Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
merhaba arkadaşlar
ben bugün üye oldum. ama bu siteyi uzun bi süredir takip ediyordum. bu arada UKBA için bende dua edebiliyorum sadece. allah yardımcısı olsun.
ben henüz hiç bi tedaviye başlamadım. hsg yaptırıcam centermedde.reglimin bitmesini bekliyorum. ondanda çok korkuyorum zaten eşiminde tahlilleri sonuçlanınca güvenilir ve keseme uygun bi yer arıyorum. bana yardımcı olacaklar varsa acil yanıt bekliyorum arkadaşlar.
allah herkesin gönlüne göre versin.

herkesee merhabaa...
kıslarrr bugün alman hastanesine ilk görüşmeme gittim.drum halit fırat erden allllaaahıım bir dr bukadarmı tatlı bukadarmı şeker bukadarmı geveze olur.ilkkez erkek bir dr a muayene olacagım için biraz gerilmişdim ama dr beni çeneye tuttu ve hiiiççç farkında olmadan muayenemi oldum.
benden ve eşimden birkaç tahilil istedi.bide benden rahim filmi istedi şimdiiiii size sorum :
1. adetime 1 hafta var eger gebelik olsaydı vajinal ultrasonda belli olurmuydu.sonuçda benden rahim filmi istedi olsa istemezdi herhalde diye düşünüyorum.
2. rahim filmini ekomarda(şişlideki) çektilceğini söylediler ve anestezi verilmediğini hiç sancı yapmadını söyledi halit bey üstelik sana söz acımıycak agrı olmıcak diye kesin konuşdu orda çektiren varmı nasıl gerçekden acı agrı olmuyormu
bu konularda bi aydınlatıverirseniz sevinirim

arkadaşlar adetimin 2 ci günüydü bugün bahçeci de muhayene oldum ilaçlara hemen başlıyacaktık kısa protokoldu kiiiiii malesef ufak bi kistim çıktı geçen ay yoktu bu ay adetim 12 gün gecikti ve kırmızılar az geldi doktorum çatlamamış bir yumurtan varmış bu tam bölünmediği için rahimde kist oluşturmuş dedi doğum konturol hapı verdi 1 y kullan kistin büyük bir ihtimalla yok olcak eyer yokolmazsa enjektörle boşaltıcam dedi anlayacağınız tedavim 1 ay ertelendi açıkçası bu duruma biraz sevindim çünkü eşim sperm kalitesi yükselsin diye bazı vitaminler kullanıyor 15 gün oldu bu ilaçlara başlayalı en azından tedaviden önce bu ilaçları birazdaha kullanmış olcak inş ilaçlar işe yararda sayı birazdaha artar eşimin hareketlilik %15 bu sayı okadarda az deyil ama olsun spermler beslensin biraz keçiboynuzu kürünüde yapıcaz bu arara injallah spermler tavan yaparherşeyde bi hayır vardır ertelenmesindede olsun bu süre içinde kendimi birazdaha motive ederim inşallah hee bu aradada gözümüzaydın teyze oluyomuşuz sdsmt ve xolix arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş derler herkese saygılar

selam seherjik ,
bende taksim tüp bebek merk. gittim geçen hafta. Ozan beye. benden de hsg istendi. bende ağrılı olur diye çok korkuyorum.o beni center med e yönlendirdi ama emin değilim açıkçası. sana verilen cevapları bende kontrol ediyo olacağım. tüm sonuçlardan sonra belki bu kadar övgüleri hakkettiğini düşündüğüm Dr. Halit beye gidebilirim.
bilemiyorummm

Merhaba kızlaaaarr...ben hsg'mi 2 yıl önce kadıköy şifa hastanesinde çektirmiştim ama bana anestezi uyguladılar...Uygulanmasada oluyordu ama ben korktuğum için istedim. Dr'unuz acımaz dediyse doğrudur kesin, korkmayın:):) Bu arada ben de dün Alman hastanesinde kistimi aspire ettirdim. Tahmin ettiğim kadar kötü değildi, sadece adet sancısından biraz daha fazla bir ağrı hissediyomuş insan...korktuğuma değmedi yani...Yarın da Ali Mesut bey'de kontrolüm var...bakalım tedavinin gidişatı nolucak...Başarılı bir sonuç alan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bu arada...tedavi döneminde yiyeceklerinize dikkat ettiniz mi ya da hiçbir değişiklik yapmadan devam mı ettiniz?

