SEVGİLİ OXYCENarkadaşlar merhabalr.öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize gönlümüzün muradı olan küçük meleklerimizi bağışlasın.
ben bu sene temmuz ayında alman hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum.2 denememdi.ilki ege ünv. oldu.doktorum burçak erzik.hala ona devam ediyorum.15 haftalık hamileyim.ne sorun olursa olsun gün saat önemli değil her an cep telefonundan arıyabiliyorum.gerçekten alman hastanesi doğru tercih.güven veriyor.ha şimdi bide transferden önce ve sonra akupunktur yapıyorlar.başarıyı artırıyormuş.hepimize bol şanslar.[ herkeze sevgiler..... ilk denemem negatif olunca yakında dondurulmuşlarımı denyeceğim ama bu kez tutunsunlar çok istiyorum allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.geçen dr. uma bitkisel kürlerden de yapsam başarı şansımı yükseltir mi ?diye sordum..gerek olmadığını ama psikolojik olarak kendini rahat hissedeceksen yap demişti.akupunkturun da iyi geldiğini duydum acaba transfer öncesi akupunktur yararlı olur mu ?aranızda yaptıran varmı?kaydirigubbakcemile5
AKUPUNTUR TEDAVİSİNE ALLAHIN İZNİYLE BEN DÜN BAŞLADIM. HEM TÜP BEBEK TEDAVİSİNE DESTEK AMACIYLA HEMDE HER ANLAMDA KENDİMİ İYİ HİSSETMEK VE SAĞLIK SORUNLARIMIN TÜMÜNE İYİ ETKİ YAPACAK BİR YÖNTEM OLDUĞUNA İNANDIĞIM İÇİN....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim
- Konu Sahibi shenay34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sevgili oxycen
ben dün bahçeci kliniği'nde dr. Emel hanıma başladım. Aralık transferim olacağı için haftada iki kez uygulayacak. Tabi iş temposundan fırsat bulup düzenli bir şekilde gidebilirsem.
Hem nöral terapi - hemde akupunktur tedavisini birlikte uyguluyorlar.
Tüm şikayetlerimi gebe kalamamak-yumurtalık kisti-tiroit hastalığım-kabızlığıma kadar hepsini anlattım.
çünkü hepsinin anlatılması gerekiyor.
Böylece tüm yolunda gitmeyen işlere karşı vücuttaki sinirleri uyarıyor.
Tüp bebek tedavisine başlamadan en az beş hafta önce bu tedaviye başlamak gerekiyormuş.
ben dün bahçeci kliniği'nde dr. Emel hanıma başladım. Aralık transferim olacağı için haftada iki kez uygulayacak. Tabi iş temposundan fırsat bulup düzenli bir şekilde gidebilirsem.
Tüm şikayetlerimi gebe kalamamak-yumurtalık kisti-tiroit hastalığım-kabızlığıma kadar hepsini anlattım.
Tüp bebek tedavisine başlamadan en az beş hafta önce bu tedaviye başlamak gerekiyormuş.
VE SEVGİLİ OKSİJENCİM İSMİN GİBİ NÖRAL TERAPİ VE AKUPUNKURUN ASIL AMACI TÜM SİNİRLERE DOKULARA ULAŞIP KANLANMAYI VE OKSİJENİN ULAŞMASINI SAĞLAMAK.
İYİ BİR SONUÇ İÇİN DR.EMEL HANIM ON SEANS ÖNERİYOR.
İLK SEANS 150 YTL.
DİĞER SEANSLAR 100 YTL.
EĞER TÜP BEBEĞE YILBAŞINDAN SONRA BAŞLAYACAKSANIZ YANİ 20-25 GÜNDEN FAZLA ZAMANINIZ VARSA HAFTALIK SEANSLAR 1'E DÜŞÜYOR. TÜP BEBEK TEDAVİSİNE KADAR DEVAM EDİYOR.
AMA ÖZELLİKLE TÜP BEBEKTE TRANFERDEN HEMEN ÖNCE VE TRANSFERDEN HEMEN SONRA KESİNLİKLE ÇOK FAYDALIYMIŞ VE ÖNERİLİYORMUŞ.
KASIM AYI BOYUNCA İKİ SEANS ÜCRETSİZ. BEN ÜZÜLDÜM ÇÜNKÜ ARALIKTA BAŞLAYACAĞIM İÇİN BU HAKTAN MAHRUM KALACAĞIM.
İYİ BİR SONUÇ İÇİN DR.EMEL HANIM ON SEANS ÖNERİYOR.
İLK SEANS 150 YTL.
DİĞER SEANSLAR 100 YTL.
