canım benim ya..Shenay'cım bende ALLAH tarafından böylesi hayırlısıymış dedim ve bi an için üzülmedim. Zaten hazırlıklıydım sonuca, o yüzden çok büyük bi yıkım olmadı. Tüp bebek tekrar denenir, rabbim bizi kötü hastalıklardan korusun...
Çalışma hususuna gelince, ben özelde çalışıyorum. İlk denememi işyerime yakın bir yerde yaptığım için pek sorun olmamıştı kontroller falan. Merkez 8.00 de açıyodu, ben mesai başlayana kadar kontrolümü tamamlamış oluyordum. Transfer de cumaya denk gelmişti, sadece haftasonu yatmıştım. Ama ikinci denemede zor oldu. Uzak olduğu için işe baya geç gidiyordum. Kadınsal rahatsızlıktan dolayı dr'a gitmem gerektiğini söyledim, patronum anlayışla karşıladı 4 kez öyle idare ettim. Transfer için de 1 hafta iznimden kullandım. Ama sanırım 3. kez biraz zor olucak, zaten herşey koştura koştura hallolduğu için çok yorulmuştum bu denemede. Düşün yumurta toplandığı gün bile öğleden sonra işe gittim ki iki üç gün sonra komple bi hafta gitmicem diye. Transferden önceki gün akşam geç vakte kadar işlerimi toparladım, bi pürüz bırakmim diye, böylece çok yorucu bir tempoda geçti tedavim..pztesi dr'la görüştükten sonra, duruma göre belki de ayrılcam işten...yoksa biraz zor idare edicem bu sefer..Bebeğim olursa da kendim bakıcam.
Sen de kafana takma canım, hele bi olsun da bebişin, illa bi yol bulunur bakımı konusunda. Allah illa bi yol sunar bize...
sağol canım amin tüm güzel dileklerin için... ben sana özelden atarım artık öğrendin nede olsa. öptüm ALLAHA emanet ol canım ukbacımslm kızlar oncelikle umut bebek canım senin adına üzüldüm sonrada pes etmediğin için sevindim inş. bu sefer gönlünün istediğine kavuşursun hayırlı bir şekilde tabiki rrosi tebrikler canım darısı bizlerin başına inş. shenaycım lif modellerini gonderecektim ama adres silinmiş canım bir daha yollarsan sevinirim hepiniz ALLAHA emanet olun sevgilerle
slm kızlar oncelikle umut bebek canım senin adına üzüldüm sonrada pes etmediğin için sevindim inş. bu sefer gönlünün istediğine kavuşursun hayırlı bir şekilde tabiki rrosi tebrikler canım darısı bizlerin başına inş. shenaycım lif modellerini gonderecektim ama adres silinmiş canım bir daha yollarsan sevinirim hepiniz ALLAHA emanet olun sevgilerle
akasya53
bence kistini boşalttır.
niye mi?
çünkü bende ilk önce boşaltmadım küçüldü ama yok olmadı.
oğum kontrol hapı kullandım küçülmesi için.
bu kezde tedaviye doğum kontrol hapını kullandğım bir sonraki ay başlayınca daha fazla ilaç kullanmak zorunda kaldım.
puregon 600 den günlük 600 ünite kullandım tam 15 gün boyunca ancak doğgum kontrol hapının etkisini bastırıyordu.
ve sonrasında yine o kisti boşalttırdım.
evet biraz acı çekiyor insan ama rahim filmini de öyle olmasına rağmen çektirmedik mi? öyle düşün canım.
bence fazla doğum kontrol hapı kullanmadan önce boşalttır.
çünkü doğum kontrol hapının olumsuz etkisi oluyor tüp bebek aşamasında.
biz fazla yumurtlamaya çalışırken bizi engelliyor ilaç.
yada kullan ama en az iki ay ara ver tüp bebeğe öyle başla derim...
boşaltmanın acısına değer iyi düşün.
hem bebişlere değer bence...
sevgiyle kal...
ben kendi başımdan geçeni paylaştım sadece...
tercih senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?