sorunsuz geçtiğine sevindim canım benimde yarın randevum ali beyle düşünsene burda neler neler paylaşıoz oraya gittikmi hiç kimse birbirini tanımıo acaba sizde benim gibi hımm belki budur kk da konuştuğum gibilerinden bakıomusunuz etrafınızdakilerehihoyyyt

bakmazmıyııııımmm:):):) a.s senin kaçıncı görüşmen yarın? benim 2. muayenem.

ohoo biz geri sayıma başladık 11 yumurtam oluşmuş büyüğüo gün geçtikçe her akşam 2 iğne oluyom bi sağ bi sol taraftan göbeğimde yer kalmadı walla 1hafta 10 gün sonra yaparlar yumurta toplama işlemini sanırım sonrasındada transfer allahımın izniyle inşaallah bakarsın yarın tanırız birbirmizi hadi ii geceler herkese bu arada ukba seni çok merak ediyorum canım bize haber ver mutlaka neler olduğunu

arkadaşlar size bişe sormak istiyorum doktorumu arayacaktım ama bugün pazar diye aramadım kafama takıldı ben adet düzenleyici ilaç kullanıyorum progestan diye adeten başlıyorum sayıyorum 16 cı gün kullanmaya başlıyorum adet olana kadar doktorum tedaviden önce bana doğum konturol hapı verdi onu kullanıyorum 21 gün kullanıcam peki bu adet düzenleyici ilacı bu ayda kullanıcakmıyım onu kullanmadan adet göremiyorum bilgisi olan arkadaşlar bana yazabilirmi veya benim durumumda olan arkadaşlarım bana cevap yazarmısınız

canım bu konuda hiç bir fikrim yok bu arada bugün doktordaydım 11 den 16 ya çıkmış yumurtalarım ve baya büyümüşler çarşamba yeniden gidicez artık 2 günde bir gidicez ama kasıklarım ağrıo heralde büyüdüğü ve çoğaldığı içindir dimi bide iğne vurmak artık çok zorlaştı sizdede oluyomu kızlar

klava:
Merhaba rrose, nasıl geçti muayenen? Ali Bey yoktu, kızdım biraz klava:
İlk Mustafa Bey diye gittim kliniğe, ben olmadığım zaman yerime ali mesut bey bakıyo dedi, bugün ikisi de yoktu...Neyse istisnai bir durum olmuş, her zaman olmaz inşallah.
Benim de 11 yumurtam oluşmuş ama hepsinin boyutları farklı, hepsi büyüyecekler inşallah:) Toplama günü hakkında daha hiçbir fikrim yok. Ama ilk deneyimime bakacak olursak benim de 10 güne kadar toplatmam lazım..bakalım hayırlısı. Belki de aynı gün toplanır ve sonunda karşılaşırız:):):) Kendine iyi bak..bu arada ben çarşamba günü gidicem yine...

canım evet bi kadının yumurtaları fazla olmuş ve karnında sıvı birikmiş onu çekmeye hastaneye gitmiş ali bey bu arada benim yumurtalarım 11di ya 16 ya çıkmış en büyüğü 12mm bakalım bende çarşamba gidicem tekrar ya bişi sorcam ne giyiyodun bugün sen ve ne tarafta oturuodun çok merak ettim hep gözüm acaba hangisidir umutbebek die aradı biliomusun

rrose'cum ben girince sol tarafta televizyonun karşısındaki koltukta oturuyordum, üzerimde gri kazak ve kot vardı...ben de bakındım ama tabi tahmin edemiyosun, herkes olabilirdi. Sen nerelerdeydin? Çarşamba günü yakamıza gül takalım biz en iyisi:):):):)

Ya bu arada bişi sorcam, ben bu sabah mide bulantısı ile uyandım, acaba ilaçların yan etkisimidir? Sende de oluyor mu ya da aynı dertten yakınan arkadaşlar var mı?