EĞER TÜP BEBEĞE YILBAŞINDAN SONRA BAŞLAYACAKSANIZ YANİ 20-25 GÜNDEN FAZLA ZAMANINIZ VARSA HAFTALIK SEANSLAR 1'E DÜŞÜYOR. TÜP BEBEK TEDAVİSİNE KADAR DEVAM EDİYOR.
AMA ÖZELLİKLE TÜP BEBEKTE TRANFERDEN HEMEN ÖNCE VE TRANSFERDEN HEMEN SONRA KESİNLİKLE ÇOK FAYDALIYMIŞ VE ÖNERİLİYORMUŞ.
KASIM AYI BOYUNCA İKİ SEANS ÜCRETSİZ. BEN ÜZÜLDÜM ÇÜNKÜ ARALIKTA BAŞLAYACAĞIM İÇİN BU HAKTAN MAHRUM KALACAĞIM.
Sevgili Üyelerimiz
Bu tip konularda site adresi verme , iletisim bilgileri verme olmasin, bu tür mesajlar silinecegi gibi site kurallarina göre yasaktir cezada alabilirsiniz. Sizlerden istegimiz hastane konusunda sadece deneyimlerin paylasilmasi, ilgilenen üyelerin dogru ve tarafsiz bilgilendirilmesidir. Buna dikkat etmenizi bekliyoruz.
Iyi paylasimlar diliyorum a.s.
Bu tip konularda site adresi verme , iletisim bilgileri verme olmasin, bu tür mesajlar silinecegi gibi site kurallarina göre yasaktir cezada alabilirsiniz. Sizlerden istegimiz hastane konusunda sadece deneyimlerin paylasilmasi, ilgilenen üyelerin dogru ve tarafsiz bilgilendirilmesidir. Buna dikkat etmenizi bekliyoruz.
Iyi paylasimlar diliyorum a.s.
sevgili sece sen deneyimlisin. birşey merak ediyorum. şimdi ilaçlarımı aldım. daha tedavinin başlamasına zaman da var zaten. ama merak ediyorum. bana kısa protokol uygulanacak. hangi ilaçları alarak başlıyorum ilk önce? pregon iğnelerle mi direkt başlıyoruz? bende burun spreyi falan yok.merak ettim bilgin varsa bekliyorm, hastaneye gidince zaten söylerler elbette ama merak ettim.
bu konuda bilgisi olan herkese açıktır, sorum
canım yeni gördüm mesajını kusura bakma inşallah geç kalmamışımdır banada kısa protokol uygulandı direk iğne ile başladım hatta 2.günü başlandı muayeneye gitmiştim burçak hanım ilçalarımı yazdı ve akşam başladım olmaya banada burun spreyi verilmedi onu ilk defa duydum
allah yardımcın olsun inşallah olumlu sonuçlanır
Merhabalar ben ankara anatolia da bir kez tüp bebek denedim tutmadı,şimdi alman hastanesine gitmek istiyorum halit fırat erdeni çok tavsiye ediyorlar bir tanıdığımda onun hastası ve şu anda ikiz sahibi tabi bu işler allahtan,allah verirse olacak,fakat istanbul da kalacak yer sorun olacak gibi geliyor gerçi ankarada hastanenin misafirhanesinde kaldım fiyatı uygundu,istanbulda nerede kalıcam hiç tanıdığımda yok bu olayın tüp bebek maliyetini fazlasıyla artıracağını düşünüyorum.tüp bebek fiyatları aynı raporum da var o sorun olmaz ama kalacak yer sorun bu konu da fikri olan varmı istanbulda yaşayanlar hastaneye gidip şehir dışından gelenleri görenler durum nasıl? Nerelerde kalıyorlar?ya da şehir dışından gidip orada tedavi görenler?bütün tedavi boyuncamı istanbulda kaldılar yoksa şehirlerinde anlaşmalı dr.la tedavi görüp yumurta toplama günümü gittiler cevaplarınızı bekliyorum sağolun...
canım raporum var demişsin ama ben geçen ay gittiğimde burçak hanım ssk ile anlaşması bitti hastanenin dedi ben yararlanmıyordum ama 32.haftada çalışabilir raporu alıcaktım bilgin olsun
Ben de alman hastanesinde tüp(mikroenjeksiyonla ) bebek yapmayı düşünüyorum ama henüz çok erken..en az 4 ay sonra.benim durumun biraz farklı.3 gebelik yaşadım. Sonuncusu 22 haftalıktı.genetik bozukluktan dolayı sonlandırıldı malesef..kromozom testi yaptırıp sonuca göre bu yöntemi düşünüyorduk ama normal hamilelikte risk olabilir.ayrıca mutlaka amniyosentez yapılacak.bunları göze alamıyorum artık.bizim için kötü olan olansa artık yaş sınırını aştığım için emekli sandığından yararlanamamam.bunlara ek olarak pgd yaptırmak ek bir para..sonuçta maliyet bayağı kabarık oluyor.şimdilik araştırmadayız.iilk tercih alman hastanesi..bakalım zaman ne gösterecek.
