• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
kızlar mrb ben 1,5 yıldır evliyim ilaç iğne tedavisi oldum ama çocuğum olmadı bugüne kadar hiç korunmamamıza rağmen olmuyo sonra doktorda pko olduğumu öğrendim tedaviler bir işe yaramıyo sinirim bozuluyo alman hastanesine gitmeyi düşünüyorum şu ara sizce nasıl bir hastane gidenler bama msj atsın lütfen alman hastanesi hakkında iyi şeyler duymaya ihtiyacım var eğer daha iyi bir hastane bilenler varsa onarda yardımcı olsun ve doktor ismi istiyorum tüp bebek yada aşılama bilmiyorum farketmez lütfen yardımcı olun

umutbebek nbr bugün görüşemedik baya oyaladılar beni sölemişsin eşime benimde pazartesi yada salı toplıcaklarmış yarın çağırdı tekrar senide çağırdımı ben çok heycanlıyım bugün temizlik yaptırdım gelince eve herşeyi toparladım artık hazırım ama nasıl bir heycan var size anlatamam

yaa sorma...ben çıktım seni almışlar muayeneye. Yarın beni de çağırdı. Artık çoook yaklaştık...Bende de yarın temizlik var:):) transfer sonrası rahat edeyim bir işle uğraşmayaym diye her şeyi önceden halletmeye çalışıyorum. Yarın görüşürüz yine...

yaa sorma...ben çıktım seni almışlar muayeneye. Yarın beni de çağırdı. Artık çoook yaklaştık...Bende de yarın temizlik var:):) transfer sonrası rahat edeyim bir işle uğraşmayaym diye her şeyi önceden halletmeye çalışıyorum. Yarın görüşürüz yine...

aynen canım bende herşeyi önceden halletmeye çalışıyorum çamaşırları yıkıorum şimdide bi yandan çok az kaldı yarın görüşürüz canım son muayene inşallah sorunsuz halledicez hihoyyyt

hımm erkenmiş yaa. evet cnm bende ordayım yarın 12 de gelicem ama şimdilik murat berksoya geliyorum drlarımız aynı benimde ali bey:)

ben 9.30 gibi orda olurum sanırım biliosun umutbebek kan alamıolar ya diğer hemşireyi bekliyorum mecbur bugünde çok beklettiler aşağıda yukarıda yollamadılar

sende erkencisin yani cnm :) hayırlısı artık bakalım. Ay o kan vermek yine bi mesele bende korka korka veriyorum valla :)

ya benim damarların çok ince ve gerideymiş tek bir hemşire alabilio orda acıtmadan oda 9gibi gelio lab.a yolluolar ya geçen sefer o hemşire yok die bahçecinin hemşirelerinden biri aldı sen muayene değil ya o yüzden seninki geç hatta 5. kata alıolardır seni muhtemelen

benimde çok ince cnm hemen iğneyi görünce kayıp kaçıomuş. laboratuvar da zaten tek bayan ve tek bey var sanırım ordaki o bayandan bahsediyosun herhalde. Murat beye gelicez işte cnm doğru 5. kattı sanırsam sekreter sabaha vericekti randevuyu ama ben edirneden geleceğim için 12 ye olsun dedim yoksa karşılaşabilirdik:)

kızlar bugün son kontrolü olduk pazartesi umutbebeğinde benimde yumurtalarımızı toplıcaklar acayip heycanlıyım umutbebek de öle bugün beraberdik yine bundan sonrada inşallah dost olucaz

Ben sana ısındım bile:) Bana acayip iyi geldi orada bekleme süresini aynı duyguları paylaşan biriyle geçirmek.Keşke taaaa en başından tanışsaymışız...inşallah yüzümüz de gülerek ayrılırız bahçeci'den..bakarsın sonra yine Ali bey'de devam ederiz, bebişler için:):)

ay inşallah canım benim banada çok ii geldi hem eşlerimizde oturup muhabbet ettiler orda kafa dağıtmak hem bizim için hem eşlerimiz içn çok önemli ben eğer hamile kalırsam ki inşallah rabbim güler yüzüme ali beye devam etmeyi hatta eğer bi aksilik olmazsa doğumuda onunla yapmayı düşünüyorum zaten ama bakalım şartlar ne gösterir tabi bilmiorum

ALLAH'tan hayırlısı canım...İnşallah Pztesi de karşılaşırız:)

Çatlatma iğnemi olduum...şimdi heyecanla beklemek kaldı. Bi de bişey sorucam, benim göğüslerim çooook ağrıyo, aynı adet görmeden önce olduğu gibi. Aynı dertten yakınan var mı??

benimde ağrıo hemde çok şiştiler bende 11 de oldum iğneleri karnım şişkin ve benim kasıklarımda çok ağrı var sanki 9. ayında hamile kadınlar gibi oldum :) inşallah allahım söletiodur neyse inşallah karşılarız pazartesi günü

inşallah canım..rrose, seni bugün hastaneden aradılar mı? Beni bu sabah aramışlar ama cep telim evde olduğu için duymamışım..simdi aradım ama bölüm çıkmış..acaba hatırlatmak amaçlı mı aradılar? önemli bişi olsaydı illa mesaj falan bırakırlardı herhalde..

Tşkr ederim canım..ben de heyecan yaptıydım acaba daha erken gel falan mı diceklerdi diye..neyse öğrendim ya şimdi rahat uyurum:) Yarın görüşürüz inşallah..İyi geceler

ay kızlar dua edin çok korkmaya başladım ya yarın nasıl geçicek kaç yumurta çıkıcak ayyyyyyyyyyyyyyy

Back