rrose'cum ben girince sol tarafta televizyonun karşısındaki koltukta oturuyordum, üzerimde gri kazak ve kot vardı...ben de bakındım ama tabi tahmin edemiyosun, herkes olabilirdi. Sen nerelerdeydin? Çarşamba günü yakamıza gül takalım biz en iyisi:):):):)
Ya bu arada bişi sorcam, ben bu sabah mide bulantısı ile uyandım, acaba ilaçların yan etkisimidir? Sende de oluyor mu ya da aynı dertten yakınan arkadaşlar var mı?
Merhabalar ben alman hastanesinde yeni tüp bebek yaptırdım. 4 şubatta sonuç belli olacak. çok heyecanlıyım. bu ikinci denemem. daha önce erciyes üniversitesinde yaptırmıştım. tam bir fiyaskoydu. ora ile karşılaştırdığımda alman hastanesi hekimleri çok iyiler. doktorum halit beydi. gerçi alman hastanesinde gerçekten bir ekip çalışması var. çünkü halit bey ile başlayıp her aşamasında başka bir doktorla devam ediyorsunuz. yumurta toplama transfer herbiri için başka doktorlar var. şu anda 60 adet iğne vurulmam gerekiyordu ona devam ediyorum tarnsfere kadar 2 tane akşmalrı idi tarnferden sonra sabah akşam 2 adet vuruluyorum. biraz zor oluyor. çünkü sona yaklaştıkça yoruluyorsunuz. ama şu anda tek düşüncem sonuç ne olacak. biraz heyacanlı biraz korkuyorum. ilk denememde olumusz olması belkide beni tedirgin ediyor. bazen yine olmayacakmış gibi geliyor bazen ise insan umutlanıyor ve hayallere dalıyor. allah hepimizin yardımcısı olsun. bizde bu şekilde bu dünyada sınanıyoruz demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?