Umarım herkesin bebeği gelir ve kucağımıza alırız.
E
EU2
Ziyaretçi
Sevgili oxycen
Tüp bebek tedavisine başlamadan en az beş hafta önce bu tedaviye başlamak gerekiyormuş.[/Q :1hug: canım çok sağol bilgilerin için,bugün son kontrollerim için dr.gittim.nasip olursa çarşamba gününe transferim var.bu ay ilk denememin süre gelen şansını deneyeceğim.ilk transferim kadar heyecanlı olmasamda, biraz heyecanım var sanırım.tabii hiç birşeyin çok iyi garantisi yok ama tekrar denemem gerekirse başarı şansımı yükseltmek istiyorum. inşallah bebiklerimiz bu defa bize sımsıkı tutunurlar da başka birşeye gerek kalmaz ...sana da bol şans herşey gönlünce olur inşallah tatlım..kaydirigubbakcemile5
Sevgili oxycen
merhabalar. Umarım herşey iyi gider ve kavuşursun bebeğine. Halit bey en iyisini ve en kolayını yapar ona güven. Sevgi ve selamlarımı ilet lütfen. Oğlum Yiğit erden de onu kocaman öpmüş. Adım Işık hatırlar muhakkak.:CüvCüv::teytey:
ilk gördüğümde mutlaka senden bahseder, selamını iletirim birtanecik....merhabalar. Umarım herşey iyi gider ve kavuşursun bebeğine. Halit bey en iyisini ve en kolayını yapar ona güven. Sevgi ve selamlarımı ilet lütfen. Oğlum yiğit erden de onu kocaman öpmüş. Adım ışık hatırlar muhakkak.:cüvcüv::teytey:
Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim..
Son düzenleme:
SEVGİLİ EBRARIM40 İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA MADDİ MANEVİ PROBLEMLERİNİZİN ÇÖZÜMÜNDE ALLAH YAR VE YARDIMICINIZ OLUR.Ben de alman hastanesinde tüp(mikroenjeksiyonla ) bebek yapmayı düşünüyorum ama henüz çok erken..en az 4 ay sonra.benim durumun biraz farklı.3 gebelik yaşadım. Sonuncusu 22 haftalıktı.genetik bozukluktan dolayı sonlandırıldı malesef..kromozom testi yaptırıp sonuca göre bu yöntemi düşünüyorduk ama normal hamilelikte risk olabilir.ayrıca mutlaka amniyosentez yapılacak.bunları göze alamıyorum artık.bizim için kötü olan olansa artık yaş sınırını aştığım için emekli sandığından yararlanamamam.bunlara ek olarak pgd yaptırmak ek bir para..sonuçta maliyet bayağı kabarık oluyor.şimdilik araştırmadayız.iilk tercih alman hastanesi..bakalım zaman ne gösterecek.
HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİLDİR.
ALLAH OL DEDİKTEN SONRA OLUR ZATEN.
ALLAHIM İNŞAALLAH HEM SENİ HEMDE BİZLERİ BEBEKLERİMİZE KAVUŞTURMAYI NASİP EDER İNŞALLAH.
TABİ HEPİMİZİN İÇİN HAYIRLI OLAN ZAMANDA VE YERDE....
ALMAN HASTANSEİNDE GİDİP GELDİĞİMDE 40-45 YAŞ ORTALAMISNDA ÇOK FAZLA HASTAYLA KARŞILAŞIYORUM.
ÇÜNKÜ ZOR GEBELİKLER ZOR VAKALARDA ÖNCELİKLE BAŞVURULAN BİR HASTANE.
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA MADDİ MANEVİ PROBLEMLEİR AŞIP TEDAVİNE BAŞLAR, BEBEKLERİNE KAVUŞURSUN ....a.s.a.s.a.s.a.s.
sevgili oxygencimkızlaarr bana bilgi verirmisiniz, daha önceki denememde transfer sonrasında yiyecek-içeceklerime dikkat etmedim.neler yemeliyiz?
sen nerede tedavi görüyorsun? Alman grubunda mı? yoksa başka bir hastanede mi? hiç fark etmez bizler için.
doktorunun adı ndir?
birde rahatsızlığın neydi? tedavin nasıl başladı? nasıl devam ediyor?
akupunktur yaptırdın mı? akupunkturu nerede yaptırıyorsun? biraz anlatırsan hepimiz bilgi sahibi oluruz canım benim?
