• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
ewt bende aynı sekılde hamile kaldım alman hastanesınde ustelıkte üçüzlerımoldu .memnunum yanı.

SEVGİLİ CRİSTA MAAŞALLAH ÜÇÜZLERİN OLDU DEMEK!!!
ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN...
SİZLERİ DE BAŞLARINDAN EKSİK ETMESİN TABİ....
CRİSTACIM SENİN PROBLEM NEYDİ?
DR KİMDİ?
NE ZAMAN TEDAVİ GÖRDÜN EĞER PAYLAŞIRSAN ARKADAŞLARA YOL GÖSTERİCİ OLUR.SENİDE LİSTEYE EKLERİZ CANIM...:nazar::nazar::nazar:a.s.a.s.a.s.

ARKADAŞLAR ALMAN HASTANESİ GRUBUNDA TEDAVİ GÖRENLER -GÖRMEYE DEVAM EDENLER-GÖRMEYİ DÜŞÜNÜNLER OLARAK SESLENİYORUM..

ARAMIZA KATILMANIZI BİZLERE RAHATSIZLIĞINIZI DR'NUZUN KİM OLDUĞUNU PAYLAŞMANIZI TEDAVİNİZİN NASIL GİTTİĞİNİ, MEMNUNİYETİNİZİ YADA MEMNUN OLMADIĞINIZ NOKTALARI İLETMENİZ ÇOK ÖNEMLİ...
BURADA SADECE LİSTEYE EKLEMEK DEĞİL İŞ.
ÖNEMLİ OLAN KİM NASIL BİR RAHATSIZLIĞI VARMIŞ, NE KADAR ZAMAN NEREDE NASIL BİR TEDAVİ GÖRMÜŞ YADA GÖRECEK?
NASIL BİR SONUÇ ELDE ETMİŞ?
MEMNUN MU NEDEN?
DEĞİL Mİ NEDEN?
ANCAK BU ŞEKİLDE HEM BİRBİRİMİZE HEM DE BİZDEN SONRA TEDAVİ GÖRECEK GÖRMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA GERÇEK ANLAMDA YARDIM ETMİŞ OLURUZ....
SAYGILAR...
ANLAYIŞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERa.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:

cok doğru bir karar verdın.bende orda tedavı oldum yaklasık 6yıl önce.ve şimdi üçüzlerim var
tabi bakımları konusunda cok zorlanıyorum ama ıdare ediyorum.uf cok yaramazlar .ama alman hastanesi bence en ıyılerden biri bu konuda.doktorların söylediği herşeyi harfiyen yapın herkse sağlıklar

sorularınız olursa cevaplarım seve seve tecrübeli olarak...

benım eşimdeydi problem 6 yıl oldu.hareketsızlık vardı spermlerde .yanlış hatırlamıyosam halıt beydı. ha bu arada yenı katıldım ben buraya onun için neyı nasıl yapcamı bılmıyorum sadece rastgele aiyorum yardımcı olursanız sevınırımm

sevgili crista estağfurullah ben ne biliyorum ki senden fazla.lütfen öyle düşünme.
içinden geleni içinden geldiği gibi yazmakta serbestsin herkes gibi. hoşgeldin...
seni listeye ekleyerek arkadaşların senden de bilgilenmesine aracı olmak istiyorum....
allaha emanet ol...
üçüzlerin bakımı çok zordur çalışmıyorsun herhalde...
zaten çalışsan bile işi bırakmak zorunda kalmışsındır.
ama allahım sabrını da veriyordur.....
isimlerini ne koydunuz?
birde crıistacım üçüz olunca herkes bir isim koymuştur. kimseyi küstürmemişsinizdir.
hani hep anlaşmazlık çıkar ya bir çocuk olduğunda bu olsun yok şu olsun diye,,,,sizin böyle bir problem de olmamıştır....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN GLSN...
HERŞEYİ OLURUNA BIRAKMAK RAHAT OL DEMEK KOLAY...
BİR İŞE YARAMAYACAĞINI DA BİLİYORUM ZATEN...
BENİM TAVSİYEM HERŞEY ALLAHTAN VERENDE O .... VERMEYEN DE O.
OL DERSE LUR, OLMA DEMEZSE HERŞEY NAFİLE....
EĞER ALLAHIM BİZLERE VERMEZSE İSTEDİĞİMİZİ MUTLAKA BUNDA DA HAYIR VARDIR.
RABBİM HİÇBİR ŞEYİ BİZLERE ZULÜM YADA KÖTÜLÜK OLSUN DİYE YAPMAZ ASLLLAA!!!
HEP DİYORUM BÖYLE EVLAT OLACAĞINA OLMAZ OLSUN DEDİRTMEK İÇİN VERMEZSE VERMEZ....
HERŞEY O'NDAN...
GERİSİ ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL ASLINDA.
AMA ALMAN HASTANESİ GİBİ BİR HASTANEDE VE DR İLE BİRLİKTE OLMAK BU İŞE ONLARLA BAŞLAMAKTA BİZİM ŞANSIMIZI ARTIRIR...
DEMEK İSTEDİĞİM BÖYLE DÜŞÜN ...
BANA ENİ İYİ TERAPİDEN DAHA İYİ GELİYOR.
OLMADI MI PSİKOLOG IŞIL ERTÜZÜN'DEN RANDEVU AL...ONUN TAVSİYELERİ RAHATLATABİLİR BELKİ.
ALLAHA EMANET OL..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok sağol cnm haklısın Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.

