• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.:sm_confused::sm_confused:

Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
:nazar::nazar:
DEVAM EDECEKkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
BEYAZ KURUSOĞAN KÜRÜNÜN NELERE FAYDALI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ?
31/10/2008 · Kategori: İBRAHİM SARAÇOĞLU
31.10.2008 deki seda sayanın programına katılan bitki profesörü,dr. ibrahim adnan saraçoğlu yine hr haftaki gibi ;bitkilerin mucizevi özelliklerinden bahsetti. hangi bitki nelere faydalı,bu bitkileri nasıl kullanmalı gibi sorulara yanıtlar verdi.
BEYAZ KURU SOĞAN KÜRÜNÜN UYGULANIŞI VE FAYDALARI:
Orta boy beyaz kuru soğanın kabuklarını soyun ve 2,5 su bardağı klorsuz suyu kaynatıp içine atın 5 dakika kaynatın .15 gün boyunca hergün taze olarak hazırlayın ve öğleden önce ve sonra bunun suyunu için.
polikistikoveri olanlara,sitresten dolayı adet gecikmiş olan hanımalra,ve küçük miyomlara karşı çok faydalı olacaktır.a
kuru soğanın bir başka özelliğide;erkeklerde meydana gelen prostatit yani prostat içi iltaihaplanmalarına karşıda şifa sağlamasıdır.bunun içinde erkekler soğanı dilimleyin ve bir dilim ekmekle birlikte tüketin bu iltihaptan dolayı meydana gelen ağrılarınıza çözüm olacaktır.
kuru beyaz soğanın bir başka şifası; özellikle hanımlarda meyda gelmiş olan sırtta,omuzda yada vücudun herhangi biryerinde çıkmış olan iltihaplı sivilceler için de çok faydalı oluşudur. bunun için kuru beyaz soğanın suyunu çıkarın ve iltihaplı sivilcelerin üzerine pamuklu kulak çöpü yardımıyla sürün. günde ikidefa uygulayın. iltihaplı sivilcelerin kuruduğunu göreceksiniz.
kuru soğanın diğe bir şifasıda ,akıntısı çok fazla olan hanımlar hamile kalmakta zorluk çekerler. eğer tüp bebek yapmaya karar verdiyseniz ve çok fazla akıntı şikayetiniz de varsa doktorunuza da danışarak öncelikle bu soğan kürünü uygulayıp akıntılarınızdan kurtulun ve daha sonra tüp bebek işlemlerine başlayın .daha başarılı sonuçlar alırsınız.a.s.a.s.a.s.
son olarak ta kurusoğanın kulak ağrılarınada iyi geldiğine değinen saraçoğlu; bunun içinde ;yine soğanın kendi suyunu çıkarın ve sadece 1 damla ağrıyan kulağınıza damlatın . ağrınızın bir anda bıçakla kesilmiş gibi kesileceğinizi göürsünüz diyor.

Daha ne diyeyim arkadaşlar ben başladim. Birde beyaz soğani ince ince kiyip üzerine sumak bolca dökerek haftada 4-5 kez yemeklerden bir saat önce yemekte yumurtalik kisti olanlara çok faydaliymiş.
Ayrica soğan kürüne kuru incir kürüde birlikte uygulanabiliyormuş.
Bildiğiniz gibi kuru incir kürü yumurtaliklarin rezervini arttiriyor ve yumurta çatlatmaya da çok faydaliymiş...
Ben demiyorum tabi bunlari haşa !!!!! Prof.dr. Ibrahim saraçoğlu diyor ben sadece iletiyorum...
Yanliş anlaşilmasin....

Benim bünyem sürekli yumurtaliklarimda kist oluşturuyor.
Ameliyat olduktan sonra 15-20 gün sonra bile yine yumurtalik kistlerim oluşuyor.
Bu da tüp bebeğe engel oluyor zaten.