selam akasya53
seninle aynı sıkıntıları bende yaşadım. her ay gittiğimde hep bir sıkıntım başlamış oluyordu. ben üçüncü kez çikolata kistinden ve tüplerim alındığı ameliyattan on beş gün sonra bile yeni sol yumurtalığımda kist oluşmuştu.
maalesef bu benim bünyemden kaynaklanıyor.
önce tüp bebek tedavisine başlama durumum oldu, yumurtalıktaki kistlerim boşaltıldı benim de. (ama canım hakikaten acıdı. çokta kastım kendimi herhalde. karnıma falanda bastırılınca iyice canım yanmıştı. ama ameliyat olmaktansa tabiki daha iyi bir yöntem)
sonra bir sonraki ay yine gittim, bu kez yeniden kistler oluşmuştu.
bu seferde bir ay desolett doğum kontrol ilacı kullandım.
büyümedi kistler, yerinde saymaya başladı.
bakalım artık doktorum önemli değil kistler dedi ama ilginç olan birşey kislerimin olduğu yumurtalığım diğer yumurtalığımdan daha iyi çalışıyor!!!!
herkesi bir gün hamile görebilmek dileğiyle...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

selam kızlar rose-umut bebek nasılsın?
tedavilerinizi burdan takip ediyorum.
umarım hayırlısı ile önce rahat bir tedavi, ardından da rahat bir hamilelik geçirirsiniz...
eğer bende bu ay başlasaydım tedaviye mutlaka denk gelirdik birlikte ama başlamayınca karşılaşamadık.... ama hiçbir pişmanlık yaşamıyorum keşke başlasaydım diye.
kafamda soru işaretleri ile başlamak zaten olumsuzluğa açılacak yelken gibiydi benim için...
kendimi gerçekten iyi hissettiğim zaman başlayacağım...
umutbebek bu arada şikayetlerin gayet normal, o kadar ilacın yan etkisi de olur tabi....

ha bu arada kızlar tedavide ne yediniz? ne iştiniz gibi sorular sorulmuş?
acizane kendi fikrimi ve sonrasında da doktorumun fikrini belirtmek isterim sizlere...
ben organik incir tavsiye ediyorum ısrarla. yumurtalıkları büyütüp, sayısını da fazlalaştırıyor üstelik.
ha birde maydanoz ve yeşil çaydan uzak durun düşüklere yol açıyormuş.çünkü her ikisininde söktürücü etkisi var...
doktoruma sorduğumda o da bana: söylenenlere çok kulak asmayın ama protein ağırlıklı beslenin mutlaka dedi.
protein ağırlıklı beslenmek erkek çocuk sahibi olmaya da yol açıyor!!!! bunu internette okumuştum.
günümzüde kız çocuk doğumunun fazla olması kadınların yeterli beslenmemesi, diyet yapmasındanmış. erkek çocuk sahibi olmak için protein ağırlıklı, kaloriden fazla kaçmamak gerekiyormuş.
bilginize kızlar....

Gebeliğin Hemen Başında Annenin Yedikleri Bebeğin Cinsiyetini Etkiliyebiliyor
Kasım 2008

Oxford, İngiltere'de yapılan bir araştırmada çok tartışılan bir konu ile ilgili ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Annenin yediklerinin doğacak bebeğin cinsiyetini tayin edebileceği ileri sürüldü.
İngiliz araştırmacılar, ilk gebelik yaşayan 740 kadına baktıklarında, döllenme günleri civarında daha fazla kalori alınmasının erkek bebek ihtimalini arttırdığını gördüler. Eğer anne adayının besinleri, potasyum, kalsiyum ve B, C ve E vitaminlerinden zengin ise, yine erkek ihtimali artıyor. Hele kahvaltıda müsli yenirse erkek bebek doğurma şansı daha da yükseliyor.
Bu bulguların bir yandan da neden erkek bebek doğumlarının azaldığının bir açıklaması olduğu söyleniyor. Zira günümüzde bir çok kadın ya sabah kahvaltısını atlıyor ya da sürekli diyet yapıyor!
bahçeci.com da yazıyor kızlar bilginize...

Shenay canım nasılsın anladığım kadarıyla hala karar vermemişsin canım hadi ama artık güzel haberlerini bekliyoruz.Diğer arkadaşlar içinde dua ediyorum Alman hastanesine her gittiğimde özellikle sizler için dua ediyorum.Umudunuz hiç bitmesin ve Allah hepinize bu güzel duyguları tatmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…