceyizsiz gelin olurmuu hicc yardim etcektim azicikk
gülsümüm sultanim yazmis hepsini gerek kalmamisalkisalkisalkis1. Legt euch auf den Boden, euer Rücken muss richtig gedehnt sein.
2. Wenn ihr auf dem Boden liegt, benutzt eure Schultern einzeln.
3. Hände auf dem Nacken
4. Denkt euch, dass euch jemand von hinten schubsen würde
kizz sagoll vallahii ama zamanin varmi devamini yapmaya:Saruboceq:1. Legt euch auf den Boden, euer Rücken muss richtig gedehnt sein.
2. Wenn ihr auf dem Boden liegt, benutzt eure Schultern einzeln.
3. Hände auf dem Nacken
4. Denkt euch, dass euch jemand von hinten schubsen würde
yok yanii istersen almanyadan cikolata felan hanii gelinle gideryaa baklava bizde cikolata gonderirdikk sana kaydirigubbakcemile3kız deli kimseden bişi istedigim yok benim iyi dileklerin için de Allah razı olsun :)
hee valla yazdi sagolsunn ayrica sana da tesekkurler zaza cimmm.. benimle ilgilendinizz sogoluna.s.opuyorumnanaktangülsümüm sultanim yazmis hepsini gerek kalmamisalkisalkisalkis
kizz sagoll vallahii ama zamanin varmi devamini yapmaya:Saruboceq:
kizz durr gulsumun vakti yokkiii sende bitane yap oyle kac hee ne dersinn:teselli:gülsümcüm yetismiss,ben kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?