Ukba çok sevindim cnm Allah tamamını erdirir inş. Hepimiz için hayırlısı sağlıklısı arkadaşlar...
umut bebek inş. canım tedavinde hiç bir aksaklık olmadan devam edersin benimde dondurulmuşları vermeden önceki ay öyle birşey olmuştu ali bey bana birdahaki adetinde düşer müdahele etmiycem dedi ve sonraki ay vucudum attı ve dondurulmuşlar verildi seninki demekki baya büyük öyle olabiliyomuş canım dok güven inan çok iyibi dok inş başrılı ve iiiiii sonuçlar alırsın canım
rrose benim alaman hastanesinde 2. denemem ilkinde tutmamıştı şimdi dondurulmuşları verdiler 2 tane verdiler 12.gun değerim 80.17 çıktı ali bey tekrar yaptır dedi yarın kan testim var inş. değerlerim kat kat artmıştır dualarınızı bekliyorumRABBİM tüm bebeş isteyenlere sağlıklı bir şekilde verir inş. tabikide banada verir inş.
inşallah artar canım benim dualarım seninle ama sakın kötü getirme aklına bebişin seninle kalıcaktır eminim ben yumurta toplama işleminden ve transferden acayip korkuyom işlem sırası tam olarak ne neler yaptırıolar bana anlatırsan çok sevinirim çünkü önceden yaşayan arkadaşlardan öğrenmem benim için çok ii olur bazen hastalar hemşirelerden çok daha deneyimli oluyo
umutbebek seninde inşallah hayırlısıyla sonuç alırsın tedavinden canım
yeni başlayan arkadaşlarada hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
inşallah artar canım benim dualarım seninle ama sakın kötü getirme aklına bebişin seninle kalıcaktır eminim ben yumurta toplama işleminden ve transferden acayip korkuyom işlem sırası tam olarak ne neler yaptırıolar bana anlatırsan çok sevinirim çünkü önceden yaşayan arkadaşlardan öğrenmem benim için çok ii olur bazen hastalar hemşirelerden çok daha deneyimli oluyo
umutbebek seninde inşallah hayırlısıyla sonuç alırsın tedavinden canım
yeni başlayan arkadaşlarada hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
kızlar sayım düştü zannedersem kimyasal gebelik oldu çok üzgünüm benden bu kadarmış heralde bidaha yaptırmam
kızlar sayım düştü zannedersem kimyasal gebelik oldu çok üzgünüm benden bu kadarmış heralde bidaha yaptırmam
sevgili ukba...kızlar sayım düştü zannedersem kimyasal gebelik oldu çok üzgünüm benden bu kadarmış heralde bidaha yaptırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?