• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
Arkadaşlar hani alman hastanesinde tedavi görenler
tedavi görmeyi düşünenler
kararsız kalanlar
nerdesiniz?
Ben birkaç gündür ortalarda olmayınca hiçbiriniz yoksunuz!!!!
Tedavi görenler tedavileriniz nasıl gidiyor?
Niye anlatıp bizlere de hem bilgi hem cesaret vermiyorsunuz?

Merhaba arkadasım..
Benim yumurtalarım toplandı.. 35 tane yumurta topladılar.. Ancak sadece 10 tanesi orta kalitede emriyo haline geldi.. Transfer için gün bekliyorum hadi hayırlısı..:nazar::1hug:

sevgili anastasya hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.
Senin mutluluğun , mutlu haberin emin ol bunu okuyan herkese moral. ışık sevinç olacak.
Iyiki varsın.
Allahım inşallah bizlerin dualarını da kabul eder....:cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

anastasya benim dr halit fırat erden'di. Ben onun gelmesini bekledim. 14 kasımda geldi zaten. Sen hesap ettim de o amerikaya gidince başladın mı tüp bebek tedavisine ...onun emanet ettiği bir dr'a?

Merhaba arkadasım..
Benim yumurtalarım toplandı.. 35 tane yumurta topladılar.. Ancak sadece 10 tanesi orta kalitede emriyo haline geldi.. Transfer için gün bekliyorum hadi hayırlısı..:nazar::1hug:

SEVGİLİ KARAMELLİ NESCAFECİM MAAŞALLAH 35 TANE YUMURTA TOPLAMIŞLAR. VE YİNE MAAŞALLAH 10 TANE KALİTELİ EMBRİYON VAR.:nazar::nazar:
AMAN NAZAR DEĞMESİN...
ALLAHIM SENİN AYAĞINI TAŞTAN ESİRGESİN!! (CANIM ANNEM BANA HEP BÖYLE DUA EDER . İÇİMDEN GELDİ.!!!!)
ALLAHA EMANET OL. GERİ SAYIMA KAÇ GÜN KALDI?
BİZLERE İNŞAALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ VERİRSİN.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP EDEN ALLAHIMDAN YİNE HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETMESİNİ DİLEYELİM...

merhaba öncelikle hepinizin allah yardıımcısı olsun allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda tüm isteyenlere bebişlerini versin

bende 1 kere olumsuz aşılamadan sonra fazla beklemek istemediğim için tüp bebeğe karar verdim bu arada istanbuldan zonguldağa taşındım ve tüp bebek denemem için alman hastanesini seçtim iyikide seçmişim

ben pko hastasıyım eşimde bir problem yok tavsiye üzerine burçak hanımdan randevu aldım adetimin 2.günü gelmemi istemişti muayeneden sonra eczaneyede uğrayıp ilaçlarımı alıp tedavime başladım 3 tane 5.gün embriyosu transferi yapıldı çok şükürki bu zamana kadar bir aksilik çıkmadan hamileliğimi sürdürdüm darısı inşallah hepinizin başına

belki hastane çok kalabalık olabilir ama sakın bu sizin moralinizi bozmasın o kadar çok hastası olduğu için gerçekten birçok konuda oldukça tecrübeliler ve psikolojinizden anlıyorlar özellikle ben kendi doktorumdan çok memnunum halada kontrollerim için her ay istanbulda burçak hanıma gidip geliyoruz inşallah doğumumuda orada yaptırmak istiyorum eğer yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve cevaplarım

herkese bol şanslar

teşekkür edirm sevgili sece.
Bende eğer bir aksilik olmazsa geri sayıma başlayacağım ve tedavim bu ayın sonunda başlayacak.
26-28 kasım gibi adet olmayı bekliyorum.
Herşeyin hayırlısı.
Senin adina çok sevindim. Ayrıca seni burda görmek çok güzel.
Alman hastanesi hakkında kararsız olan yada tüp bebek hakkında sorusu olanlarımaz cevaplarsın deneyimlerinle...
Kendine iyi bak.allah emanet ol....

