Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145

canım bende diğer tarafta oturodum şimdi hatırlayamadım walla gri kazaklı ben kapalıyım siyah pardesü ve siyah eşarp vardı bende belki dikkatini çekmiştir az önce klinikten aradılar yarın sabah 8.30 a verdiler randevu ali beyin işi varmış eğer gelirsen bende yine siyah pardesü ve eşarp olur mutlaka görürsen bi slm ver ben anlarım :) yada kırmızı gülü deneyelim bu arada bana glucophage die bi ilaç verdi doktor yaklaşık 2 aydır kullanıorum onun bana etkisi var aşırı bulantı kokulara karşı hassasiyet mesela kırmızı et asla yiyemiorum evde pişince dışarda sadece hamburger yada köfte iice kızarmış yiyebviliom evde yemek hiç yapmıorum diyebilceğim kadar az yapıorum çünkü devamlı midem ayakta geziorum bana o ilaç dokunuo ilacıda hem kan şekeri problemimi düzeltmek hemde zayıflatmak için verdi doktor mesela şu anda aşırı midem bulanıo

shenaycım inşallah duaların kabul olur sorunsuz bi şekjilde hepimiz kucamıza meleklerimizi alırız bizde seni takip edicez burdan ona göre ben incir yiyemiom ,zaten baya oldu yumurtalar geçen günde korktum bi kadının fazla olmuş yumurtaları ve sıvı birikmiş karnında ve çektiler sıvıyı hatırlarsan umutbebek ali bey geç gelmişti banada hemşire dedi hastanede yatıomuş kadın 3 gündür

rrrrrrrroseee galiba hatırladım seni...bei de yarın saat 8.30 için aradılar.Karşılaşırsak mutlaka selam veririm sana:):):)
Ooooooooof senin bulantın daha kötüymüş. İlaçların etkisi bi de Glucophage'ın etkisi, walla tahmin edebiliyorum. Benim ki o kadar değil ama bu sabah saat 6'da dikti beni ayağa...Neyse sorunsuz ilerlesin de tedavi bunlar katlanılacak şeyler... Bakalım yarın ne diyecek Ali bey, akşamına yine burada belirtirim.

Sheynay'cım tedavini ertelemene rağmen hala bize destek verdiğin ve bize dua ettiğin için teşekkür ederim. Tedavi şu ana kadar ufak sorunlar (mide bulantısı, kasıklarda hafif ağrı vs gibi) haricinde çok şükür iyi ilerliyor. Pztesi 11 yumurtam vardı, bakalım ne hale geldiler. Bişey olacak da yarıda kesecekler tedaviyi diye ödüm kopuyor. rrose'un da anlattığı son vakka'daki gibi bir durumla karşılaşmak çok kötü..İnşallah en yakın zamanda hepimize ALLAH'ım sağlıklı bir bebek nasip eder de, Alman Grubunun bebekleri diye bi forum açarız burada, tabiiii senin önderliğinde:):):)

ya bide bişey sorucam seninde kasıkların ağrıomu özellikle çok olan taraf çok sancıo oturup kalkarken baya ağrı yapıo artık çok dikkat etmemiz gerekio walla eşim beni hayatta çıkartmaz dışarı artık

Ben de şimdi aynı şikayetten yakınıyordum. Acaba patlıyolarmı bunlar diye söyleniyodum kendi kendime. Sancısı ara ara vurup gidiyo, bacağıma kadar iniyo...özellikle sağ tarafta ağrım var. Yarın Ali beye soralım bakalım aşırı zorlamalardan bu aşamada da kaçınmalımıyız vs. diye...

walla ben artık hiç bişi yapmıorum çünkü dün bugün baya sancıo özellikle daha çok yumurta olan taraf büyüyolar ve çoğalıolar o yüzden sancıo böle sancılara alışıcaz artık bide bişey sorucam senin üstündeki çizgilimiydi süeter gibi gri

yok üzerimde süeter yoktu, gri kazak vardı..Ben seni hatırladım, benden çok sonra geldin. Ben eşimle tv'nin karşısındaki koltukta köşede oturuyorduk. Görsen kesin hatırlarsın..yarın bir aksilik çıkmazsa inşallah gelicem yanına..

tamam canım yarın görüşürüz inşallah belkide daha sonrada bebişerimiz oluncada görüşürüz süper ben artık çok umutluyum hemde ikizlerim inşallah olucak hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin rabbim bana ve bütün isteyenlere

Kızlaaar, bugün Ali Bey Salı günü bi aksilik çıkmazsa toplicaz yumurtalarını dedi...ben hala inanamıyorum, son dakika birşey çıkacakmış gibi sıkılıyorum. Yumurta boyutları homojen değil, 2 adet fazla gelişmiş yumurta var, diğerleri daha henüz onların yarı boyutunda...cuma gününe kadar inşallah hepsi aynı kıvama gelirr. Bu arada biz rrrose ile karşılaştık:):) Süper bi duygu, burda anonim yazışıyosun, orda karşılaşıp aynen kaldığın yerden muhabbete devam ediyorsun:):):