mrhb arkadaşlar ben iki defa tüp yaptırtım hamile
kaldım ama düşük yaptım konyadan gelmiştim ücünçüyü yaptırmak istiyorum ama malesef kalacak yerim olmadıgı icin gelemiyom daha önce akrabam vardı oda istanbuldan taşındı konyayaya geldi o yüzden kalacak yerim yok otellerde pahalı neyapacacagımı bilmiyorum

kaldım ama düşük yaptım konyadan gelmiştim ücünçüyü yaptırmak istiyorum ama malesef kalacak yerim olmadıgı icin gelemiyom daha önce akrabam vardı oda istanbuldan taşındı konyayaya geldi o yüzden kalacak yerim yok otellerde pahalı neyapacacagımı bilmiyorum

anlamadım arkadasım sen bekarmısın hem merkezlerın konaklama yerlerı var ama ne kadardır bılmıyom herkhalde otelden ucuzdur

arkadaslar bende bayramdan sonra 2.defa tup yapmayı dusunuyom ama jınemed mı yoksa almanmı karar veremıyom ılk denememıde jınemedde yaptırdım negatıf oldu malesef bı yandanda bayan doktor ısıyorum ama ısın ehlısı bana ulun bey gıbı gelıyoo sız almanda bayana yaptıran yokmu ayyyyy ne yapsam herkes olumlu gercı almanda. jınemedde hıc denecek kadar yorum yok herhalde buyuk ıhtımalle alman da yaptırıcam ama bı yandanda dıyyorumkı ılkını orda yaptırdım 2.yı daha dıkkat ederler dıyorum bı yandanda bı daha pısman olmak ıstemıyom bıde ben teksen beydee yaptırdım transfer olduktan sonra doktor benım yanıma gelmedı benı yanına cagırdı o tavrının dısında her seyı ııı ama bıemıyom hayırlısı bakalım daha 2 ayım var karar vemem ıcın hayırlısı
arakadaslar bı de bı sey sorcam kısa protokol uzun protokol nedır acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüp bebek tedavisinde uygulanan tedavi protokolleri nelerdir?
Tüp bebek tedavisinde amaçlanan anne adayında kaliteli yumurta elde edilmesine yönelik uygulanacak tedavi yönteminin doğru seçimi oldukça önemlidir. Bu nedenle, ilk muayenede yumurtalık rezervinin USG ile saptanması ve temel hormon düzeylerinin bilinmesi gereklidir. Tedaviye başlama döneminde anne adayının yumurtalık rezervi iyi düzeyde ve istenen sayıda yumurta verebilecek ise, yumurta gelişim ve çatlama sürecinin kontrolünün tıbbi ekipte olacağı tedavi yöntemi seçilir (long-uzun protokol). Bu yöntemde, anne adayı âdetinin 21. günü tedavinin ilk aşamasını başlatır, ilaç kullanmaya başlar. Bu ilacı kullanırken göreceği âdetin 3. Günü veya adet gerçekleşmezse ilacın 14. Günü tedavinin ikinci aşamasına geçer. Diğer tedavi yönteminde, anne adayının yumurtalık rezervinin istenen sayıda yumurta geliştirme konusunda dikkat edilmesinin gerekliliği saptanmışsa tercih edilir. Bu yöntemde anne adayında âdetinin üçüncü günü doğrudan yumurta geliştirici ilaçlara başlanır.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Kisaca yumurta rezervi iyi olarak değerlendirilen hastalarda uzun protokol----- daha yetersiz değerlendirilen hastalarda kisa protokol uygulanir......