ARKADAŞLAR BUGÜNLERDE STRESTEN ARINMAK İÇİN EBRU GÜNDEŞ'İN HARİKA İSİMLİ ŞARKISIN DİNLİYORUM.
HARİKA GERÇEKTEN.
İNSANI MOTİVE EDİYOR.
BİLİYORUM NERDEN ÇIKTI SHENAY34 DİYECEKSİNİZ AMA İÇİMDEN GELDİ YAZDIM...
DİNLEYİN SİZDE DE İŞE YARAYACAKTIR.
HATTA DİNLEYENLER VARDIR BELKİ DE ARAMIZDA....hihoyyythihoyyythihoyyyt

arkadaşlar burayı okuyan herkesi ankete davet ediyorum. çünkü merak ediyorum. Ne düşündüğünüzü?????

teşekkür edirm sevgili sece.
Bende eğer bir aksilik olmazsa geri sayıma başlayacağım ve tedavim bu ayın sonunda başlayacak.
26-28 kasım gibi adet olmayı bekliyorum.
Herşeyin hayırlısı.
Senin adina çok sevindim. Ayrıca seni burda görmek çok güzel.
Alman hastanesi hakkında kararsız olan yada tüp bebek hakkında sorusu olanlarımaz cevaplarsın deneyimlerinle...
Kendine iyi bak.allah emanet ol....

sevgili sece sen deneyimlisin. birşey merak ediyorum. şimdi ilaçlarımı aldım. daha tedavinin başlamasına zaman da var zaten. ama merak ediyorum. bana kısa protokol uygulanacak. hangi ilaçları alarak başlıyorum ilk önce? pregon iğnelerle mi direkt başlıyoruz? bende burun spreyi falan yok.merak ettim bilgin varsa bekliyorm, hastaneye gidince zaten söylerler elbette ama merak ettim.
bu konuda bilgisi olan herkese açıktır, sorum

arkadaşlar ikinci aşılamamıın sonucunu bugün aldım ve negatif bahçeci kliniği ali mesut doktorum ve çok memnunum olmamış olabilir ama allahın takdiri napalım ben memnunum yinede fazlasıyla ilgilenilio ben ve eşimle doktorumuzda çok çok ii bi insan bugün konuştuk testi alınca yılbaşından sonra tüp bebeğe geçicez sanırım ben bu forumda yeniyim sadece fikrimi sölemek sizinle bişeyler paylaşmak istedim

arkadaşlar ikinci aşılamamıın sonucunu bugün aldım ve negatif bahçeci kliniği ali mesut doktorum ve çok memnunum olmamış olabilir ama allahın takdiri napalım ben memnunum yinede fazlasıyla ilgilenilio ben ve eşimle doktorumuzda çok çok ii bi insan bugün konuştuk testi alınca yılbaşından sonra tüp bebeğe geçicez sanırım ben bu forumda yeniyim sadece fikrimi sölemek sizinle bişeyler paylaşmak istedim

HOŞGELDİN RROSE ARAMIZA.....
ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİT ETSİN DAİMA. ÖNEMLİ OLAN HEP DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDE OLDUĞUNA İNANMAK. GERİSİ SENİNDE DEDİĞİN GİBİ TAKDİR.
TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM.
PROBLEMLERİNİ VE TEDAVİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM.
ALLAHA EMANET OL CANIM:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin rrose aramıza.....
Allah herşeyin hayırlısını nasit etsin daima. önemli olan hep doğru zamanda doğru yerde olduğuna inanmak. Gerisi seninde dediğin gibi takdir.
Tüp bebek tedavisinde şimdiden başarılar diliyorum.
Problemlerini ve tedavini bizimle paylaşırsan sevinirim.
Allaha emanet ol canım:nazar::nazar::nazar:

seni de listeye ekleriz hem. Biraz rahatsızlığını anlatırsan.

