Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
teşekkür ederim kızlar.
tutkuncum şu an seni okurkende süt içiyordum kahvaltıda.

figencim birazdan yine işe gideceğim.
12 gibi hastaneyi arayacağım. embriyolar ile ilgili...
hayırlı sonuçlar diliyorum rabbimden...
kısmetse transferden sonra rapor alıp evde dinleneceğim...
bu şart oldu artık..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hersey hayırlısı ile güzel olur inşallah senin için canım.bencede dinlen birz emin olunca işe baslarsın.

merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMıLEEEEEEEEYııııııııııııııııııııııııııııııııMMMM MMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
ınanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş

ayrıca bir sürü ilaç var kullanmaya başladım.
puregesteron iğne akşam iki ampul birden kalçadan.
ayrıca dostonix- tetradox (antibiyotik)
puredol ve yine vitaminlerime devam ediyorum.
protein ağırlıklı besleniyorum bol bolllllllll...
Canım o iğneleri dakika şaşmadan aynı saatte yaptır ve transferden sonrada genelde yat sadece iğne zamanı yürü birkaçgün çok önemli özellikle.Kahvaltının saati öğle yemeğin akşam ve ara saatler hepsine dikkat et ki vücudun dinç kalsın güçlü olsun.Ben sabah 7 de kalkıp kahvaltı yapıyor 8 de iğnemi oluyordum.Gelince süt sonra meyva bi tane yiyordum.öğlen mutlaka zeytinyağlı yiyordum salata ve yoğurtla.öğleden sonra yine meyva ve akşamları et ağırlıklı yemek yine yoğurt.gecede süt içip yatıyordum bu hamileliğimde de devam etti ve çok düzenli kilo aldım bebekte iyi gitti.inşallah sende nezamandır mücadele ediyorsun sonuç pozitif olur ve bebeğini kucağına alırsın.Allah anne olmanı nasip etsin.

merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMİLEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM MMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
İnanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş
tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bu arada Duru ne yaptı sonucu ne oldu biliyormusunuz?bu ara sonuç alması gerekiyordu.

merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMİLEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM MMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
İnanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş
hayırlı olsun arkadasııımm.tebrik ediyorum seni cok mutlu oldum adınaa.allah herkese nasip etsin inşallah.

tebrik ediorum akasyacım ALLAH tamamına erdirsin inşaalllahhhhh.
hayırlı uğurlu olsun.dikkat et.

kızlar tekrar merhaba hepinize figencim özellikle de sana.
çarşamaba günü hastaneyle görüştüm saat 15.00 da hastanede hazır oldum. 16.10 gibi benim özel isteğim üzerine genel anestezi altında transferim yapıldı.

sekiz hücreli kamiteli üç tane embriyo transfer edildi .
transferime dr ali bey girdi.
beş tane orta kalite embriyomda donduruldu.

çarşamba gecesi evim hastaneye uzak olduğu için yaklaşık 1-1,5 saaat mesafede olduğu için çarşamba gecesini hastanede geçirmek istedim.
istedimki geç başlayan bu tedavimde herşey içime sindiği gibi olsun.
350 tl karşılığında hastanede kaldm transfer gecesi..
perşembe öğlen ayrıldım hastaneden....

ilk üç gün transfer günü de dahil kalkmadım. bazen oturdum. bazende ufak adımlarla ufak yürüyüşler yaptım.
çünkü hem hemşireler, doktorlar artı psikolog ışıl hanım tamamen hareketsiz yatmamamızı arada bir yürüyüşler yapmamızı böyce RAHıME KAN GıDECEĞıNı SÖYLEDıLER.

ayrıca vücut hareketliyken bir anda hiç kalkmadan yatmak ters etki yapıyormuş.
dedğim gibi tuvaletimi ördeğe yaptım genelde. arada tuvalete gittim nadir olsada.
ama akşamları ufak yürüyüşlerimi ihmal etmemeye çalıtım.

sebze yemekleri yiyiorum ve mutlaka ızgara etimi yiyiorum.
günde en az bir bardak sütümü meyve suyuum içiyorum.
düzenli meyve saatlerim var. günde üç öğün meyvemi yiyorum.
iğnelerin ağrısı hariç durum iyi gidiyor bakalım.

herşeyin hayırlısı.
karnıma odaklanmıyorum mümkün olduğunca....
bol bol dua ediyorum bu arada...
bol bol tv izliyorum.
indirdiğim yabancı dizileri izliyorum.
zaten tam bir lost fanatiği idim.
onu bitirmiştim.
şimdi hereos diziisine başladım.
belki o dizideki kahramanlar gibi bir bebişim olur ne dersnz?
sylar hariç tabiki....