Tüp bebeğe başlamayi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Ben 15 gün yapacağim.
Sonra da incir kürüne ve kuru soğani sumakla yemeğe devam edeceğim.
Daha bir ayim var önümde .tüp bebek tedavisine başlamadan vajinal akintisi ve yumurtalik kisti olan hastalarin beyaz soğan kürü tedavi şansini artirirmiş prof.dr.ibrahim saraçoğlu diyor walla...

slm arkadaşlar bende tüp bebek için bahçeci kliniğine gitmiştim. Prof Mustafa Bahçeciye muayene olduktan sonra vitamin haplarına başladım şu an onları kullanıyorum yaklaşık 1 ay sonraki reglimde tekrar görüşüp gerekli tedaviye iğnelerime başlıcam Allah kısmet ederse. benim yumurta rezervimin azaldığı söylenmişti ve eşiminde sperm sayıları ve hareketliliği az dı. daha öncede 2 kez aşılama denemiştim edirnede malesef tutmadı. ilk denemem olacak tüp bebekte olumlu sonuç almayı umuyorum inş ve hep birliktee dileğiylee...

slm arkadaşlar bende tüp bebek için bahçeci kliniğine gitmiştim. Prof Mustafa Bahçeciye muayene olduktan sonra vitamin haplarına başladım şu an onları kullanıyorum yaklaşık 1 ay sonraki reglimde tekrar görüşüp gerekli tedaviye iğnelerime başlıcam Allah kısmet ederse. benim yumurta rezervimin azaldığı söylenmişti ve eşiminde sperm sayıları ve hareketliliği az dı. daha öncede 2 kez aşılama denemiştim edirnede malesef tutmadı. ilk denemem olacak tüp bebekte olumlu sonuç almayı umuyorum inş ve hep birliktee dileğiylee...

HOŞGELDİN GLSN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. VİTAMİN DERKEN SANA DA ELEVİT- FOLBİOL-BENOXİL Mİ VERDİLER. BANA ONLAR VERİLMİŞTİ.
ALAH ŞİMDİDEN SANA BOL ŞİFALAR VERSİN.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN.
LİSTEYE SENİDE EKLİYORUM.:1shok:kaydirigubbakcemile5

HOŞGELDİN GLSN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. VİTAMİN DERKEN SANA DA ELEVİT- FOLBİOL-BENOXİL Mİ VERDİLER. BANA ONLAR VERİLMİŞTİ.
ALAH ŞİMDİDEN SANA BOL ŞİFALAR VERSİN.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN.
LİSTEYE SENİDE EKLİYORUM.:1shok:kaydirigubbakcemile5

hb cnm saol. evet aynen onlar verildi birde rulid onu eşimle birlikte kullandık 7 gün boyunca ve flucan onuda kliniğe gittiğim gün kullanıcam cnm. Aminn inş cnm. yanlız şimdiden yumurta toplatma gününü düşünüyorumm acaba nasıl olacak geçecek die biraz korkuyorum daa :p

shenay34 canım senin de dediğin gibi ve kısaca gayret bizden takdir Allah tan.biz üzerimize düşeni yapalım ama ondan sonra çok ama çok dua edelim.ve gerçekten arkadaşlar birbirimize çok dua edelim.tüp bebek tedavisi gören veya imkanı olmayan ve bebeği olmayan tüm insanlara dualarımız gönderlim.hiçbiey kaybetmeyiz aksine kaznırız inşallah.

YA cnm beni de listene ekle bende alman hastanesi doktor ululn ulunun hastasıyım.. daha öncede yazmıştım sana..

KARAMELLİ NESCAFECİM SEN MERAK ETME. BEN SENİ DAHA İLK GÜN LİSTEYE EKLEDİM. LİSTENİN BAŞINDASIN SEN....
AAA HİÇ EKLEMEZ OLUR MUYUM?
BEN İLK SAYFADAKİ LİSTEYİ SÜREKLİ GÜNCELLİYORUM. TAKİP ETMEK DAHA KOLAY OLSUN DİYE.
HER GÜN 1.SAYFADAKİ İLK MESAJI GÜNCELLİYORUM. HERKES ORDAN RAHATÇA TAKİP ETSİN DİYE
hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:a.s.:nazar:

Son düzenleme:
ben de alman hastanesi mudayimlerindenim:))) bu oradaki üçüncü tüp bebek denemem, doktorum Halit Bey...inş. bu sefer diyoruz bakalım...bu arada akapunktura da başlamışlar iyi olmuş,biraz canım yandı ama inş. bi faydası olur...