Merhabalar ben ankara anatolia da bir kez tüp bebek denedim tutmadı,şimdi alman hastanesine gitmek istiyorum halit fırat erdeni çok tavsiye ediyorlar bir tanıdığımda onun hastası ve şu anda ikiz sahibi tabi bu işler allahtan,allah verirse olacak,fakat istanbul da kalacak yer sorun olacak gibi geliyor gerçi ankarada hastanenin misafirhanesinde kaldım fiyatı uygundu,istanbulda nerede kalıcam hiç tanıdığımda yok bu olayın tüp bebek maliyetini fazlasıyla artıracağını düşünüyorum.tüp bebek fiyatları aynı raporum da var o sorun olmaz ama kalacak yer sorun bu konu da fikri olan varmı istanbulda yaşayanlar hastaneye gidip şehir dışından gelenleri görenler durum nasıl? Nerelerde kalıyorlar?ya da şehir dışından gidip orada tedavi görenler?bütün tedavi boyuncamı istanbulda kaldılar yoksa şehirlerinde anlaşmalı dr.la tedavi görüp yumurta toplama günümü gittiler cevaplarınızı bekliyorum sağolun...

merhabalar ben ankara anatolia da bir kez tüp bebek denedim tutmadı,şimdi alman hastanesine gitmek istiyorum halit fırat erdeni çok tavsiye ediyorlar bir tanıdığımda onun hastası ve şu anda ikiz sahibi tabi bu işler allahtan,allah verirse olacak,fakat istanbul da kalacak yer sorun olacak gibi geliyor gerçi ankarada hastanenin misafirhanesinde kaldım fiyatı uygundu,istanbulda nerede kalıcam hiç tanıdığımda yok bu olayın tüp bebek maliyetini fazlasıyla artıracağını düşünüyorum.tüp bebek fiyatları aynı raporum da var o sorun olmaz ama kalacak yer sorun bu konu da fikri olan varmı istanbulda yaşayanlar hastaneye gidip şehir dışından gelenleri görenler durum nasıl? Nerelerde kalıyorlar?ya da şehir dışından gidip orada tedavi görenler?bütün tedavi boyuncamı istanbulda kaldılar yoksa şehirlerinde anlaşmalı dr.la tedavi görüp yumurta toplama günümü gittiler cevaplarınızı bekliyorum sağolun...

gaye43 cüm hem alman hastanesi hemde kamu misafirhanelerinin fiyatlarını araştırıpı yazdım.
Inşaallah senin için yararlı olmuştur.
Bütün tedavi boyunca mı istanbul'da kaldılar diye sormuşsun.
Bunu bilmiyorum.
çünkü her hastanın durumu farklı olabilir.
Belki yolculuk etmesi riskli de olabilir.
En iyi cevabı alman hastanase tüp bebek servisini telefonla arayarak bilgi alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar ben ankara anatolia da bir kez tüp bebek denedim tutmadı,şimdi alman hastanesine gitmek istiyorum halit fırat erdeni çok tavsiye ediyorlar bir tanıdığımda onun hastası ve şu anda ikiz sahibi tabi bu işler allahtan,allah verirse olacak,fakat istanbul da kalacak yer sorun olacak gibi geliyor gerçi ankarada hastanenin misafirhanesinde kaldım fiyatı uygundu,istanbulda nerede kalıcam hiç tanıdığımda yok bu olayın tüp bebek maliyetini fazlasıyla artıracağını düşünüyorum.tüp bebek fiyatları aynı raporum da var o sorun olmaz ama kalacak yer sorun bu konu da fikri olan varmı istanbulda yaşayanlar hastaneye gidip şehir dışından gelenleri görenler durum nasıl? Nerelerde kalıyorlar?ya da şehir dışından gidip orada tedavi görenler?bütün tedavi boyuncamı istanbulda kaldılar yoksa şehirlerinde anlaşmalı dr.la tedavi görüp yumurta toplama günümü gittiler cevaplarınızı bekliyorum sağolun...

