figenncim ALLAH hepiminizin emeklerini boşa çıkartmasın inşaallah.
aramıza hoşgeldin sende.
haziranda umarım bu sayfalarda mutluluk haberini paylaşırsın bizlerle...
dualarını bekliyorum canım...
merhaba kızlar.
bugün yumurtalarım toplandı. halit bey girdi opu işlemine.
tam 21 yumurta toplandı.
yarın öğlen 12 gibi arayıp transfer günü ve embriyolar hakkında bilgi alacağım.
hayırlısı olsun bakalım.
ALLAHIM HERKESE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞAALLAH
teşekkür ederim günaycım.Merhaba canım.Tedavin hayırlı olsun.Çok tuaf benim doktorum da Halit beydi.YUmurta toplama işleminde sizi istiyorum dedi.Canım benim ben yumurta toplama işlemine girmiyorum dedi.Peki transfer işlemi dedim onu da ya Ali bey ya da Süleyman bey yapıcak dedi.Ben genelde takipleri yapıyorum dedi.Müayeneye giderken takrar sorayım ya acaba benim opu ve transferimde neden siz olmadınız diye?
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için ALLAH senden razı olsun.İnşallah arkadaşım , inşallah embriyoların kaliteli bir şekilde gelişir ve annelerine sımsıkı tutunurlar.Benimde salı yumurta toplamma varda bir şey soracağım senin toplama sırasında endimetriumun kaç dı?
canım hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alırsın bol protein tüket süt ve yoğurt ile et ürünlerini ihmal etme.Ani ve ağır hareketlerden kaçın.merhaba kızlar.
bugün yumurtalarım toplandı. halit bey girdi opu işlemine.
tam 21 yumurta toplandı.
yarın öğlen 12 gibi arayıp transfer günü ve embriyolar hakkında bilgi alacağım.
hayırlısı olsun bakalım.
ALLAHIM HERKESE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞAALLAH
canım herşey kısmettir senin sonuçta olumlu sanırım seni takip ediyordum inşallah güzel haberler alırsın bugünMerhaba canım.Tedavin hayırlı olsun.Çok tuaf benim doktorum da Halit beydi.YUmurta toplama işleminde sizi istiyorum dedi.Canım benim ben yumurta toplama işlemine girmiyorum dedi.Peki transfer işlemi dedim onu da ya Ali bey ya da Süleyman bey yapıcak dedi.Ben genelde takipleri yapıyorum dedi.Müayeneye giderken takrar sorayım ya acaba benim opu ve transferimde neden siz olmadınız diye?
senaycım slm.seni cok merak ettim.işlemler için haber ver emi.inşallah hayırlı bir sonuca ulasırsın arkadasım.bugün içinde geçmiş olsun anestezi aldın sonuçta.birde burçak hanım da tedavi olan varmı?cok merak ediyorum biraz anlatabilirler mi?
canım hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alırsın bol protein tüket süt ve yoğurt ile et ürünlerini ihmal etme.Ani ve ağır hareketlerden kaçın.
canım herşey kısmettir senin sonuçta olumlu sanırım seni takip ediyordum inşallah güzel haberler alırsın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?