kızlar mrb ben 1,5 yıldır evliyim ilaç iğne tedavisi oldum ama çocuğum olmadı bugüne kadar hiç korunmamamıza rağmen olmuyo sonra doktorda pko olduğumu öğrendim tedaviler bir işe yaramıyo sinirim bozuluyo alman hastanesine gitmeyi düşünüyorum şu ara sizce nasıl bir hastane gidenler bama msj atsın lütfen alman hastanesi hakkında iyi şeyler duymaya ihtiyacım var eğer daha iyi bir hastane bilenler varsa onarda yardımcı olsun ve doktor ismi istiyorum tüp bebek yada aşılama bilmiyorum farketmez lütfen yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim
- Konu Sahibi shenay34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?umutbebek nbr bugün görüşemedik baya oyaladılar beni sölemişsin eşime benimde pazartesi yada salı toplıcaklarmış yarın çağırdı tekrar senide çağırdımı ben çok heycanlıyım bugün temizlik yaptırdım gelince eve herşeyi toparladım artık hazırım ama nasıl bir heycan var size anlatamam
yaa sorma...ben çıktım seni almışlar muayeneye. Yarın beni de çağırdı. Artık çoook yaklaştık...Bende de yarın temizlik var:):) transfer sonrası rahat edeyim bir işle uğraşmayaym diye her şeyi önceden halletmeye çalışıyorum. Yarın görüşürüz yine...
yaa sorma...ben çıktım seni almışlar muayeneye. Yarın beni de çağırdı. Artık çoook yaklaştık...Bende de yarın temizlik var:):) transfer sonrası rahat edeyim bir işle uğraşmayaym diye her şeyi önceden halletmeye çalışıyorum. Yarın görüşürüz yine...
aynen canım bende herşeyi önceden halletmeye çalışıyorum çamaşırları yıkıorum şimdide bi yandan çok az kaldı yarın görüşürüz canım son muayene inşallah sorunsuz halledicez hihoyyyt
aynen canım bende herşeyi önceden halletmeye çalışıyorum çamaşırları yıkıorum şimdide bi yandan çok az kaldı yarın görüşürüz canım son muayene inşallah sorunsuz halledicez hihoyyyt
İnşallah canım...Hepimiz için dua ediyorum.
benimde çok ince cnm hemen iğneyi görünce kayıp kaçıomuş. laboratuvar da zaten tek bayan ve tek bey var sanırım ordaki o bayandan bahsediyosun herhalde. Murat beye gelicez işte cnm doğru 5. kattı sanırsam sekreter sabaha vericekti randevuyu ama ben edirneden geleceğim için 12 ye olsun dedim yoksa karşılaşabilirdik:)
ay inşallah canım benim banada çok ii geldi hem eşlerimizde oturup muhabbet ettiler orda kafa dağıtmak hem bizim için hem eşlerimiz içn çok önemli ben eğer hamile kalırsam ki inşallah rabbim güler yüzüme ali beye devam etmeyi hatta eğer bi aksilik olmazsa doğumuda onunla yapmayı düşünüyorum zaten ama bakalım şartlar ne gösterir tabi bilmiorum