inşallah canım en önemli sey inanmak ! inanıyorum ki hepimiz olumlu sonuçlar alıcaz.seni üzmek istemem tatlım ama bende artık üzülmüyorum gerci umutla önüme bakıyorum.malesef meleğimi 4 aylıkken kaybettim ama tedaviyle alakası yok suyum erken gelmiş.öle işte canım haziran basında tedaviye baslıcaz kısmetse.tanışmaktan cok mutlu olurum.ha bu arada calışıyomusun?yani böyle figenncim...
senin kaç aylık oldu hamilelik?
nasıl geçiyor?
haziranda görüşmeyi bende çok isterim walla.
yeterki müsait olayım.
istanbuldayım zaten...
hepimiz inşallah olumlu sonuçlarla biraraya gelebiliriz
bu arada kişiden kişiye değişir ama benim 5.gün olmasına rağmen karın şişliği-gaz birazda bel ağrısı şikayeti haricinde şikayetim yok.
bakıyorum millette kasık ağrısı batmalar falan var.
gerçi hiç belirtis olmayanda hamile kalmış.
birçok belirtisi olanda adet olmuş.
yani kesin ve net birşey yok belirtilerle ilgili hayırlısı duamı ediyorum bekliyorum
kızlar iğneler beni acayip rahatsız etmeye başladı ya...
puresteron iğneleri.
iyici vurulan yerler sertleşti...
ALLAH herkese sabır versin..
gerçekten çok zahmetli ve meşakatli bir yoldayız..
teşekkür ederim canım ALLAH RAZI OLSUN TAVSİYELERİN İÇİN.yumurta toplamadn beri 4 gün geçti iğne yerleri benimde çok ağıyor. alkollü pamuk ile iyice ovarsan ve 1 er parça alkollü pamuğu üstünde bırakırsan şişlikler azıcık geçiyor canım
s.a. ukbacımmmsheynacım tebrık ederim inş. hayırlı sonuçlar alırsın canım
bayadır gıremiyordum baktımkı herşey olup bekleme aşamasındasın canım senın adına çooooooooooook sevindim herşey gonlunce olsun
inş
ve butun 12.gunu bekleyenlerde olumlu sonuçlar alır inş.
teşekkür ederim canım ALLAH RAZI OLSUN TAVSİYELERİN İÇİN.
ancak hastanedeki hemşirelerin bana dedği ovalamayın. iğne yanlış yerlere gider iyi olmaz.
tüm iğnelerde böyledir. hatta iğnenin dışarı çıkmasına yol açabilirsiniz deyince bende ovmadım herkesin düşüncesi farklı oluyor demekki!!!!
ha canım bu arada yumurta toplamadan beri dört gün dediğine göre daha transfer yapılmadı mı?
muhtemelen 5.günü transferi yapılacak herhalde sana?
merhaba...
bugün transferimin 8.günü oldu artık.
4 mayısa az kaldı.
transferden sonra ilk kez az önce duş aldım.
bantlarımı değiştirdim.
dualarımı ettim.
biraz da buralarda vakit geçireciğm sonra yine istirahat ederim...
hepiniizi öptüm..
figencimm aslında birkaç gündür istiyorum ama hep yağmur yağdı.
bugünde hava güneşli ama çok fazla rüzgar var bizim burda...
yarın iyi olursa iğneciye giderken yürümeyi düşünüyorum.
bu arada benim iğnelerimi hep annecim yapıyordu. 1-2 gün istanbul dışında olacak ilk kez dışarda yaptıracağım iğnelerimi...
canım annem benim iyiki var.
bu arada bende iğne yapmayı biliyorum. yakınlarımda oturan tedavi gören birileri olsaydı yaardım.
annem öğretti yıllardır yaparım bende...