teşekkür ederim kızlar.
tutkuncum şu an seni okurkende süt içiyordum kahvaltıda.
figencim birazdan yine işe gideceğim.
12 gibi hastaneyi arayacağım. embriyolar ile ilgili...
hayırlı sonuçlar diliyorum rabbimden...
kısmetse transferden sonra rapor alıp evde dinleneceğim...
bu şart oldu artık..
Canım o iğneleri dakika şaşmadan aynı saatte yaptır ve transferden sonrada genelde yat sadece iğne zamanı yürü birkaçgün çok önemli özellikle.Kahvaltının saati öğle yemeğin akşam ve ara saatler hepsine dikkat et ki vücudun dinç kalsın güçlü olsun.Ben sabah 7 de kalkıp kahvaltı yapıyor 8 de iğnemi oluyordum.Gelince süt sonra meyva bi tane yiyordum.öğlen mutlaka zeytinyağlı yiyordum salata ve yoğurtla.öğleden sonra yine meyva ve akşamları et ağırlıklı yemek yine yoğurt.gecede süt içip yatıyordum bu hamileliğimde de devam etti ve çok düzenli kilo aldım bebekte iyi gitti.inşallah sende nezamandır mücadele ediyorsun sonuç pozitif olur ve bebeğini kucağına alırsın.Allah anne olmanı nasip etsin.ayrıca bir sürü ilaç var kullanmaya başladım.
puregesteron iğne akşam iki ampul birden kalçadan.
ayrıca dostonix- tetradox (antibiyotik)
puredol ve yine vitaminlerime devam ediyorum.
protein ağırlıklı besleniyorum bol bolllllllll...
tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMİLEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM MMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
İnanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş
hayırlı olsun arkadasııımm.tebrik ediyorum seni cok mutlu oldum adınaa.allah herkese nasip etsin inşallah.merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMİLEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM MMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
İnanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş
tebrik ediorum akasyacım ALLAH tamamına erdirsin inşaalllahhhhh.merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMİLEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM MMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
senaycım cok mutlu oldum canım cocukların bayramında bebişlerin sana güzel bir hediye olmuş bence.allah inşallah tamamına erdirsinhayırlısı ile allah güzel bebişler nasip etsin.önclikle o iğnelerden ben bıkmıştım.benim de iğne yerlerim beze olmuştu.ilk muayenemde burcak hanıma yalvardım nerdeyse artık hamileyim bırakayım diye ama yinede kalp atısını duyana kadar devam ettim.dediğin gibi eziyetli ama sonucu güzel olunca herseyi unutuyosun.şimdi aklımda hep güzel anlar var inşallah seninde öle oluca bak diğer arkadaslarımız gibi.:dance:.birde sana bişi sormak istiyorum ben ilkinde transferde genel anestezi olmamıştım,doktorumda sölememişti senin doktorun mu önerdi?cok stres yapmamıştım ama korkuyosun tabi.tavsiye ediyomusun anesteziyi?ayrıca ücret alıyorlarmı?
istanbul buluşması yapalım diyoruz haziran gibi.tanışmak cok güzel olur.