Ya bi de transfer işlemi gerçekleşen arkadaşlara bi sorum olucak...kaç yumurta toplanıp, kaç embriyonuz oluştuğu hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben şimdi bu düzensiz büyüyen yumurtalara taktım, illa bişi bulcam ya... Ali bey herşey normal diyo ama ben hala tereddütteyim, sanki dr'dan iyi biliyorum:)

evet biz bugün tanıştık hatta eşlerimiz bile tanıştı ama orda öok tuhaf oluyo zaten kafa 1 milyon nolcak ne bitcek die tereddüttesin biraz takık takık konuşuyosun kek kek die ama ben tanıştığıma çok sevindim çok ii biri umutbebek

o senin iyiliğin canım:):) Arkadaşlar aranızda bizimle aynı gün kliniğe giden varsa, tanışmak isteriz..bir sonraki randevumuz cuma günü...

arkadaşlar microyu yaptıranlar sanırım bu soruyu daha net cevaplayabilir transferden sonraki sabah 2 akşam 2 iğneler çok acıtıomu yani göbekten yaptığımız gibimi yoksa kalça dahamı kötü oluyo ben dün duydum ve şok geçirdim nerden baksan 50 tane iğne yapıo bide tutarsa 3 ay boyunca hergün 1 tane dediler 150 iğneye yakın oluyo hadi tuttuktan sonra 1 tane oluyo ona nasıl nasıl dayanırsında bu transferden sonrakiler için yorumlarınızı bekliyorum acil lütfen

Bende 3.kez deniyorum.Bu kez Alman Hastanesini tercih ettim.Dr.Halit Fırat Erden.Allah hekesin gönlüne göre veriri İnşallah hayırlı bebekler nasip eder.

Merhabalar ben alman hastanesinde yeni tüp bebek yaptırdım. 4 şubatta sonuç belli olacak. çok heyecanlıyım. bu ikinci denemem. daha önce erciyes üniversitesinde yaptırmıştım. tam bir fiyaskoydu. ora ile karşılaştırdığımda alman hastanesi hekimleri çok iyiler. doktorum halit beydi. gerçi alman hastanesinde gerçekten bir ekip çalışması var. çünkü halit bey ile başlayıp her aşamasında başka bir doktorla devam ediyorsunuz. yumurta toplama transfer herbiri için başka doktorlar var. şu anda 60 adet iğne vurulmam gerekiyordu ona devam ediyorum tarnsfere kadar 2 tane akşmalrı idi tarnferden sonra sabah akşam 2 adet vuruluyorum. biraz zor oluyor. çünkü sona yaklaştıkça yoruluyorsunuz. ama şu anda tek düşüncem sonuç ne olacak. biraz heyacanlı biraz korkuyorum. ilk denememde olumusz olması belkide beni tedirgin ediyor. bazen yine olmayacakmış gibi geliyor bazen ise insan umutlanıyor ve hayallere dalıyor. allah hepimizin yardımcısı olsun. bizde bu şekilde bu dünyada sınanıyoruz demekki.

Jeolog, hayırlı olsun canım.İnşallah 4 Şubat senin en mutlu günün olur. Bu benim de 2. denemem. Aynı duyguları ben de yaşıyorum. Bazen bu sefer kesin diyorum, bazen de o kadar umutsuz düşünüyorum ki, kesi olmicak diye kendimi yiyorum. ALLAH hepimize mutlu sonuçlar nasip eder inşallah. İğneler çokmuş :çok üzgünüm: , ama bu uğurda onu bile görmüyor insanın gözü:)

Yumurtalarla ilgili bi soru sormuştum ama yazan olmadı arkadaşllaaaar senağlama
Jeolog senin kaç yumurtan oluştu, kaç tane transfer edildi?

Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.
Bende sizlerle tanışmak isterdim doğrusu ama şimdilik randevum cumartesiye inş bi dahaki seferlerde kısmet olur. Bu arada benim de dr um Ali bey ama şu an için Murat Berksoya gidiyoruz diyetteyiz de:) Sonrasında inş ilk microya başlancak.