sevgili gaye43 ayrıca problemini yazarsan hastalığın hakkında ayrıca bilgi sahibi oluruz. Seni de listeye ekleriz. Ayrıca halit hoca gerçekten iyi bir doktordur. Biraz yoğun hastaları oluyor ama bu onun ne kadar iyi olduğunun da bir kanıtı aslında.
Ben ne zaman gitsem istanbul içi, istanbul dışı , yurtdışı hatta londra (ki londra tüp bebekte son derece başarılı bir ülkedir) lonrda'dan bile gelen hastaları sırada bekliyor onu...
Herşeyin hayırlısı.
Benimde pazartesi kontrol var.
Duruma göre tedaviye başlayabiliriz.
Halit hoca'nın bir huyu vardır.
Inanmazsa asla başlamaz tedaviye.
Herşeyi mükemmel görecek , inanacak yoksa sirf başlamak için başlamaz.
En ufak bir sıkıntı aklında kalmamalı...

sevgili gaye43 ayrıca problemini yazarsan hastalığın hakkında ayrıca bilgi sahibi oluruz. Seni de listeye ekleriz. Ayrıca halit hoca gerçekten iyi bir doktordur. Biraz yoğun hastaları oluyor ama bu onun ne kadar iyi olduğunun da bir kanıtı aslında.
Ben ne zaman gitsem istanbul içi, istanbul dışı , yurtdışı hatta londra (ki londra tüp bebekte son derece başarılı bir ülkedir) lonrda'dan bile gelen hastaları sırada bekliyor onu...
Herşeyin hayırlısı.
Benimde pazartesi kontrol var.
Duruma göre tedaviye başlayabiliriz.
Halit hoca'nın bir huyu vardır.
Inanmazsa asla başlamaz tedaviye.
Herşeyi mükemmel görecek , inanacak yoksa sirf başlamak için başlamaz.
En ufak bir sıkıntı aklında kalmamalı...

YA HARİKASIN,SAĞOL SHENAY34 SANA SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM ,BENİM İÇİN VAKTİNİ HARCAMIŞSIN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...İNŞALLAH KISA ZAMANDA BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUN,BİZİM SORUNUMUZ ERKEK İNFERTİLESİ SAYI DA PROBLEM VAR 1 KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM AMA SONUÇ NEGATİF...ŞİMDİ KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULUYORUZ ALLAH HEPİMİZİN HAKKINA HAYIRLISINI VERSİN...a.s.

ya harikasın,sağol shenay34 sana söyleyecek söz bulamıyorum ,benim için vaktini harcamışsın çok teşekkür ederim,allah razı olsun allah seninde gönlüne göre versin...inşallah kısa zamanda bebişlerine kavuşursun,bizim sorunumuz erkek infertilesi sayı da problem var 1 kez tüp bebek yaptırdım ama sonuç negatif...şimdi keçiboynuzu kürü uyguluyoruz allah hepimizin hakkına hayırlısını versin...a.s.

sevgili gaye43 estağfurullah ne demek?
Amin. Allah senden de razı olsun. Umarım işine yarar bilgiler. Umarım uygun bir yer bulursunuz.inşaallah sende bende dileyen isteyen herkes çocuklarına kavuşur hayırlısıyla.
Keçiboynuzu kürü çok etkili deniyor hayırlısı tabi.
Tedavine başlayınca aşamaları hakkında bilgi vermeni sabırsızlıkla bekliyorum.

Dkuscum bende üye oldum oraya. Yine shenay34 nickimle ordayım. Ama daha yeni bir sayfa olduğu için okuyorm sadece.
Ama güzel olmuş.
Alman hastanesi metin okucu beyle maille görüşmüştüm. Böyle birşeyin iyi olacağına dair belki bir katkımız olmuştur. Bizleri kadınlar kulübünden onlarda takip ediyordur artık.

ya dkuscum senin mesaj nereye gitti yahu. bir kere okudum bir daha yoksun.
ne oldu? silindi mi?

ARKADAŞLAR ALMAN HASTANESİ GRUBUNDA TEDAVİ GÖRENLER -GÖRMEYE DEVAM EDENLER-GÖRMEYİ DÜŞÜNÜNLER OLARAK SESLENİYORUM..