Son düzenleme:
E
EU2
Ziyaretçi
sevgili oxygencim
sen nerede tedavi görüyorsun? Alman grubunda mı? yoksa başka bir hastanede mi? hiç fark etmez bizler için.
doktorunun adı ndir?
birde rahatsızlığın neydi? tedavin nasıl başladı? nasıl devam ediyor?
akupunktur yaptırdın mı? akupunkturu nerede yaptırıyorsun? biraz anlatırsan hepimiz bilgi sahibi oluruz canım benim?
canım hayırlı bayramlar ,dondurulmuş embriyo transferim oldu , şu an bekliyorum pazartesi sonucum belli olacak çookk heyecanlıyım..... benim dr.um cem demirel acıbademde tedavi görüyorum. benim rahimin arka yan duvarında küçük myom um vardı.cerrahi yöntemle alındı aradan 2 yıl geçmesine rağmen hiç gebelik yaşamayınca,sebebsiz infertilite teşhisi ile eylül sonu ilk tüp bebek denemesi yaptık ,negatif sonuçla birlikte 4 dondurulmuşum vardı bu ay da 3 bebeğimle transferim oldu. akupunktur yaptırmayı düşündüm ama bu kez olmadı tabii..inşallah olumlu sonuçlanır da gerek kalmaz diyorum ....
sevgili oxygencim öncelikle bayramın mübarek olsun.canım hayırlı bayramlar ,dondurulmuş embriyo transferim oldu , şu an bekliyorum pazartesi sonucum belli olacak çookk heyecanlıyım..... benim dr.um cem demirel acıbademde tedavi görüyorum. benim rahimin arka yan duvarında küçük myom um vardı.cerrahi yöntemle alındı aradan 2 yıl geçmesine rağmen hiç gebelik yaşamayınca,sebebsiz infertilite teşhisi ile eylül sonu ilk tüp bebek denemesi yaptık ,negatif sonuçla birlikte 4 dondurulmuşum vardı bu ay da 3 bebeğimle transferim oldu. akupunktur yaptırmayı düşündüm ama bu kez olmadı tabii..inşallah olumlu sonuçlanır da gerek kalmaz diyorum ....
inşaallah hayırlısı ile pazartesi mutlu haberlerini alırsın bizlere de iletirsin...kalbim ve dualarım seninle...
ALLAHIM İNŞALLAH NURTOPU GİBİ EVLATLARI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER....
E
EU2
Ziyaretçi
sevgili oxygencim öncelikle bayramın mübarek olsun.
inşaallah hayırlısı ile pazartesi mutlu haberlerini alırsın bizlere de iletirsin...kalbim ve dualarım seninle...
ALLAHIM İNŞALLAH NURTOPU GİBİ EVLATLARI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER....
sağol canım , sana da hayırlı bayramlar ahhhh ahhh rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder de emeklerimiz boşa çıkmaz...aaammiiinn.. kaydirigubbakcemile3
sevgili oxygencim;shenaycım , senin tedavin nasıl gidiyor.akupunktur dan memnun musun ? canım,
ben şu an hem çikolata kistlerim için hem tiroit hastalığım için hemde adet düzensizliğine yönelik olarak akupunktur ve nöral terapi görüyorum. şu ana kadar üç seansa girdim .bayram girince bu hafta kaldı. ama pazartesi falan devam edecek yine. haftada iki seans girmem gerkiyor. umarım işe yarar. biraz canım yanıyor ama napalım işte katlanıyorum.
hem maddi olarak , hemde manevi olarak insan yıpranıyor ama hayırlısı....
eğer işe yararsa bu ay belki başlayabiliriz tüp bbek tedavisine....
çünkü ben iki kez ameliyat olduğum halde ameliyatımdan onbeş gün sonra bile çikolata kistlerim oluştu, sürekli büyüyor da...
birde ameliyat sonrası adet düzensizliği başladı. o yüzden tüp bebeğe bir türlü başlayamadım.
bu ay doğum kontrol ilacı desolett kullandım. bakalım bi taraftan akupunktura devam edeceğim.
dr emel hanımla görüştüm benim gibi iki zor vakada düzenli akupunktur tedavisi görenlerde pozitif sonuç almaya başlamışlar.
herşeyin hayırlısı tabi canım.
herşey ALLAHTAN....
DERTTE DERMANDA....a.s.a.s.a.s.