kızlar iğneler beni acayip rahatsız etmeye başladı ya...
puresteron iğneleri.
iyici vurulan yerler sertleşti...
ALLAH herkese sabır versin..
gerçekten çok zahmetli ve meşakatli bir yoldayız..

senaycım cok mutlu oldum canım cocukların bayramında bebişlerin sana güzel bir hediye olmuş bence.allah inşallah tamamına erdirsin :nazar: hayırlısı ile allah güzel bebişler nasip etsin.önclikle o iğnelerden ben bıkmıştım.benim de iğne yerlerim beze olmuştu.ilk muayenemde burcak hanıma yalvardım nerdeyse artık hamileyim bırakayım diye ama yinede kalp atısını duyana kadar devam ettim.dediğin gibi eziyetli ama sonucu güzel olunca herseyi unutuyosun.şimdi aklımda hep güzel anlar var inşallah seninde öle oluca bak diğer arkadaslarımız gibi.:dance:.birde sana bişi sormak istiyorum ben ilkinde transferde genel anestezi olmamıştım,doktorumda sölememişti senin doktorun mu önerdi?cok stres yapmamıştım ama korkuyosun tabi.tavsiye ediyomusun anesteziyi?ayrıca ücret alıyorlarmı?
istanbul buluşması yapalım diyoruz haziran gibi.tanışmak cok güzel olur.

senaycım cok mutlu oldum canım cocukların bayramında bebişlerin sana güzel bir hediye olmuş bence.allah inşallah tamamına erdirsin :nazar: hayırlısı ile allah güzel bebişler nasip etsin.önclikle o iğnelerden ben bıkmıştım.benim de iğne yerlerim beze olmuştu.ilk muayenemde burcak hanıma yalvardım nerdeyse artık hamileyim bırakayım diye ama yinede kalp atısını duyana kadar devam ettim.dediğin gibi eziyetli ama sonucu güzel olunca herseyi unutuyosun.şimdi aklımda hep güzel anlar var inşallah seninde öle oluca bak diğer arkadaslarımız gibi.:dance:.birde sana bişi sormak istiyorum ben ilkinde transferde genel anestezi olmamıştım,doktorumda sölememişti senin doktorun mu önerdi?cok stres yapmamıştım ama korkuyosun tabi.tavsiye ediyomusun anesteziyi?ayrıca ücret alıyorlarmı?
istanbul buluşması yapalım diyoruz haziran gibi.tanışmak cok güzel olur.

figenncim ALLAH razı olsun güzel dileklerin ve duaların için iyiki varsın.
seninde dediğin gibi güzel sonuçlar alınca bu çektiğimiz eziyetlerin sıkıntısını unutacağız inşaallah.
ben transferde genel anestesi alınabildiğini araştırmıştım.
muayenelerde kendimi çok kasan ve sıkan biri olarak kafama çok yattı.
çünkü eğer kendimi sıkarsam transfer esnasında kasarsam belki de embriyolar istenilen yere bırakılamaz diye endişe duymak istemedim.
çünkü yumurta toplama yapılan labarotuara girdiğimde ilk aklıma üç-dört ay önce kistlerimin aspire edildiği yer olduğunu hatırladım. o zamanda çok canım yanmıştı.
ALLAHIM iyiki de opu işlemi genel anestezi ile yapılıyormuş dedim.
:lepi:

sonra o gün kafama koymuştum doktorumla görüşmeden onay almadan transferde anestezi vermiyorlar zaten....
doktoruma psikolojimi anlatınca hak verdi tamam deyince hastaneyle görüştüm zaten.
100 dolar anestezi ücreti alıyorlar.
çok memnunum , çünkü kendimi sıkmadan-kasmadan o acıyı sıkıntıyı çekmeden birde uyandımki tarnsfer işlemi olmuş bitmiş bile!!!!!
hiçbir yan etkisi falan yok.
zaten opu işlemindeki gibi 10-15 dakikalık anestezi ile işi hallediyorlar...

yani böyle figenncim...
senin kaç aylık oldu hamilelik?
nasıl geçiyor?
haziranda görüşmeyi bende çok isterim walla.
yeterki müsait olayım.
istanbuldayım zaten...
hepimiz inşallah olumlu sonuçlarla biraraya gelebiliriz

X