SEVGİLİ ANTARES KONAKLAMA SORUNUNU KAFANA TAKMAKTA HAKLISIN ELBETTE. SENİ İYİ ANLIYORUM. BEN ALMAN HASTANESİNİN KONAKLAMA BİRİMİ OLDUĞUNU BİLİYORUM .ÜCRETLERİNİ DE BİLGİ ALIP SANA SÖYLERİM. BELKİ PAHALI OLABLİRİ NETİCEDE ALMAN HASTANESİ....
AMA KAMU KURUMLARININDA MİSAFİRHANELERİ VAR. ÖĞRETMENEVİ, POLİSEVLERİ SSK MİSAFİRHANELERİ GİBİ. O KURUMUN MENSUBU OLMASANIZ BİLE OTELLERDEN DAHA UCUZ, GÜVENİNİLİR YERLER. TAKSİMDE ÖĞRETMENEVİ OLMASI GEREKLİ BİLDİĞİM KADARIYLA. İNTERNETTEN BİR ARAŞTIR....
TLF ÜCRET HAKKINDA BİLGİ ALIRSIN.HESABINA UYARSA DEĞERLENDİR BUNLARI...
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH ŞİMDİDEN

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

EĞER ALMANDA TAM KARAR VERİRSEN HABERİMİZ OLSUN .LİSTEYE EKLEYELİM SENİ. RAHATSIZLIĞIN NEYDİ ANTARES??? PAYLAŞIRSAN.DİĞER DENEMELİR KONYANIN NERESİNDE YAPTIRDIN?????
PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM...a.s.a.s.a.s.a.s.

[sıze="3"][ı]sevgili antares konaklama sorununu kafana takmakta haklısın elbette. Seni iyi anlıyorum. Ben alman hastanesinin konaklama birimi olduğunu biliyorum .ücretlerini de bilgi alıp sana söylerim. Belki pahalı olabliri neticede alman hastanesi....
Ama kamu kurumlarınında misafirhaneleri var. öğretmenevi, polisevleri ssk misafirhaneleri gibi. O kurumun mensubu olmasanız bile otellerden daha ucuz, güveninilir yerler. Taksimde öğretmenevi olması gerekli bildiğim kadarıyla. internetten bir araştır....
Tlf ücret hakkında bilgi alırsın.hesabına uyarsa değerlendir bunları...
Allah şifa versin inşaallah şimdiden
[/ı]
[/sıze]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

antares kalacak yer sorununu hallettin mi?
Naptın?
Sırf bunun için cayma sakın.
Mutlaka kararını ver bu zorluk seni yıldırmasın sakın.
Ayrıca dedğim gibi öğretmenevi misafirhaneler hakkında bilgi edinmeye çalış.
Oralar ucuz ve temiz kalacak yerler canım.

arkadaslar bende bayramdan sonra 2.defa tup yapmayı dusunuyom ama jınemed mı yoksa almanmı karar veremıyom ılk denememıde jınemedde yaptırdım negatıf oldu malesef bı yandanda bayan doktor ısıyorum ama ısın ehlısı bana ulun bey gıbı gelıyoo sız almanda bayana yaptıran yokmu ayyyyy ne yapsam herkes olumlu gercı almanda. jınemedde hıc denecek kadar yorum yok herhalde buyuk ıhtımalle alman da yaptırıcam ama bı yandanda dıyyorumkı ılkını orda yaptırdım 2.yı daha dıkkat ederler dıyorum bı yandanda bı daha pısman olmak ıstemıyom bıde ben teksen beydee yaptırdım transfer olduktan sonra doktor benım yanıma gelmedı benı yanına cagırdı o tavrının dısında her seyı ııı ama bıemıyom hayırlısı bakalım daha 2 ayım var karar vemem ıcın hayırlısı
arakadaslar bı de bı sey sorcam kısa protokol uzun protokol nedır acaba

