• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
shenaycım sen kendin için neyin doğru olduğunu düşünüosan onu yap canım hakkında hayırlısı olsun yarın doktora gidiorum bende bakalım nasıl yumişler dua edin stresten dünden beri baş ağrısından kıvranıorum bakalım hayırlısı

akadaşlar müjde kırmızılar geldisonunda 12 gün geçmesine rağmen sonunda kavuştuk kırmızılara yarın gidiyorum bahçeciye tedaviye başlıyacağız inş kısa protokol çok heyecanlıyım biri beni durdursun canımdelikafadulden:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

mrb kızlar bende ali mesut la tedaviye başlayacağım. bakalım ne olacak ne diyecekler. tıp fakultesınde 2 defa aşılama yapıldı,ama sonuç alamadık.çikolata kistinden ameliyat oldum eşim varikoselden ameliyat oldu 26 ocakta ilk randevumuz .hayırlısı artık.

ukba ne yaptın canım merak ettim kaç tane transfer yaptılar kaç tanesi tuttu merak ettim ya benimde doktorum ali mesut benim 11 tane yumurtam olmuş ölçüleri 8,6,diğerleri 5 mm olmuşlar bugün gittim pazartesi tekrar gidicem

rrose benim alaman hastanesinde 2. denemem ilkinde tutmamıştı şimdi dondurulmuşları verdiler 2 tane verdiler 12.gun değerim 80.17 çıktı ali bey tekrar yaptır dedi yarın kan testim var inş. değerlerim kat kat artmıştır dualarınızı bekliyorumRABBİM tüm bebeş isteyenlere sağlıklı bir şekilde verir inş. tabikide banada verir inş.

Yeni başlayan arkadaşların tedavileri hayırlı olur inşallah...ukba senin de sonucun iinnnşşalllllllah kat kat artmıştır. Benim de bugün ilk muayenem vardı Bahçecide, Ali Mesut bey'de. Sol tarafımda baya büyük bir yumurta kisti kalmış geçen dönemden...onu yarın iğneyle aspire edicekler...benzer bir olay yaşayan arkadaşlar var mı acaba? Beni aydınlatırsanız sevinirim...çooook korkuyorum...

umut bebek inş. canım tedavinde hiç bir aksaklık olmadan devam edersin benimde dondurulmuşları vermeden önceki ay öyle birşey olmuştu ali bey bana birdahaki adetinde düşer müdahele etmiycem dedi ve sonraki ay vucudum attı ve dondurulmuşlar verildi seninki demekki baya büyük öyle olabiliyomuş canım dok güven inan çok iyibi dok inş başrılı ve iiiiii sonuçlar alırsın canım

Ukba çok sevindim cnm Allah tamamını erdirir inş. Hepimiz için hayırlısı sağlıklısı arkadaşlar...

umut bebek inş. canım tedavinde hiç bir aksaklık olmadan devam edersin benimde dondurulmuşları vermeden önceki ay öyle birşey olmuştu ali bey bana birdahaki adetinde düşer müdahele etmiycem dedi ve sonraki ay vucudum attı ve dondurulmuşlar verildi seninki demekki baya büyük öyle olabiliyomuş canım dok güven inan çok iyibi dok inş başrılı ve iiiiii sonuçlar alırsın canım

Teşekkür ederim canım, amin inşallah hepimizin yüzü iyi sonuçlarla güler...doktoruma güvniyorum, hiç sorgusuz kabul ettim zaten ama tabi ilk defa böyle bişey duydum o yüzden korktum biraz...

rrose benim alaman hastanesinde 2. denemem ilkinde tutmamıştı şimdi dondurulmuşları verdiler 2 tane verdiler 12.gun değerim 80.17 çıktı ali bey tekrar yaptır dedi yarın kan testim var inş. değerlerim kat kat artmıştır dualarınızı bekliyorumRABBİM tüm bebeş isteyenlere sağlıklı bir şekilde verir inş. tabikide banada verir inş.

inşallah artar canım benim dualarım seninle ama sakın kötü getirme aklına bebişin seninle kalıcaktır eminim ben yumurta toplama işleminden ve transferden acayip korkuyom işlem sırası tam olarak ne neler yaptırıolar bana anlatırsan çok sevinirim çünkü önceden yaşayan arkadaşlardan öğrenmem benim için çok ii olur bazen hastalar hemşirelerden çok daha deneyimli oluyo

umutbebek seninde inşallah hayırlısıyla sonuç alırsın tedavinden canım

yeni başlayan arkadaşlarada hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

inşallah artar canım benim dualarım seninle ama sakın kötü getirme aklına bebişin seninle kalıcaktır eminim ben yumurta toplama işleminden ve transferden acayip korkuyom işlem sırası tam olarak ne neler yaptırıolar bana anlatırsan çok sevinirim çünkü önceden yaşayan arkadaşlardan öğrenmem benim için çok ii olur bazen hastalar hemşirelerden çok daha deneyimli oluyo

Teşekkür ederim rrose...İnşallah hepimiz ALMAN-BAHÇECİ-UMUT merkezlerinden olumlu sonuçlarla ayrılırız...İritbatı koparmayalım...

rrosecim canım yumurta toplama işleminde uyutuyolar ve hiç birşey hissetmiyosun sonra transver işlemindede muayne nasıl bir işlemse aynı onun gibi sakın panık yapma inan kesinlikle hiç bir ağrı hissetmiyosun şimdiden hayırlı ve olumlu sonuçlarını bekliyoruz canım inş.RABBİM bütün bebebiş isteyenlere hayırlı evlatlar versin inş.:nazar::nazar::nazar:

kızlar sayım düştü zannedersem kimyasal gebelik oldu çok üzgünüm benden bu kadarmış heralde bidaha yaptırmam

kızlar sayım düştü zannedersem kimyasal gebelik oldu çok üzgünüm benden bu kadarmış heralde bidaha yaptırmam

Canım çok üzüldüm...umudunu kaybetme, ne hikayeler okuyoruz olumlu sonuçlanan...Şimdilik kendini biraz toparla, başka şeylere yönelt kendini, sonrasında doktorunla birlikte en doğru kararı vereceğine eminim...ALLAHA emanet ol canım.

canım o kadar üzüldümki anlatamam nolur vazgeçme bebeğin için tutun hayata bu ikinci kimyasal gebeliğindi sanırım yanlış hatırlamıosam bence nedenini ararştır ya nolur vazgeçme üzüntünü emin ol paylaşıorum

sevgili ukba...
lütfen üzülme sakın.
hem olup olmadığı daha netleşmeden üzülme bekle.
yarın doktorun ali mesut beyle görüşüp ona göre gerçek sonucu öğrenirsin.
zannedersem dedğini göre belliki daha kesin birşey yok ortada.
lütfen üzülme,panik yapma.
senin her zaman yanındayız.

UKBAYA...
ayrıca hem en kötü ihtimalle olmamış olsa bile bunda da mutlaka büyük bir hayır vardır.
bunu sakın unutma...
ve belkide birlikte yaparız tüp bebeği, birlikte gider geliriz hastaneye. sen sakın üzülme..
şimdi güçlü ol..
daha sonuç belli olmadan savaş meydanından çekilirsen hükmen yenik sayılırsın.
unutma bunlar hep bir sınav aslında...

lütfen ukba şimdi ayağa kalk!!!
dimdik ,güçlü dur.
eğer sonuç negatif olursa bile sen bunu gücünle atlatırsın.
sana güveniyorum...

Back