Tamam tatlım teşekkür ederim sana..

RİCA EDERİM KARAMELLİ NESCAFECİM NASIL GİDİYOR BU ARADA TEDAVİYE SEN BAŞLAMIŞTIN.
ANLATIRSAN GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERSEN SEVİNİRİZ CANIM...
ALLAH KOLAYLIK VERSİN...
BENDE DE ARTIK HEYECAN ARTIYOR MALUM BU AY REGL OLDUM.
ARTIK GERİ SAYIM BAŞLADI BENİM İÇİN DE ..TEDAVİYE BAŞLAMAYA 28 GÜNDEN AZ ZAMAN KALDI. ALLLAHTAN BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA VE HALİT BEY UYGUN GÖRÜRSE TABİ....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

shenay34 canım senin de dediğin gibi ve kısaca gayret bizden takdir Allah tan.biz üzerimize düşeni yapalım ama ondan sonra çok ama çok dua edelim.ve gerçekten arkadaşlar birbirimize çok dua edelim.tüp bebek tedavisi gören veya imkanı olmayan ve bebeği olmayan tüm insanlara dualarımız gönderlim.hiçbiey kaybetmeyiz aksine kaznırız inşallah.

AMİN MEGULCÜM.....
DÜN NİHAT HATİPOĞLU'NUN PROGRAMINI İZLİYORDUM. HOCAMIN DEDĞİ BİR CÜMLE BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ.
BİR ANNE ARAMIŞTI HOCAYI. ÇOCUĞUNU 18 YAŞINDA KAYBETMİŞ. RAHMETLİ BÖBREK YETMEZLİĞİNDEN VEFAT ETMİŞ, 10 YIL TEDAVİ GÖRMÜŞ. AMA MEVLAM YANINA ALMAYI UYGUN GÖRMÜŞ. ANNE ÇOK ÜZÜNTÜLÜ TABİ.
HOCA O AN DEDİKİ " ALLAH SİZLERDEN NE ALIRSA SİZE FAZLASIYLA GERİ VERECEKTİR!!!!! BUNU SAKIN UNUTMAYIN.. BUNUN BİLİNCİNDE OLUN!!!"""
BEN ÇOK DUYGULANDIM. VE SENİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
ALLAHA EMANET OL..ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...a.s.:nazar::nazar::nazar:

ben de alman hastanesi mudayimlerindenim:))) bu oradaki üçüncü tüp bebek denemem, doktorum Halit Bey...inş. bu sefer diyoruz bakalım...bu arada akapunktura da başlamışlar iyi olmuş,biraz canım yandı ama inş. bi faydası olur...

HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN ANASTASYACIM...
SENİNLE DR AYNI. BENİMDE DR. HALİT FIRAT ERDEN. ŞU AN AMERİKA'YA GİTTİ. BİZİ DE BIRAKTI BURALARDA. BİR AN ÖNCE HAYIRLISI İLE GELİP BİZİ TEDAVİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ....
İNŞAALLAH ÜÇÜNCÜ DENEMEN DE OLUMLU SONUÇLAR ALIRSIN. ALLAHIM İNŞAALLAH SENİN YÜZÜNÜ SONRA DA BİZLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....
AKUPUNKTURA BAŞLADIN DEMEK!!!
SÜPERSİN!!!
BENDE DÜŞÜNÜYORUM... DRUM Bİ GELSİN. DİYE BEKLİYORUM. TÜP BEBEK AŞAMISINDA İKİ SEANSTA ÜCRETSİZ İMKANI MUTLAKA DEĞERLENDİRECĞİM....
BİZLERE AKUPUNKTURDAN BİRAZ BAHSEDER MİSİN? BEN ÇOK MERAK EDİYORUM?
NE ZAMAN BAŞLADIN?
KAÇ SEANS GÖRECEKSİN?EKSTRA MALİYETİ NE OLACAK?
AVANTAJLARI NELER?
TÜP BEBEKLE İLGİLİ PROBLEMİNDEN RAHATSIZLIĞINDAN BAHSEDERSEN BİRAZ SEVİNİRİM. BÖYLECE DAHA BİLGİLİ OLURUZ SENİN HAKKINDA. LİSTEYE EKLERKEN ONLARI DA YAZIYORUM.ARKADAŞLARA BİLGİ OLSUN DİYE....
ALLAHA EMANET OL..
YAHU ANASTASYACIM DAHA İLK GÜNDEN NE KADAR SORU SORMUŞUM SANA...:teytey::teytey:

hb cnm saol. evet aynen onlar verildi birde rulid onu eşimle birlikte kullandık 7 gün boyunca ve flucan onuda kliniğe gittiğim gün kullanıcam cnm. Aminn inş cnm. yanlız şimdiden yumurta toplatma gününü düşünüyorumm acaba nasıl olacak geçecek die biraz korkuyorum daa :p

ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN GLSN...
HERŞEYİ OLURUNA BIRAKMAK RAHAT OL DEMEK KOLAY...
BİR İŞE YARAMAYACAĞINI DA BİLİYORUM ZATEN...
BENİM TAVSİYEM HERŞEY ALLAHTAN VERENDE O .... VERMEYEN DE O.
OL DERSE LUR, OLMA DEMEZSE HERŞEY NAFİLE....
EĞER ALLAHIM BİZLERE VERMEZSE İSTEDİĞİMİZİ MUTLAKA BUNDA DA HAYIR VARDIR.
RABBİM HİÇBİR ŞEYİ BİZLERE ZULÜM YADA KÖTÜLÜK OLSUN DİYE YAPMAZ ASLLLAA!!!
HEP DİYORUM BÖYLE EVLAT OLACAĞINA OLMAZ OLSUN DEDİRTMEK İÇİN VERMEZSE VERMEZ....
HERŞEY O'NDAN...
GERİSİ ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL ASLINDA.
AMA ALMAN HASTANESİ GİBİ BİR HASTANEDE VE DR İLE BİRLİKTE OLMAK BU İŞE ONLARLA BAŞLAMAKTA BİZİM ŞANSIMIZI ARTIRIR...
DEMEK İSTEDİĞİM BÖYLE DÜŞÜN ...
BANA ENİ İYİ TERAPİDEN DAHA İYİ GELİYOR.
OLMADI MI PSİKOLOG IŞIL ERTÜZÜN'DEN RANDEVU AL...ONUN TAVSİYELERİ RAHATLATABİLİR BELKİ.
ALLAHA EMANET OL..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

AMİN MEGULCÜM.....
DÜN NİHAT HATİPOĞLU'NUN PROGRAMINI İZLİYORDUM. HOCAMIN DEDĞİ BİR CÜMLE BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ.
BİR ANNE ARAMIŞTI HOCAYI. ÇOCUĞUNU 18 YAŞINDA KAYBETMİŞ. RAHMETLİ BÖBREK YETMEZLİĞİNDEN VEFAT ETMİŞ, 10 YIL TEDAVİ GÖRMÜŞ. AMA MEVLAM YANINA ALMAYI UYGUN GÖRMÜŞ. ANNE ÇOK ÜZÜNTÜLÜ TABİ.
HOCA O AN DEDİKİ " ALLAH SİZLERDEN NE ALIRSA SİZE FAZLASIYLA GERİ VERECEKTİR!!!!! BUNU SAKIN UNUTMAYIN.. BUNUN BİLİNCİNDE OLUN!!!"""
BEN ÇOK DUYGULANDIM. VE SENİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
ALLAHA EMANET OL..ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...a.s.:nazar::nazar::nazar:

sağol canım.herşey bizler için.Allahım merhamet etsin imtihan etmesin inşallah.:Saruboceq:

ewt bende aynı sekılde hamile kaldım alman hastanesınde ustelıkte üçüzlerımoldu .memnunum yanı.

Back
X