rrose'cum ben girince sol tarafta televizyonun karşısındaki koltukta oturuyordum, üzerimde gri kazak ve kot vardı...ben de bakındım ama tabi tahmin edemiyosun, herkes olabilirdi. Sen nerelerdeydin? Çarşamba günü yakamıza gül takalım biz en iyisi:):):):)
Ya bu arada bişi sorcam, ben bu sabah mide bulantısı ile uyandım, acaba ilaçların yan etkisimidir? Sende de oluyor mu ya da aynı dertten yakınan arkadaşlar var mı?
canım bende diğer tarafta oturodum şimdi hatırlayamadım walla gri kazaklı ben kapalıyım siyah pardesü ve siyah eşarp vardı bende belki dikkatini çekmiştir az önce klinikten aradılar yarın sabah 8.30 a verdiler randevu ali beyin işi varmış eğer gelirsen bende yine siyah pardesü ve eşarp olur mutlaka görürsen bi slm ver ben anlarım :) yada kırmızı gülü deneyelim bu arada bana glucophage die bi ilaç verdi doktor yaklaşık 2 aydır kullanıorum onun bana etkisi var aşırı bulantı kokulara karşı hassasiyet mesela kırmızı et asla yiyemiorum evde pişince dışarda sadece hamburger yada köfte iice kızarmış yiyebviliom evde yemek hiç yapmıorum diyebilceğim kadar az yapıorum çünkü devamlı midem ayakta geziorum bana o ilaç dokunuo ilacıda hem kan şekeri problemimi düzeltmek hemde zayıflatmak için verdi doktor mesela şu anda aşırı midem bulanıo
shenaycım inşallah duaların kabul olur sorunsuz bi şekjilde hepimiz kucamıza meleklerimizi alırız bizde seni takip edicez burdan ona göre ben incir yiyemiom ,zaten baya oldu yumurtalar geçen günde korktum bi kadının fazla olmuş yumurtaları ve sıvı birikmiş karnında ve çektiler sıvıyı hatırlarsan umutbebek ali bey geç gelmişti banada hemşire dedi hastanede yatıomuş kadın 3 gündür