SAROLCUM NAPTIN? KARAR VEREBİLDİN Mİ?
MERKEZLERİ İYİ DEĞERLENDİR MUTLAKA.
BİZLERE DE HABER VERDE BURDAN TEDAVİN HAKKINDA DA BİLGİ SAHİBİ OLALIM.
:emir_bebek:

Arkadaşlar hani alman hastanesinde tedavi görenler
tedavi görmeyi düşünenler
kararsız kalanlar
nerdesiniz?
Ben birkaç gündür ortalarda olmayınca hiçbiriniz yoksunuz!!!!
Tedavi görenler tedavileriniz nasıl gidiyor?
Niye anlatıp bizlere de hem bilgi hem cesaret vermiyorsunuz?

Arkadaşlar daha önce de belirtmiştim ben de Alman Hastanesinde tüp bebek yaptırdım bu 3.denememdi çok şükür Allahım yüzümüze güldü:)) 12.gün test sonucum 2098 çıktı!! hala inanamıyorum...bu ayın 28inde kontrolüm var inşallah kesesini görüp kalp atışlarını da duyabiliriz çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına...umudunuzu sakın kaybetmeyin ve doktorunuza güvenin;) benim doktorum Halit Fırat Erden ve transferimi de Ali Bey yaptı 3embriyo konuldu hepsi de 5.gün embriyosuydu...kızlar dua edin hep böyle devam etsin hayırlısıyla şu 15gün bir geçse...

Arkadaşlar daha önce de belirtmiştim ben de Alman Hastanesinde tüp bebek yaptırdım bu 3.denememdi çok şükür Allahım yüzümüze güldü:)) 12.gün test sonucum 2098 çıktı!! hala inanamıyorum...bu ayın 28inde kontrolüm var inşallah kesesini görüp kalp atışlarını da duyabiliriz çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına...umudunuzu sakın kaybetmeyin ve doktorunuza güvenin;) benim doktorum Halit Fırat Erden ve transferimi de Ali Bey yaptı 3embriyo konuldu hepsi de 5.gün embriyosuydu...kızlar dua edin hep böyle devam etsin hayırlısıyla şu 15gün bir geçse...

SEVGİLİ ANASTASYA HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.
SENİN MUTLULUĞUN , MUTLU HABERİN EMİN OL BUNU OKUYAN HERKESE MORAL. IŞIK SEVİNÇ OLACAK.
İYİKİ VARSIN.
ALLAHIM İNŞALLAH BİZLERİN DUALARINI DA KABUL EDER....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba öncelikle hepinizin allah yardıımcısı olsun allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda tüm isteyenlere bebişlerini versin

bende 1 kere olumsuz aşılamadan sonra fazla beklemek istemediğim için tüp bebeğe karar verdim bu arada istanbuldan zonguldağa taşındım ve tüp bebek denemem için alman hastanesini seçtim iyikide seçmişim

ben pko hastasıyım eşimde bir problem yok tavsiye üzerine Burçak hanımdan randevu aldım adetimin 2.günü gelmemi istemişti muayeneden sonra eczaneyede uğrayıp ilaçlarımı alıp tedavime başladım 3 tane 5.gün embriyosu transferi yapıldı çok şükürki bu zamana kadar bir aksilik çıkmadan hamileliğimi sürdürdüm darısı inşallah hepinizin başına

belki hastane çok kalabalık olabilir ama sakın bu sizin moralinizi bozmasın o kadar çok hastası olduğu için gerçekten birçok konuda oldukça tecrübeliler ve psikolojinizden anlıyorlar özellikle ben kendi doktorumdan çok memnunum halada kontrollerim için her ay istanbulda burçak hanıma gidip geliyoruz inşallah doğumumuda orada yaptırmak istiyorum eğer yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve cevaplarım

herkese bol şanslar

ben kız kardeşimin ismiyle siteye girdim o nedenle bekar çıkıyor yoksa evliyim sorunumuz çok büyük degil benim polioverlik var eşide sorun yok benim doktorum esra hanımidi benim sadece kalacak yerim yok eger lojman largibi ucuzise bakarım ben konya merkezde oturuyorumiyice araştırmakgerekiyor ama bilmiyorumki nasıl araştıracagımı allah büyük nasib

Back
X