shenaycım sağol doğru yazmışsın aslında herşeyde bi hayır var.sabırda veriyorr rabbim şöyle dönüm bakınca anlıyorsun nasıl geçmiş zaman
sheynacım ALLAH razı olsun canım eşim kan tahlılını bekleyelim diyo onun için başka tahlil almıyo bu gun dok cepten aradım muanedeymış kılinigi ara dedi bendede ev tel yok kontorümde yok o yüzden aramadım kan tahlıl gününü beklıyom inş.her şeyin hayırlısı RABBİM tum isteyenlere versin inş.
kızlar ben adet oldum dün ve yarın kliniğe gidiorum acayip heycan bastı muhtemelen 10 gün sonra trasfer var dua edin nolur kızlar
kızlar bugün gittik doktora kan tahlili aldılar ultrasonlarda baktılar herşey güzel ve temiz lucrini 5 üniteye düşürdü ayrıca puregon verdi 225 ünite ama puregon kalemli olduğu için acayip acıdı vururken baya zorlandı eşim o yapıo iğnelerimi ben çok panik oluyom cuma günü tekrar çağırdı bakalım geri sayım başladı pimi çektik :) ay hem heycan hem gerginlik var ya sormayın
ceylanuçara HEPİNİZE HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN KIZLARRRRRRRRRRRRR.....
NO PANİC!!! NO STRES!!! RELAX-RELAX OKEY!!!
RROSE CUM İNŞAALAH BİR PROBLEM ÇIKMAZ DA TRANSFERİN GERÇEKLEŞİR HAYIRLISIYLA SENİN DE...ŞUNU ANLAMADIM. ADETİN 11.GÜNÜ TRANSFER YAPILIYOR DEMEK Kİ? GERÇİ DOKTORUN SENİ TAKİP ETMİŞTİR. BİRAZ ERKEN GİBİ GELDİ BANA. ACABA BEN Mİ YANLIŞ HESAPLADIM???
UKBA sende panik yapma sakın. Allahım hayırlısın nasip etsin inşaallah sana da..
Ama ben ne yalan söyleyim umutluyum senden , hem de çoooooooooooooooooooookkk!!!