canom benim hikayeni okudum inanki benim hayat hikayemle birebir ben benim hikayemi anlatmak istiyorum sana ben ilk adetimi 13 yaşımda gördun ama ilk adet olalı beri adetlerim hep düzensizdi 16 yaşımda doktora gittim ve doktor bana chylo prognova diye bi ilaç verdi 3 ay kullandım ve tekrar bozuldular iyi sen 1.5 ayda bir görüyodun gene ben 3 4 5 ayda bir dörüyodum ozamanlar nese evlendim 3 ay adet görmedin tekrar doktora gittim doktor p rogestan diye ilaç verdi eşimin annesi devamlı bana senin adetlerin düzensiz çocuğun olmaz kolay kolay sade bana dese eşimin bütün akrabalarına gelininin niye çocuğu olmuyo dediğinde adetleri düzensiz olanın çocuğu olurmu hiç deyip duruyodu bende cahildim 22 yaşımı doldurdum 2 hafta sonra evlendim bende inanmıştım kayınvaldemin bu dediklerine doktora benim çocuğum olmicak dimi diye sorduğumdo toktor çok şaşırmıştı kızım kim söylüyo böyle cahilce şeyleri sana diyodu ama benim içim içimi yiyo kayın validemin ineleyici laflarından birtürlü kurtulamıyodum neyse onun allaha havale ettim ben yüce allahım duydu bu haykırışlarımı her gece ağlıyodum eşimide ister istemez sıkıyodum bu davranışımla hatta ayrılmayı bile düşündüm ama eşimi çok seviyodum biliyorumki oda beni seviyodu neyse1.5 senelik evliyken tekrardan doktora gittim doktor sperm testi istedi eşimden yaptırdık ve ben testi alıp görümcemle birlikte doktora gittim baktı teste şöyle bi durdu ve eşinin bu deyerleriyle senin hamile kalman imkansız dedi ve men o an kaldım bir müddet görümceme baktım gözgöze geldik ve kendimi tutamadım sinir damarlarım boşandı ve alamaya başladım kayınvaldemin beni suçlamaları söylediği sözler geldi aklıma içimden dedimki allahım bu ne büyük bir sınav inanın kayınvaldemin suçlamaları karşısında sabrettim bir kırıcı söz bile söylemedim rabbim okadar büyükki benim yüzümü aka çokardın şunu unutmamak lazımki kimsenin yaptığı yanında kalmaz rabbimin büyüklüğüne bak eşimin sperm sayısının düşüklüğüne gerçekten ço üzüldüm ve eşimi doktora getirdik doktor sol tarafta varikosel var dedi derhal ameliyat olması lazım dedi neyse 5 ay eşimi ikna etmekle uraştım ve ameliyat oldu ameliyatının üzerinden 1sene 3 at geçmesine rağmen düzelmedi ve bizde şimdi mikroya karar verdik doğum kontrol hapı kullanıyorum önümüzdeki adet sonrası tedaviye başlıcaz yani 25 gün sonra yaaa işte benim hikayemde böyle canı o yüzden kendine dert etme daha çok yeni evlisin şunuda sakın unutma adet düzensizliğiyle çocuk olmamasının hiçbir alakası yok canım allah bütün isteyenlere versin ,şallah böyle::böyle bebişlerkendine iyi bak canım umarım yazdıklarımla sıkmamışımdır seni

veeeeee benim tedavi aşamalarımdan bahsetim çok size ama hayat hikayemi hiç anlatmadım sizlere ilkdefa şimdi yazıyorum hiçbişeye üzülmüyorum sadece kayınvaldemin şu söylediği söz çok yaraladı benim MİLLET ÇİNGENEYİ ALIR 9 AY SONRA DOĞURUN SEN HALA BİE ÇOCUK DOĞURAMADIN işte bu söz resmen yıkmıştı beni ama suçlamıyorum genede allah kimseyi cahil yapmasın onun sadece cahilliğine veriyorum bide allah kimseyi evladıyla sınamasın sen başkasının doğurduğu evlada kusur ararsan rabbim senin evladının başına verir böyle olmasını istemezdim tami gene ucu bana dokundu :))) neyse iyi oldu yaaa içimi döktüm oh beee :sm_cool:

kızlar bugün erken kalktık uyumadık namaz filan kıldık bidahada uyumadık 9.30 da randevum bakalım bugün sorucam muhtemel transfer günü ne zamandır die zaten az kalmış olması lazım çünkü bu foliküller rahat vermio artık baya ağrı yapıo çok büyüdüler nolur duanızı eksik etmeyin allahım bizim gibi bütün isteyenlere meleklerini hayırlı sağlıklı ve eli yüzü düzgün bi şekilde yolla yarabbim kucaklarımızı boş bırakma bizede meleklerimizi uyutma ninniler söyleme fırsatını tanı yarabbim sana binlerce kere şükürler olsun rabbim amin

Amiiiiiiin rrose...Allah tüm isteyenlere ve olmayanlara yavrularına kavuşmayı nasip etsin...

Kızlar benim yumurtalarım büyük ihtimal pazartesi veya salı toplanacakmış. Çoook tedirginim, inşallah kaliteli çıkarlar da ilk seferde olduğu gibi hüsrana uğramam..

umutbebek nbr bugün görüşemedik baya oyaladılar beni sölemişsin eşime benimde pazartesi yada salı toplıcaklarmış yarın çağırdı tekrar senide çağırdımı ben çok heycanlıyım bugün temizlik yaptırdım gelince eve herşeyi toparladım artık hazırım ama nasıl bir heycan var size anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…