DR GÜNAYCIM..--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar.Ben de tüp bebek işlemini Memorialde yaptırmayı düşünüyorum.Ama şimdi alman hastanesi hakta okudum.Kafamın içerisi karmakarışık oldu.aslında her ıkı merkez hakta bilgim yok sadece internetten inceledim.Arkadaşlar mart aynın 22 si gibi adet olmalıyım ne zaman gelmek lazım merkeze?Tüp bebek öncesi hangi muayeneler gerekli?Ön görüşmede doktorunuz nelerden bahs etti?Ön görüşme ıcın ne zaman gelmem gerekli?
Bir de yumurta toplandıktan sonra ve embriyo transferinden sonra yine ilaç tedavisi oluyormu?
Bayağı sor sordum ya:)
arkadaşlar bunları bilmem gerekli çünki başka şehirden Baküden geliyorum.Bunları öğrenip de gelme zamanımı ayarlamak içi sordum.
Bilgisi olan arkadaşlarım cevaplarsa çok sevinirim
Çok teşekkürler....Öptümmmm....
Çok şükür rrose adına sevindim.Allah sağ salim kucağına almayı da nasib etsin inşallah.Darısı isteyenlerin ve benim başıma...
Canım adına çok sevindim darısı diğer bekleyenlerin başına bundan sonra daha dikkatli olmalısın beslenmene ve hareketlerine dikkat et.Doktorun kimdi?hamileyimmmmmmmmmmmmmm shenayyyyyyyyyy
hamileyimmmmmmmmmmmmmm shenayyyyyyyyyy
Canın sağ olsun kız.Bir umut her zaman vardır.Umudu kesmemek gerek.Hadi allahtan hayırlısı...Kızlaaaaaaar, ben negatif bir sonuç aldım ve 3. denemeye start vermek için enerji toplamaya başladıım... Shenay belki de seninle denk gelir tedavimiz ne dersin??
Canın sağ olsun kız.Bir umut her zaman vardır.Umudu kesmemek gerek.Hadi allahtan hayırlısı...
Allah yardımcımız olsun..
Canım adına çok sevindim darısı diğer bekleyenlerin başına bundan sonra daha dikkatli olmalısın beslenmene ve hareketlerine dikkat et.Doktorun kimdi?
Ola bilir canım neden olmasın ki?Ammin canım, hepimizin hakkında hayırlısı...İçimdeki umut hiç bitmiyor Allahtan.
DrGunay bakarsın gelmeye karar verdiğinde tedavilerimiz çakışır da aynı anda başlarız, ne dersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?