Merhaba kızlaaaarr...ben hsg'mi 2 yıl önce kadıköy şifa hastanesinde çektirmiştim ama bana anestezi uyguladılar...Uygulanmasada oluyordu ama ben korktuğum için istedim. Dr'unuz acımaz dediyse doğrudur kesin, korkmayın:):) Bu arada ben de dün Alman hastanesinde kistimi aspire ettirdim. Tahmin ettiğim kadar kötü değildi, sadece adet sancısından biraz daha fazla bir ağrı hissediyomuş insan...korktuğuma değmedi yani...Yarın da Ali Mesut bey'de kontrolüm var...bakalım tedavinin gidişatı nolucak...Başarılı bir sonuç alan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bu arada...tedavi döneminde yiyeceklerinize dikkat ettiniz mi ya da hiçbir değişiklik yapmadan devam mı ettiniz?
sorunsuz geçtiğine sevindim canım benimde yarın randevum ali beyle düşünsene burda neler neler paylaşıoz oraya gittikmi hiç kimse birbirini tanımıo acaba sizde benim gibi hımm belki budur kk da konuştuğum gibilerinden bakıomusunuz etrafınızdakilerehihoyyyt
ohoo biz geri sayıma başladık 11 yumurtam oluşmuş büyüğüo gün geçtikçe her akşam 2 iğne oluyom bi sağ bi sol taraftan göbeğimde yer kalmadı walla 1hafta 10 gün sonra yaparlar yumurta toplama işlemini sanırım sonrasındada transfer allahımın izniyle inşaallah bakarsın yarın tanırız birbirmizihadi ii geceler herkese bu arada ukba seni çok merak ediyorum canım bize haber ver mutlaka neler olduğunu
selam akasya53arkadaşlar adetimin 2 ci günüydü bugün bahçeci de muhayene oldum ilaçlara hemen başlıyacaktık kısa protokoldu kiiiiii malesef ufak bi kistim çıktı geçen ay yoktu bu ay adetim 12 gün gecikti ve kırmızılar az geldi doktorum çatlamamış bir yumurtan varmış bu tam bölünmediği için rahimde kist oluşturmuş dedi doğum konturol hapı verdi 1 y kullan kistin büyük bir ihtimalla yok olcak eyer yokolmazsa enjektörle boşaltıcam dedi anlayacağınız tedavim 1 ay ertelendi açıkçası bu duruma biraz sevindim çünkü eşim sperm kalitesi yükselsin diye bazı vitaminler kullanıyor 15 gün oldu bu ilaçlara başlayalı en azından tedaviden önce bu ilaçları birazdaha kullanmış olcak inş ilaçlar işe yararda sayı birazdaha artar eşimin hareketlilik %15 bu sayı okadarda az deyil ama olsun spermler beslensin biraz keçiboynuzu kürünüde yapıcaz bu arara injallah spermler tavan yaparherşeyde bi hayır vardır ertelenmesindede olsun bu süre içinde kendimi birazdaha motive ederim inşallah hee bu aradada gözümüzaydın teyze oluyomuşuz sdsmt ve xolix arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş derler herkese saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?