Alışmışız bedava yaşamaya ondan dönemiyoruz tr.Çocuk parası var,işsizlik parası var napıcaz tr de.İlişkiler farklı,istedigin kişiyle beraber olabilirsin,kocanın duymasına gerek yok.Benim bir ilkişkim var mesela.
vallah biz her sene arabayla gidiyoruz benim yasim 20 ve annemler sagolsun 1.5 yasimdan beri alistirmis yollara hehe:) tavsiye ederim eglenceli oluyor arabayla..önemli olan kafa dengi bir aile bulup onlarla gitmek..sorun pek olmuyor tabi ne vatandasi olduguna bagli.biz alman vatandasi olunca direkmen geciyoruz gümrüklerden..baktin olmuyor tutusturun adamlarin eline bir cola yada 5 euro bak nasil kuzuya kesiliyorlar..TECRÜBE konusyr bayanlar:)
selamlar nasilsiniz arkadaslar?ben sunu danisicam sizlere.biz burda ev satin almak istiyoruz ve internetten birkac tane kesemize göre daire bulduk ama ayda 200 euroya kadar haus geld istiyolar.bu tuhaf degilmi.aranizda böyle her ay bu parayi ödeyenler varmi acaba?her ay bu parayi ödemelisin.ama cok fazla.ne tavsiye edersiniz. TESEKKÜRLER
merhaba canim,biz italya üzerinden gemiyle gitmistik,istersen direk tr istersen yunanistana gidiyorsun,gemi fazla pahali degil cok rahat oluyor yolun yarisina geliyorsun,kabin kiralarsaniz hem rahat yatiyorsun yataklarda hem dus alabiliyorsun cok iyi oldu biz 2 kez gittik.ama kabin kiralamayanlar ortalik yerde veya disarda yattilar veya lobby de oturdu durdular saatlerce.bulgaristan maceristan üzero de gidiliyor ama bulgaristanda hic durmadan ilerleyin yani gündpz girin geceye kadar cikin,durmayi tavsiye etmiyorum,yaniniza birileri gelir biseyler satmak isterse de kesinlikle dinlemeyin ve ordan uzaklasin.italya icin de gecerli.ben annemle bir defasinda arabayla avusturyaya gittik,ordan trne binip edirneye gittik,cok rahat oldu trenle gitmesi,hem araba gitmis oldu,bide kabin kiraladik yine yanimiza kimse de gelmedi biraz fazla ücret ödedik,istedigimiz gibi yattik kalktik giderken 26 saat gelirkn 30 saat sürmüstü.tavsiye ediyorum,hayirli yolculuklar
arkadaşlar bu önceden böyleydi benim kendi akrabalarım bunu çok yapardı ama su an durum çok farklı türkiyeye yerleştigimden beri 6ayda bi giriş cıkış yapıyoru ve hep türkiyeden almanyaya giderken böyle oluyo valiz hediye dolu ordan gelirkende hicbişe getirmiyorum ve ben türkiyede bana gelen hediyelerin hicbirini almanyada baskasından görmedim bence getirmeyin hiç bişe. helede utanmayıp isteyenlere hicbişe getirmeyin 40 yıl getirirsiniz 41. yılı getirmezsiniz sonuc ne olur biliyormusunuz Allah belanı versin olur gecmişte getirdikleriniz kimsenin aklına gelmez. Siz orda zor şartlar altında çalısıyorsunuz burdaki kadınların keyifleri cok yerinde unutmayın yok eve temizlik için kadın tutmalar falan kadınında günlügü 50ytl ha az buzda degil kendinizi kullandırtmayın arkadaslar bırakın onlar size hediye alsınlar