insallah,cok sevinirim denk gelirsek.
ilk basta olarak sana cok cok gecmis olsun tabiki aci durum ama herseyin hayirlisini düsünmek lazim.insallah bu sefer bebeyini kucagina alirsin dilerim allahtan.
bu arada ne tesadüf bende balikesirliyim ve kan grubumda b rh+:)
balikesirin neresindensin ve kac yasindasin öyrenebilimiyim canim?birde akraba falan cikmayalim nedersin:)
tesekkürler canım allah hepimize inşallah bebeklerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin.tesadüfler güzeldir :))) ben izmirliyim eşimin işi nedeniyle burdayız.erdekte oturuyoruz.26 yasındayıım sende otuzdu galiba.haziranın kacında tedaviye baslıyosunuz?
bende alman hastanesi dr. halit fırat erden .Sorunum tekrarlayan düşükler.iki tüp bebek denemesinde biri tutmadı biri düştü. birde donmuşlar la yapılacaktı ama iyi çıkmadılar tedavi yarım kaldı şimdi sil baştan.dr umdan memnunum ama iyi sonuçlar almayı çok istiyorum sizler gibi çünkü toplam dört düşük yaptım hepimize allah kolaylık versin sevgiler
canım gecmiş olsun.allah hayırlısınız nasip etsin inşallah.hepimizin genelde aynı seyleri yasıyoruz.coğumuz kayıp yasamıs.bende 4 aylıkken bebeğimi kaybettim,kucağıma almaya hazırlanırken ama kısmet deilmiş olmadı.şimdi önümüze bakıyoruz.yeterki inanalım hersey olur arkadasım.biz haziran güzelleriyiz desenizekaydirigubbakcemile3.haziran ayında bir tanışma planımız var.bir moral günü düzenleriz artık.bende alman hastanesi dr. halit fırat erden .Sorunum tekrarlayan düşükler.iki tüp bebek denemesinde biri tutmadı biri düştü. birde donmuşlar la yapılacaktı ama iyi çıkmadılar tedavi yarım kaldı şimdi sil baştan.dr umdan memnunum ama iyi sonuçlar almayı çok istiyorum sizler gibi çünkü toplam dört düşük yaptım hepimize allah kolaylık versin sevgiler
evet canim 30 umuz bastik yas gidiyor elden hala daha anne olmanin tadina varamadik.nasip olursa biz haziranin 2 veya 3 ünde baslicaz reglime göre öyle olmasi lazim.
sen hangi ilclari kullandin tedavinde isimlerini biliormusun canim?
slm arkadaslar,serpilcigim transfer 10.05. oldu üc tane iyi kalite embriyo yerlestirilidi.bu pazartesi belli olcak,yanliz su günlerde adet sancisi gibi sanci vuruyor karnima biraz ondan korkuyorum.ama hayirlisi olsun olmasa demek zamini degilmis...yanliz su son günler gecmek bilmiyo..sen ne yaptin???görüstünmü doktorla felan??