ARAMIZA KATILMANIZI BİZLERE RAHATSIZLIĞINIZI DR'NUZUN KİM OLDUĞUNU PAYLAŞMANIZI TEDAVİNİZİN NASIL GİTTİĞİNİ, MEMNUNİYETİNİZİ YADA MEMNUN OLMADIĞINIZ NOKTALARI İLETMENİZ ÇOK ÖNEMLİ...
BURADA SADECE LİSTEYE EKLEMEK DEĞİL İŞ.
ÖNEMLİ OLAN KİM NASIL BİR RAHATSIZLIĞI VARMIŞ, NE KADAR ZAMAN NEREDE NASIL BİR TEDAVİ GÖRMÜŞ YADA GÖRECEK?
NASIL BİR SONUÇ ELDE ETMİŞ?
MEMNUN MU NEDEN?
DEĞİL Mİ NEDEN?
ANCAK BU ŞEKİLDE HEM BİRBİRİMİZE HEM DE BİZDEN SONRA TEDAVİ GÖRECEK GÖRMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA GERÇEK ANLAMDA YARDIM ETMİŞ OLURUZ....
SAYGILAR...
ANLAYIŞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERa.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar unutmayalım. faydalı olmamamız için birlikte fikir alışverişi şart.

:nazar:Şenizkaramelli nescafecim ssen transferi bekliyordun ne yaptın? merak ettim seni.
nasılsın ? umarım şimdiye kadar olmadığın kadar iyisindir.
BİZLERİ MERAKTA BIRAKMA. SENİN İÇİN HAYIRLI OLACAK HABERLERİNİ BEKLİYORUM.

[ı]glsn ne yaptın[/ı]?

Ikimizin tedaviye başlama süreci yakındı çünkü. Kasım sonu aralık başındaydı. Nasılsın iyimisin?
Tedavi öncesi kendini nasıl hissediyorsun?
Bizleri bilgilendir gelişmeler hakkında.

[ı]anastasya ne yaptın?[/ı]

senin hamileliğin nasıl gidiyor.
Meraklandırma arada sırada yaşadığınıza dair selamlar yazın buraya bilelim.
Listeye eklenince kurtuluş yok benden.
Kendinizi nasıl hissettiğinize dair yazın buraya.

Arkadaşlar benim pazartesiye kontrol var.
Dr. Halit fırat bey amerikadan geldi.
Adetimden birkaç önce tedaviye başlanabilir mi diye kontrolum yapılacak.
Eğer problem çıkmazsa haftaya ilaçlara başlarım.
Ama herşeyin hayırlısı.
Zaman geçmez gibi geliyor ama geçiyor işte.
Sabretmek lazım.
Allah hepimizi sabırlı kullarından eylesin inşaallah.
Gidince akupunktur tedavisinide görüşecğim. Ayrıca psikolog ışıl hanımla da görüşmek için randevu alırım belki.

arkadaşlar bizim topiği aşağıdan buraya taşımışlar artık.
inşallah burdan görüp haberleşmeye geçebiliriz yine.

arkadaşlar merhabalr.öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize gönlümüzün muradı olan küçük meleklerimizi bağışlasın.
ben bu sene temmuz ayında alman hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum.2 denememdi.ilki ege ünv. oldu.doktorum burçak erzik.hala ona devam ediyorum.15 haftalık hamileyim.ne sorun olursa olsun gün saat önemli değil her an cep telefonundan arıyabiliyorum.gerçekten alman hastanesi doğru tercih.güven veriyor.ha şimdi bide transferden önce ve sonra akupunktur yapıyorlar.başarıyı artırıyormuş.hepimize bol şanslar.[ herkeze sevgiler..... ilk denemem negatif olunca yakında dondurulmuşlarımı denyeceğim ama bu kez tutunsunlar çok istiyorum allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.geçen dr. uma bitkisel kürlerden de yapsam başarı şansımı yükseltir mi ?diye sordum..gerek olmadığını ama psikolojik olarak kendini rahat hissedeceksen yap demişti.akupunkturun da iyi geldiğini duydum acaba transfer öncesi akupunktur yararlı olur mu ?aranızda yaptıran varmı?kaydirigubbakcemile5

Back